Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Пак турска простотия.
Публикувано на: 06 Апр 2010 20:45

А така -да си намерим женски и яко таковане едно :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 06 Апр 2010 20:46

В Турция женси - бол. Събираме се и тръгваме... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Апр 2010 21:46

Pennуwise написа:
онеден бяха точно около вкъщи събрани всичките турчоля

интересно как атака и вмро "активистите" стояха и гледаха умно докато фесляка се гавреше с паметника ни

И ти ли живееш до хотел Шумен? Щото чух, че там било най-голямото шоу.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2010 19:59

NhazUl

Спирай да пишеш с този акаунт и почвай друг, че ще се бием :D

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2010 12:01

Айде стига, моля ви се...

Отоманците ще заглъхнат както са си дошли. Без никой да усети. В България има над 200 партии и 99% от тях вегетират с по 500 члена.

Големите партии са три - БСП, ДПС и ГЕРБ. Разните му там Отоман, Гергьовден, НИЕ и т.н. нямат абсолютно никакво влияние. В най-добрия случай, те могат да служат като третостепенни съюзници на някой от големите играчи.

Wannabe, не съм социолог и не знам как точно стоят нещата - на официалната стъкмистика отдавна не вярвам. Ще посоча обаче, че всичко си има край. Хиляди държави - много от тях по-напреднали от България - са се изживели и изчезнали. Защо с нас трябва да бъде другояче?

Също така ще кажа, че много от нашенските турци са си хептен българи. Съседът ми Кудрет имаше големи проблеми при посещението си в Турция, защото... не говореше турски. Беше се натурализирал до такава степен, че знаеше само български, макар по произход да бе турчин. И не е единственият - повечето турци, които познавам, са така.

Да не говорим, че и да искаме не можем да ги изгоним. Посочи ми ЕДНА етнически чиста държава и ще оттегля аргумента си.

И не знам дали се усещаш, но с писанията си ти разпалваш етническа омраза. Дори да изгоним всички чужденци, това пак няма да реши проблемите ни. Или мислиш, че ако пратим Кудрет в държавата на предците му, това някакси ще реши проблема с отрицателния прираст и застаряването на населението? Вместо да говориш как трябва да изритаме турците, по-добре помисли как да помогнем на българите.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 23 Апр 2010 12:45

Minotaur King написа:
Посочи ми ЕДНА етнически чиста държава и ще оттегля аргумента си.
Еми държавите в южна америка примерно ( с изключение на Аржентина). Австралия, Канада и тн. Не ти говоря, че са 100% чисти естествено, но другите етноси са в минимално количество. Като цяло е факт, че европа и САЩ в момента са най-зле и сериозно застрашени от ислиамизация. И да, усещам че разпалвам етническа омраза и не виждам нищо лошо в тва.

Профил ICQ Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 23 Апр 2010 13:08

Wannabe написа:
...европа и САЩ в момента са най-зле и сериозно застрашени от ислиамизация. И да, усещам че разпалвам етническа омраза и не виждам нищо лошо в тва.

САЩ? Ислямизация? В САЩ? :ROFLROFL:

Абе, глупако, ти имаш ли дори познати стъпвали в Канада? А Австралия като английска затворническа колония ще да е най-етнически чистата страна на света. :13:
Южна Америка? Ще взема за пример Перу, като държава в Южна Америка, която не граничи нито със Северна Америка, нито със явно етнически омърсената Аржентина, и даже не е Бразилия, да не кажеш нещо.

Перу - http://www.nationsencyclopedia.com/Amer ... ROUPS.html
Канада - http://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_groups_in_Canada
Австралия - http://hif.wikipedia.org/wiki/Australia#Ethnic_groups
Това ли са минималните количества?
Надежди че човек от тебе ше стане няма да ти давам, ама почети малко се образовай, ако не преди да цепиш глупости из форума, поне след това...

Няма нищо лошо в разпалването на етническа омраза, ега те изнасилят бесни цигани задет си такъв олигофрен. :lol:

И как сега да седна да ти обясня, че ислямизацията даже не е етнически процес? :(
Струва ми се, че ти водиш класацията за най-нискоинтелигентен форумец. Бих ти връчил награда. :oops:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2010 13:21

Канада е пълна с различни народности. Кое точно е малцинството там? Може би индианците, но те са в същото положение, в което според теб са българите - несъществуващи в собствената си държава. Канада е тъпкана с англичани и французи, а напоследък, заради едни облекчения, половината свят се изнесе там на сезонна работа. Етническа чистота друг път...

В Южна Америка не съм ходил, но съм чувал, че след Втората световна се е напълнила с немци. Основната причина, поради която днешните латиноамерискански държави са неподходящи за заселване, е стандартът на живот - във Венецуела е такава мизерия, че в сравнение с нея България изглежда като цветуща градина.

"Европа" е много широко понятие, дай малко по-точно. Най-заплашената от ислямизация държава е Германия, където хасъл немци не останаха. В контраст, други държави, например Гърция, са с нисък процент на имиграция.

САЩ поначало си е държава на емигранти, не знам защо я слагаш тук. Там винаги е било тъпкано с различни народности. Главната вълна идва от Италия, Ирландия, Балканите и Китай - всичко това смесено с наследниците на чернокожите роби. Как въобще можеш да говориш за етническа чистота в държава, която няма свой собствен народ? Няма такова нещо като "американец" - най-близкото е "индианец".

Австралия е бивша британска наказателна колония и въобще няма място в тази дискусия.

Ислямизацията не е етнически процес. Ислямизация се нарича процесът на разпространение на исляма сред население, изповядващо друга религия. Това е форма на религиозна и културна доминация, не етническа такава.

Ако усещаш, че разпалваш етническа омраза и не виждаш нищо лошо в това, то барем си замълчи, за да не те псуват хората.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 23 Апр 2010 14:03

Само при съпоставка етнос и ислямизация спорът се обезсмисля :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2010 14:47

Аз написа:
?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2010 14:54

Wannabe написа:
Аз написа:
?

Етнос - обособила се група от хора на базата на общ език, раса, култура или религия.

Ислямизация - процесът на разпространение на исляма сред население, изповядващо друга религия.

Двете нямат нищо общо, а според теб изглежда са взаимозаменяеми.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2010 15:53

Еми не знам навсякъде го водят ислямизацията да европа, заяждай се с медиите не с мене. Пък и с кво да сравняваме етноса ако не с религията? За мене расата и религията определят дадения етнос, другите неща нямат значение

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Апр 2010 16:51

Аз не се заяждам с никого, просто се опитвам да обясня.

Етносът се определя от редица фактори, не само от раса и религия. По твоята логика българите и руснаците са един народ, защото са славяни и православни.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com