Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри...
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:01

не ми стиска щото у тоя форум съм си ругал всички даскали и доста хора знаят че пиша тук :lol:
Въпрос на време е да ме баннат като си нямаш друга работа освен да рипортваш :lol: Иначе само за тая вечер съм с тоя акаунт, че другия си го преебах.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:17

fizo написа:
Ама рано или късно ще ти се прииска контакт в жена.
Е кво ти пречи да имаш контакти с жени и без връзка.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:18

Wannabe написа:
Е кво ти пречи да имаш контакти с жени и без връзка.

а какво ти пречи да умреш ерген? На теория нищо, ама просто е по-добре иначе :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:23

DJ Cat, кога ще пуснеш твоя снимка? :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:27

Моридин споредмен смисъла на живота е да гониш мечтите си. Применро кефил си се на нинджи като малак и тренираш 10 години бойни изкустра по случея, после кефил си се на компютърни игри много години научаваш се да правиш 3д модели и графика приемрно, кефиш се на музика научаваш се да танцуваш за да се кефиш пълноценно. Невиждам живот в това да ходя навънка да говоря с някого глупости да седя на пейка или в кафе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:28

Ако мечтата ти е да изнасилваш деца или да погубиш живота си с асоциални действия... трябва ли да я следваш? :?
:lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:30

Gipo написа:
Ако мечтата ти е да изнасилваш деца или да погубиш живота си с асоциални действия... трябва ли да я следваш? :?
:lol:

ДА!!!! :D :D :D

Трябва да следваш целта на живота си, каквато и да е тя. :twisted: 8)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:30

Щом го правят хора значи така се решили че трябва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:33

^ Да. Относно снимките, знам че ще имам много фенове и ще ми налитате :P Не взимам на сериозно факта да си правя снимки за да ги постна в форум, да се правя на катил. Аз не съм виждал снимки на никого тук, освен на Джар Джар. Вие щом на Данте като малък лъскате, какво останало за друго. Като си направя фейсбука, специални покани ще разпратя, да ми се наслаждавате гледам много хора са ми се наточили.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:35

Ок, прати 1 на мен, като си го направиш. :D Мисля, че 70-80% от пишещите тук сме си поствали снимки, бтв.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:58

Момиченцето ти на аватара ме психира бтв. Иначе ок.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 21:59

Нали? Има нещо sinister в нея. :?

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 23:00

sinisister

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 22 Апр 2010 16:14

По принцип си бях казал да игнорирам напълно мненията на хора, които не четат и коментират неща които аз не съм твърдял, но на тях им изнася да съм. И все пак мнението на DJ Cat ми припомни защо изобщо се хванах да пиша тази статия.

Нека дешифрираме какво се подразбира от написаното. Пак повтарям за да няма засегнати, това е впечатлението което написаното създава и може да няма нищо общо с реалната личност на DJ Cat, когото аз не познавам и следователно не мога да си изградя мнение.

И така...

DJ Cat написа:
Когато бях по-малък и ходех на даскало съм се занимавал само с момичета, кафенца, дискотеки и т.н. Даже не бях чувал що е това интернет форум, зърглинг ръш етц. Сега ми е бактисало от тъпи патки, комплексари и олигофрени, за тази цел си подбирам хората и времето прекарано с тях.

Превод: Когато бях по-макък и училището беше задължително, водех някакъв социален живот, защото нямах друг избор. Така или иначе преживях огромни разочарования (всички сме, междудругото) и сега съм се свил в тясната си комфортна зона и общувам с ограничен кръг от хора, за които съм сигурен, че няма да ме изненадат неприятно с поведението си.

DJ Cat написа:
Използвам компютъра си за да изкарвам пари и имам конзола, на която като намеря време играя САМ. Това според Андрей ме прави нърд и нам си кво си и т.н.

Aз никъде в текста си не твърдя подобно нещо. За сметка на това, човек може да остане с такива впечатления четейки твоето писание.

DJ Cat написа:
Никой от познатите ми не играе игри сериозно, най-много да удари едно рали от време на време, но имам най-голям успех сред нежната половинка, което показва че логиката на Андрей не струва.

Което автоматично се опровергава от...

DJ Cat написа:
Само че проблема е, че не ми трябва жена, гадже и прочие...

Yah right! Със същия успех аз мога да почна да се самоубеждавам, че не ми трябва кислород опитвайки се да пренощувам на дъното на басейн с вода. Сами се сещате какъв ще е резултата.

И накрая съветите на DJ Cat:

DJ Cat написа:
Така че извода, всеки да живее както му харесва и както се чувства щастлив.

Което в контекста на всичко написано до тук следва да се чете: Продължавайте да се страхувате да напуснете зоната си на комфорт и вегетирайте в илюзорно щастие. Губете си времето така докато стане твърде късно за да можете да направите промяна.

