Здравейте на всички
Така става въпрос за 1 игра която се опитвам да намеря от мноооого време но така и не се сещам името и
Ще ви обясня за какво
става въпрос и ако може да ми помогнете
за играта -Ти си гангстер и със тебе маш бандичка от негри( гангстери) който водят улични битки с други такива банди.
Също така можеш да влизаш в двъбой без оръжия срещу други хора и като биеш получаваш пари . Помня още в началото като я пуснеш че веднага те пускаше във един двубой който се играе за тоториал на копчетата
. Ударите се изваршваха чрез различни комбинаций на десния и левият бутон на мишката . Също така имаше известни бутони който бяха като команди за другите от твоята банда
.. например да нападат или нещо такова . Друго което си спомням е че можеш да удряш с различни прредмети като бухалки и подобни . Удрите бяха супер брутални и супер рялни .
играл сам я преди 2-3 години някъде може и повече и играта съвсем не беше лоша за онова време . Търся е осърдно от цяла година къде ли не и сега изведнъж ми хрумна, че може да пиша във някой форум.
и последно което си спомням е че самата иконка на играта която ти е на десктопа май беше един негър със зелена шапка но дълеч не съм сигурен . Не става въпрос за GTA . Благодаря ви предварително