3D Графика
Re: 3D Графика
Доста трудно го правиме това
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
s koq programa de...iskam i az da opitam...pisah v google no ni6to interesno ne namrih
P.S. Sorry za latinicata ne6to mi se preeba kompa
P.S. Sorry za latinicata ne6to mi se preeba kompa
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Прочети постовете в темата и може да ти стане ясно.
Ок тегля 3DS Max ще я разгледам , ще почета малко уроци в нета и ще се пробвам да направя нещо просто
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Пробваи то с пробване се научава човек.
А как да видя какво съм направил т.е. да ми излезе като картинка
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Ето един сутрешен тест рендър на банята, с която си играя в момента. Много е WIP, доста детайли ще вкарам в завършения вид.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Имам приятел, който работеше 2 години в Мартинели и правеше точно това - обзавеждаше жилища виртуално. Най-голямата клечка за която е правил модел на баня е бил Христо Стоичков. 
Аз дизайн неискам да работя. Много ми е скучно да правя шкафчета и телевизори. По ме кефи чарактери защото имат по интересни форми.
Ако наистина си се замислял:iddqd написа:Аз дизайн неискам да работя. Много ми е скучно да правя шкафчета и телевизори. По ме кефи чарактери защото имат по интересни форми.
http://www.idsoftware.com/business/jobs/index.php
От доста време наемат.
Reaching aural nirvana...
На този етап може да забрави да работи в такава компания. Изисква се угромно количество опит. И трябва да направи нещо наистина добро като това долу за да го наемат!

Преди около година и половина още наемаха тъй че явно няма много натиск за работа. Ако се съсредоточи яко до 1-2 години може и да прави подобни неща. Пък и моделите за компютърните игри изобщо не са в такава детайлност като тва дето си показал. Цаката на доброто моделиране е така, че после да е не само възможно ами и удобно за анимиране. Инак само го избазиках нали DooM се пак си е класиката на ID.
Ами те и близард си търсеха 3Д дизайнери около година ама това не е фактор. Смятай щом още търсят колко хора са отхвърлили.
А и ако ще ингейм моделите да са от 3 полигона пак се изисква от дизайнера да може да прави неща като това по-горе. Не си много в крак с нещата изглежда...
А и ако ще ингейм моделите да са от 3 полигона пак се изисква от дизайнера да може да прави неща като това по-горе. Не си много в крак с нещата изглежда...
Затова сега ще анимирам жената която съм нарпавил с костна система, ще и направя истинска коса с хеар модификатора, и ще сложа ментал реи матеряли за да вида при анимиране кое куца на моделирането. Анимирал съм досега но това ми е най сложниа модел досега които съм правил с наи мнодо детаили. Брони наколенки рукавици ще вида как всичко да анимирам успешно щото като е с толко зетайли обекта ще има проблем с клипинга или нз дали така се анричаше. Демек може един обетк да се прищипва с друг при опредлени движения на тялото и това нз как се оправя но ще гледам туториали. Иначе и левъл дизайна ме кефи мисля след като приключа с жената да направя един мистичен замък с стаи вътре и стълбища всичко да си има ама мисля с ново пц да го правя че това няма да издържи на замъка. Сега може да потренирам малко фотошоп че е важен за текстури тои.
Е ти 5 професий в едно.
Моделджия, Аниматор, Ригър и Текстури на фотошопа са си съвсем отделни професий.
Моделджия, Аниматор, Ригър и Текстури на фотошопа са си съвсем отделни професий.
Е трябва да си анимирам сам модлеите за да разбера кое е важно при моделирането за анимацията, също така ако искам да извадя добъри разлистични снимки с жената дето моделирах ще трябва и да я раздвижа. Иначе фотошопа и текстурите са свързани ама е важно да се зане фотошоп за 3д моделиране. В тез дето съм постнал тук при жената несъм ползавл текстура, а само матеряли. Текстура само за очите и косата има. При динозавъра има текстура и при стаята, но ябълката е също без текстури, но съм ползвал направена на фотошоп чернобяла дисплйсмънт карта за да променя една сфера да стане на ябълка така че фотошопа и при моделирането е важен.
E да но ти казвам, че принципно в една фирма с текстурите се занимава отделен човек.
Е то е ясно, ама преди да почнеш е добре да си разшириш мирогледа понеже после само едно и също ще те карат да правиш.
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Ето малък ъпдейт. Да не ви прави впечатление калпавия семплинг на светлината и камерата- рендъра е тестов.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth