Автор |
Съобщение |
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2010 14:07
Jedi Knight написа: Честно казано, изглежда точно като боя в KOTOR, само че по-бърз. Даже прекалено бърз, ако ме питаш. Дразни ме това, че липсва lightsaber block. Забележете - мечът или удря или miss-ва, но никога не е блокиран от чуждия меч. Баси тъпото. Надявах се на нещо такова: Иначе анимациите на обикновените войници са хубави. Друго, което не ми харесва, е прекалената шарения и ненужни специални ефекти. На моменти играта заприличва на кръстоска между цигански панаир и Играта-която-не-бива-да-се-назовава. Удряш човек и от него хвърчат искри, баси. Представях си нещо по-изчистено, подобно на Jedi Academy или The Clone Wars 3D. Това прилича повече на Пауър Рейнджърс.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2010 16:34
Стартира нов комикс - Blood of the Empire. Действието се развива 25 години преди Корусантския договор. По-късно днес ще архивирам и ще ви предоставя Threat of Peace, както и новата ситска галерия.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2010 17:38
Комиксът е супер Първо и най-важно - комиксът е цели ШЕСТ страници! Това, както и да го погледнете, е два пъти повече от тристраничния Threat of Peace. Второ, BotE е много по-динамичен от стария комикс, където героите предимно седяха и дрънкаха безспир. Трето, има много информация за сюжета и персонажите. Само за шест страници научихме, че героят е light side Sith, който води успешна офанзива срещу Републиката и завзема планета, която, в дълбоката древност, е принадлежала на ситите. Неговият учител е извършил някакво престъпление спрямо Империята и понеже покрай сухото гори и мокрото, нашият човек също ще го отнесе. Всичко това гарнирано със солидно количество "йекшън", експлозии и предателство. Cool! Клипчето с боя е добро, въпреки, че боят ми се вижда прекалено бърз. Липсата на block е неприятно нещо, но ще го преживеем.
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2010 18:07
Както обещах по-горе, Threat of Peace и ситската галерия пристигат! Download Threat of Peace comic (48 MB)Download Sith Gallery (86 MB)Enjoy yourselves И една новина от последните минути. Разкриха корицата на Fatal Alliance - първата книга по TOR.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 18:32
Комикса ми харесва, но липсата на блокиране на удари наистина е кофти.
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 18:35
И аз съм на същото мнение за блоковете, но иначе изглежда повече от добре за MMO
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 18:47
Възможно е да вмъкнат механика за блокиране, не се тръшкайте отсега
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2010 20:59
Тъй като интересът към темата спадна много, искам да знам кои от вас все още са нахъсани да играят и да правят гилдия. В срок от 3 (три) дни, всеки който възнамерява да играе сериозно, да заяви това в темата. След 72 часа неявилите се биват зачеркнати от member list-ата. Повече информация относно гилдията може да намерите ТУК.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 21:34
Аз смятам да играя сериозно тази игра.Ако е възможен доживотен акаунт веднага ще си го взема.За целта ще изиграя висчко хубаво което може да се изиграе за да имам по два часа на ден за TOR. ПП:Вече честно казано, повече ме интересува агентът...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 21:39
Count me in
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 21:51
Ако това, което видях от gameplay клипчето е вярно, не ме бройте като агент, веднага си се записвам джедай.
Просто холограмното прикритие ме отвращава.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2010 21:53
Дракс, с теб е по-сложно, защото си в чужбина и вероятно играта ще те хвърли в различен сървър. Може да не е възможно да играеш с нас.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 22:02
Минотавре не се чуди къде съм, нещо нета се ебава не се получават съобщенията дет ти ги пращам
|
|
|
|
|
Sanjuro Kwon
|
|
|
|
Заглавие: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 22:09
Пишете ме и мене.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 22:21
мен също
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Апр 2010 22:41
И това го има, да, точно за това си мислех онзи ден... Най-вероятно... не, по-скоро си е нормално да ме прати в UK сървър, а вие да сте в по-близък за България такъв.
Както и да е, де. Пак ще обменяме впечатления, а то това е важното.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Апр 2010 09:14
Тъй като съм метнал око на контрабандиста и Jedi Consular, не ме бройте за имперската гилдия
|
|
|
|
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Апр 2010 10:02
Вътре съм
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Апр 2010 11:07
И аз мисля да я играя сериозно, че LOTRO ми поомръзна, а там съм с лайф-тайм акаунт и месечни такси не плащам. Ако има подобна екстра и в TOR, веднага ще се възползвам. В момента наваксвам с SW lore-a, а 2 часа ще е минимума, който ще отделям. С думи прости - бройте ме! Иначе съм се ориентирал към Inquisitor и Bounty hunter.
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Апр 2010 11:41
И аз потвърждам, че ще играя.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|