Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Заглавие: Проблем с ClockGen
Публикувано на: 23 Апр 2010 23:34

Здравейте. Видях, че с тази програмка мога да си овърклокна процесора, обаче като гледам клипове другите могат да си го овърклокнат с нея, а само аз не мога. На мен ми овърклоква само FSB, AGP и PCI, а аз искам да си овърклокна CPU. Помня, че имаше някакъв файл, за да отключи овърклока на някои неща. Ако може хелп моля?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с ClockGen
Публикувано на: 24 Апр 2010 00:05

atisas2 написа:
Здравейте. Видях, че с тази програмка мога да си овърклокна процесора, обаче като гледам клипове другите могат да си го овърклокнат с нея, а само аз не мога. На мен ми овърклоква само FPS, AGP и PCI, а аз искам да си овърклокна CPU. Помня, че имаше някакъв файл, за да отключи овърклока на някои неща. Ако може хелп моля?

FPS какво е? Да не е FSB?

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Публикувано на: 24 Апр 2010 00:08

The.Rampage.Rado написа:
atisas2 написа:
Здравейте. Видях, че с тази програмка мога да си овърклокна процесора, обаче като гледам клипове другите могат да си го овърклокнат с нея, а само аз не мога. На мен ми овърклоква само FPS, AGP и PCI, а аз искам да си овърклокна CPU. Помня, че имаше някакъв файл, за да отключи овърклока на някои неща. Ако може хелп моля?

FPS какво е? Да не е FSB?

Редактирах го, но все пак ако знаеш нещо ми хелп плийс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2010 19:34

Ми буташ "FPS-а" и после качваш малко напрежение... В твоя случай честотата на шината по множителя на проца определя тактовата му честота. Но това се прави от БИОСа, никой не е клокнал от Уин и да е останал доволен...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com