DJ Cat написа:
Не оставяйте някакъв си от форума, да ти казва '' Не играй рпг-та , това те прави асоциален ''.

Oт друга страна помислете! Ако избягвате да играете РПГ-та няма да загубите абсолютно нищо. От друга страна ако се отдадете на тях, ами...да кажем просто гледайте серията на South Park - Make love not War Craft. Ако не вярвате на "някакъв си от форума", повярвайте на режисьорите на South Park и няма да сбъркате ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2010 16:47

Цитат:
Aз никъде в текста си не твърдя подобно нещо. За сметка на това, човек може да остане с такива впечатления четейки твоето писание.
А с какви впечатления мислиш че остават хората като четат твоите изцепки? За супер пич? Съмнявам се. За супер комплексар? Помоисли си

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2010 17:51

андрей, каквито и да са ти идеите, те са поднесени много глупаво и в много грешна посока. Ако един човек няма социален живот, то на него му липсват определени социални умения. А без тях как може да се надява изобщо да впечатли някое момиче? Защото всеки такъв опит ще бъде абсолютен провал, който, както казах, може да остави дълбока травма.
За това посоката, в която трябваше да отидеш е "оправете си социалния живот, излизайте с приятели и всичко ще си дойде на мястото" вместо "правете секс, социопатчета, това е смисълът на живота, казал го е великия Фройд, пред чиито гений трябва да се кланяме" :lol:
В крайна сметка показваш голяма дупка в социалните си разбирания. Имаше една поговрка, нещо от типа на "Не знае път за себе си, а се мъчи да покаже пътя на другите".

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2010 19:11

Андрей нищо не си разбрал от поста ми, а не те мислех за толкова ограничен. Сега имам социален живот, но въпроса е че преди ми беше интересно да ходя на дискотеки и по кафенета,а сега ми е тъпо, защото е deja vu както се казва. Повечето от хората като теб например, едва сега намират това за интересно и забавно, демек аз явно съм прескочил възрастта си. В момента не ми трябва приятелка, имам си достатъчно авери за да се занимавам с бавно-развиващи същества. Бас ти хващам, просто те моля да запомниш думите ми - когато навършиш 25-26 години и на теб гоненето на мадами, дискотеките ще са ти бактисали. Ще ходиш, но постепенно ще спираш, докато накрая няма да ти отъпее. Защо си мислиш, че хората като не се оженят до 30-години обикновено си остават ергени. Точно по тази причина. Нещата които съм писал са ти явно смешни, защото не съм типичния човек на нашата възраст...... Къде съм казал за бога, че съм социално ограничен блаблба.... излизам си с приятели на по бира най-малкото, караоке правим някой път, билярд играя всеки ден (сега се връщам от там), тенис, и т.н. Сега 100 процента на някой ще му е много смешно, защото типичното за възрастта 18-23 е да ходиш да се напиваш, да се ебеш... И не ти пиша това за да ти кажа колко голям лайфър съм и да се правя на интересен, а за да разбера защо си останал с впечатлението, че съм някакъв отшелник. Андрей пак ти казвам, ще се изненадаш, колко различно ще мислиш след време - като бях непълнолетен целта на живота ми беше да се бия, да имам гадже и да пия много бира.

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 22 Апр 2010 19:34

О, титани на мисълта, мо'е ли ви набия един въпрос...
Какво ви кара да мислите, че видеоигрте създават нърдове? По мое нърдовете се ориентират към игрите. Глупаво е да мислите, че всичко геймърско е асоциално.

Профил

Публикувано на: 22 Апр 2010 20:07

Andrey358 написа:
вегетирайте в илюзорно щастие.

:)
кое щастие не е илюзорно ?
ти ли го определяш.. еднакво ли е за всички ?

//имам гадже, яко инлов съм, но това, че намирам за по-истинско моментното си щастие според мен е просто състояние/период ..щастието си е щастие, както всички чувства никога не е строго определено, а напротив, чисто индивидуално и повлияно от милиони фактори и константи, които се изменят във всеки един момент.. в тоя ред на мисли, не можеш да кажеш кое щастие е по-илюзорно - т'ва от фрага на ЦС или тва от целувка с любимата - СТРОГО индивидуално

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2010 20:11

Но щастието да целунеш любимата е много по-дълбоко от първосигналния кеф при фраг в цс/дота :)
За да си щастлив от първото трябва да си изминал дълъг емоционален път, а другото може да е радващо, но е просто залъгалка за ума. Ако дълго се лъжеш, че си щастлив накрая трудно можеш да бъдеш.
Според мен тук е уместно сравнението между мастурбация и секс. Понякога първото може да бъде много по-приятно, но и много лесно се забравя.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com