DS
Re: DS
Е гб адванс игри няма да игря мися нещо марио, зелда, гта, има една фигтинг фентази нея много искам.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Вземай тогава DSi и почвай.
П.П. Да не се заблудиш само, че Fighting Fantasy e едва ли не Oblivion DS. Иначе е много добро олд-скуул RPG.
П.П. Да не се заблудиш само, че Fighting Fantasy e едва ли не Oblivion DS. Иначе е много добро олд-скуул RPG.
Не аз нея искам понеже съм чел като малак една книга игра Магиосника от огнената планина и тази игра май е по книгата правена или нещо подобно.
Зех си новия дс и искам да ми препоръчате някви игрички.
Каква е арзликата между новото марио и предното? Има много кастлевании коя е най добрата? Някакви уникално яки игри да ми препоръчате без значение дали са ламерски или не.
Каква е арзликата между новото марио и предното? Има много кастлевании коя е най добрата? Някакви уникално яки игри да ми препоръчате без значение дали са ламерски или не.
Ninja Gaiden DS, абсолютно задължителен. Castlevania: Order of Ecclesia според мен е най-добрата Касълвания за DS.. Sonic Rush е много добра, New Super Mario Bros е задължителна. Phantasy Star Zero може да ти хареса - хак 'n слаш. Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Metroid Prime Hunters, най-добрия FPS на конзолката, добро мулти. Dementium: The Ward(страхотен хорър), Moon, ако си фен на FPS-ите. Touch The Dead също. Всичките Zelda игри. За това се сещам в момента.
В тубата пишеш the best DS games и си готов.
Има много зелди. Коя да тегля?
Две са - Legend of Zelda: Phantom Hourglass и Legend of Zelda: Spirit Tracks. Изиграй и двете, еднакво добри са. Изиграй и Resident Evil DS като си почнал - много добър римейк на първата част. Advance Wars: Dual Strike също. Ако си фен на jRPG-тата - Final Fantasy III и IV, The World Ends With You(много добра), Shin Megami Tensei: Devil Survivor.
ОО мн яки раути има тука мерси много. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Как е Acekard-a?
Мога да ти препоръчам да съ дръпнеш NESDs, LameBoyDS и Genesis емулатора. Овен горе изброените игри - Super Mario 64 DS, Mario Kart, Contra 4, Scribblenauts, Space Invaders Extreme 1/2, Tetris DS, Yoshi's Island, Another Code , Hotel Dusk: Room 205. Има много неща и най-добре да се разтърсиш из интернет.
Мога да ти препоръчам да съ дръпнеш NESDs, LameBoyDS и Genesis емулатора. Овен горе изброените игри - Super Mario 64 DS, Mario Kart, Contra 4, Scribblenauts, Space Invaders Extreme 1/2, Tetris DS, Yoshi's Island, Another Code , Hotel Dusk: Room 205. Има много неща и най-добре да се разтърсиш из интернет.
Много съм разочарован от тази игра! По клипчетата изглеждаше ебаси лудото, но като го пипнах от първа ръка и доста ме разочарова.Leach написа:Scribblenauts
Абе дойде ми картата ама са немога да я включа към компютър не влиза в лаптопа мн е дебло с адаптера а за микро карта нямам вход а на пц изобщо нямам такова. Сега един приател ще донесе лаптопа си и адаптер усб за карти дано да стане с него.
Хакнах го сложиш 1.5 AKAIO и игрите ми вървят екстра мерси много ще пробвам постепенно предложените от вас заглавия засега се кефа мноо. Досега играх Castlevania и Sonic дето ми ги казахте и са мега яки.
Еми то много хора очакваха повече от реално постижимото. Игрицата беше скършена от огромния хайп още в началото, но определено е една изключително интересна идея и приятен пъзел. Добре че в продължението ще оправят контролите.WidowmakeR написа:Много съм разочарован от тази игра! По клипчетата изглеждаше ебаси лудото, но като го пипнах от първа ръка и доста ме разочарова.Leach написа:ScribblenautsИначе мисля, че трябва да се пробва на 100%, но просто не е това, което очаквах.
iddqd, купи си един USB четец за карта, ако нямаш на лаптопа слот (което е странно), не са особено скъпи.
Абе лаптопа ми вчера си купих нов има само слот за сд карта, а това микро сд ми е без приставки. Затова използвах юсб адаптера на един приятел за да си качи няколко игрици и 1.5 фирмуера. Мога ли сега да упдейтвам фирмуера на нинтендото ми? И мога ли да игаря онлайн с хакната конозлка?
Абе значи има ндс файл и сфв файл. Ндс май е рома а сфв какво е и трябва ли да копирам и него? Също така на някои ромове пише ф5 какво занчи това?