Фейл.Ahriman написа:тоест, много е бръдъ?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ти ли бе, ти дори не го знаеше тоя израз - шопин трябваше да ти казва за негоThe Chameleon написа:Фейл.Ahriman написа:тоест, много е бръдъ?Не се опитвай да разбереш русенски изрази, на харабията!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не, по-скоро съм много бедес.Ahriman написа:тоест, много е бръдъ?
don't make me say it againThe Chameleon написа:рофл, много добре си знам израза.друг е въпроса с гредите и прочие
![]()
btw, you just LOST the game!
Князе бая си се променил/порастналǷyrd написа:Не, по-скоро съм много бедес.Ahriman написа:тоест, много е бръдъ?
Е то той май си е пацифистМоридин написа:Да бе, аз също това си помислих, осбено на последната. Като 37-38 годишен, 'дето всеки момент ще ти налети на бой
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Какво си търсил там :С Аз никога повече не искам да ходя!Hicks написа:На тия снимки ми напомня на мен миналата година, докато бях у болница за 1 месец - бях брадясал като някой отшелник![]()
![]()
Тежка пневмония карах - замалко да ми отиде левия бел дробVermic написа:Какво си търсил там :С Аз никога повече не искам да ходя!Hicks написа:На тия снимки ми напомня на мен миналата година, докато бях у болница за 1 месец - бях брадясал като някой отшелник![]()
![]()
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."medical marijuana?Vermic написа:Какво си търсил там :С Аз никога повече не искам да ходя!Hicks написа:На тия снимки ми напомня на мен миналата година, докато бях у болница за 1 месец - бях брадясал като някой отшелник![]()
![]()
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!