Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 04:53
Месечните такси са епик уин!!!
Забрави да споменеш, че играта ще се продава като 3 отделни игри на една и съща цена. Тоест за 180$ получаваме една и съща игра.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 10:20
Fuck off lames. Играта не е просто игра. Тя е култ. Много ясно че няма да пуснат SC2 на цената на другите боклуци на пазара. И кой подяволите играе в LAN??? Клубовете замряха отдавна. Отновно новия Bnet. Той ще е супер здрав. А това за международните състезания ме разби. То от 2 години има турнири, че като излезе ли няма да има . A атносно 3-те игри по SC2, всяка ще си е напълно завършена с огромна кампания, филмчета, история, единици и т.н. Евала на blizzard за идеята. Така ще превърнат SC2 в още по-голям epic. И междо другото ново филмче направо кърти. Музиката на играта също е невероятна.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 10:52
Dumbaldor написа: Fuck off lames. Играта не е просто игра. Тя е култ. Много ясно че няма да пуснат SC2 на цената на другите боклуци на пазара. Всъщност си е на същата цена, а двата експанжъна едва ли ще струват по 70 кинта
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 11:28
Месечни такси ще има в Русия за тези, които си купят по-евтината версия на играта - струваща 34$ или 17$, в зависимост от включените безплатни месеци. Хората със стандартната версия в Русия, ще си играят както всички останали - без такси. Има и опция за ъпгрейд до стандартната версия, с доплащане разликата в цената.
Това е доста добра оферта за хората, които ще си купят играта главно заради кампанията. Няма нужда да плащат 60$ за включен неограничен дoстъп до battle.net. Пък, след изтичане на безплатните месеци, ако се зарибят по мултито - доплащат разликата и готово.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 15:01
Dumbaldor написа: 3-те игри по SC2, всяка ще си е напълно завършена с огромна кампания, филмчета, история, единици и т.н. Кой те излъга, че ще са 3 игри? А и това им е само извининение, че играта е била огромна за да лапнат тройно повече пари, не схващате ли? WoW също е огромна игра и какво са направили? Просто слагат повече дискове в кутийката... А да не говорим, че може и да се свалят като пач след инсталирането на играта... Това им е просто извинение! Tiny написа: Всъщност си е на същата цена, а двата експанжъна едва ли ще струват по 70 кинта Лол! А теб кой те излъга, че това ще са експанжъни? Експанжън по SC ще има, но той няма да е включен в тези три (една) игри. Близард си казаха в началото, че обмислят да пуснат експанжън с нова раса, но в последствие казаха, че експанжъна ще добави няколко нови единици по расите и нови мисии. За втори експанд нищо не са казвали.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 15:44
Пич, мисиите само в първата игра ще за близо 30 ... За сравнение WarCraft 3 с 4-те кампании мисиите бяха общо 34. Филмчетата на играта също ще са много. Така че всяка игра ще заслужава да си е съвсем отделно заглавие.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 17:24
WidowmakeR написа: Лол! А теб кой те излъга, че това ще са експанжъни?
A теб кой те излъга, че няма да са?! Q:What is the StarCraft II Trilogy?A:The StarCraft II Trilogy consists of the base StarCraft II game and two subsequent expansion sets. The first expansion set, Heart of the Swarm (working title), will follow later and include a single-player campaign focusing on the zerg and Kerrigan, Queen of Blades. The second expansion set, Legacy of the Void (working title), will continue the story experience with a single-player campaign centered on the protoss. Source: StarCraft 2 FAQ
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 17:26
Абе всички трябва да се прекланяте пред могъществото на супер яките богове от Близард! Богохулниците на КЛАДАТА.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 18:24
Аз се прекланям пред Namco, Bungie, Bioware. Да знаехте какво лайно е играта след последния пач, някакви смешни крашове....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 20:04
Е то затова е Бета. Иначе Ladder-ът е счупен в момента - дава и на двамата играчи, че другия е favoured и за всяка победа ти дава 20 точки, а за всяка загуба -2.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Апр 2010 23:07
Dumbaldor палячо, въобще имаш ли ключ, че говориш за играта колко била велика и т.н. Да ти серем на слепия селянин, от такива смотаняци близард си правят парите. БЛизард прави играта 2000 лева - '' Браво точно на това се надявах, супер'', няма да има ЛАН- '' На кой му е притрябвал лан бнет рлззз'' ти влизал ли си в бнет бе келеш. Като играта не е просто игра, какво е ? Дебил. Иди им направи свирка на целия екип на Близард.
|
|
|
|
|
Jambo
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Апр 2010 18:21
Някой случайно ако има invite или key за споделяне, да пише ;p
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Апр 2010 18:45
Имам 4 под ръка, кажи си мейла да ти пратя 1-2.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
JaddF
|
|
В момента играе: Bad Company 2, Heroes Of Newerth , Lost Cause 2...
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Апр 2010 18:47
Jaddf@abv.bg Хамелеоне или както там се изписва , добри човече ако все още имаш свободен ключ моля те пиши на ЛС или прати на пощата , мерси .
___________________________________ | CM HAF922 | Asus P7P55D LE | Core i5 750 | 2x2 GB G.Skill Eco 1333Мhz 7-7-7-21 | Sapphire HD5770 1GB (950/1350MHz) | | 640Gb WD Black Caviar + 250Gb Seagate | Chieftec APS-650C (650W) | Logitech G15 | A4tech X7 X-755FS | AKG K514 |
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Апр 2010 18:50
Ахахаха НУУБС!~ ебавам се, ест
|
|
|
|
|
Jambo
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Апр 2010 18:52
@The Chameleon ехехе много забавен...
Но ако някой има invite ... да прати. Можем да пробваме различни тактики 1в1
|
|
|
|
|
JaddF
|
|
В момента играе: Bad Company 2, Heroes Of Newerth , Lost Cause 2...
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 30 Апр 2010 18:52
Молбата все още си е в сила , ако някой има и се чувства щедър ...
___________________________________ | CM HAF922 | Asus P7P55D LE | Core i5 750 | 2x2 GB G.Skill Eco 1333Мhz 7-7-7-21 | Sapphire HD5770 1GB (950/1350MHz) | | 640Gb WD Black Caviar + 250Gb Seagate | Chieftec APS-650C (650W) | Logitech G15 | A4tech X7 X-755FS | AKG K514 |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 03 Май 2010 14:41
Ей пендели! Май пращат по още един инвайт!
Иначе аз си намерих акаунт!!!!!!1
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 04 Май 2010 01:38
Е не знам дали новината е нова, освен това се извинявам че е на английски но 02:30 вечерта не ми се превеждаше IRVINE, Calif. – May 3, 2010 – Blizzard Entertainment, Inc. announced today that its highly anticipated real-time strategy game, StarCraft® II: Wings of Liberty™, will arrive in stores throughout the United States, Canada, Europe, South Korea, Australia, New Zealand, Russia, Mexico, Singapore, Indonesia, Malaysia, Thailand, the Philippines, and the regions of Taiwan, Hong Kong, and Macau starting on July 27, 2010. Players will also be able to purchase StarCraft II: Wings of Liberty directly from Blizzard Entertainment shortly after the retail launch повече инфо може да намерите на http://us.blizzard.com/en-us/company/pr ... tml?100503
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 04 Май 2010 01:44
SUPER! А аз се опасявах, че ще я пуснат тия дни и няма да мога да й се накефя преди да си я купя.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|