Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2010 21:13

Изход написа:
А ще има ли възможност гилдиите да си строят градове като в Age Of Conan и Darkfall или ще е статично като в WoW?
За куестовете знае ли се колко разнообразни ще бъдат? Статичен ли ще бъде светът?

Копеле, изчети я тая тема най-сетне, всеки твой въпрос сме го разисквали поне по три пъти.

Разбирам, че е много, ама не смятам да повтарям все едно и също.

Започни от 20-а страница и карай нататък - преди това всичко са спекулации.

Какво точно разбираш под "куест"? Нормален куест, инстанция, флашпойнт...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 14 Апр 2010 21:17

Пробвал съм да изчета темата ама много офтопик :D

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Апр 2010 21:19

Какъв офтопик, това е може би най-чистата тема във форума.

96 страници без псувни и спам, какво повече искаш?

Сядай си на гъза и чети.

ЕДИТ: Гледа ли клипа, дето ти го дадох?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Апр 2010 21:58

За персонажите и нивото на кустомизация-някак не ми се връзва в образа на джедай или на сит или на който и да било друг от класовете да има разни дебелаци. :? Та нали от тях се очаква да са акробатични войни.Но от друга страна ако външния вид не се отразява на играта,нямам нищо против.

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 14 Апр 2010 22:29

Minotaur King написа:
Качил съм го ТУК с HD качество (544 МВ).

Споделено от: a3sexomana@abv.bg
:shock:
Гледах го, да. Като цяло твърде хубаов за да е истина :)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 15 Апр 2010 07:26

Изход написа:
Гледах го, да. Като цяло твърде хубаов за да е истина :)

THIS...IS...BioWare!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Апр 2010 15:50

Баах мааа му…човек да не отсъства за малко и вие ще изпишете маса страници :D .Сега трябва да ги коментирам всичките.В тоя ред на мисли тая патка с циците от преди 5/6 страници няма как да я пропусна тоя който го измислил това заедно с тоя дето се сагласил да го пусне на екран трябва да ги съдят за некомпетентност като докторите :D!О и анимационен сериал комедия по Star Wars,хм....аз имам още едно такова предложение да направят Междузвезни Войни търси талант в жури ще са Люк Скайуокър,Дарт Вейдър и Хан Соло(да има кой да вкарва базици ,че двамата бахти сухарите).
Нова планета Вос само мога да кажа браво,ем ще бой плач и скърцане със зъби,хем републиката и империята ще играят на "прееби другарче",абе звучи доста обещаващо.
Колко до графиката хората искат играта да е достъпна до масовата публика,пак и от това което виждам ще е поносима най-малкото.Сега за външният вид на героите нямам нищо против Барбитата, ще е хубаво които не иска да играе барби да може, да си направи и Васа Ганчева ко му е кеф.Един харесва модели друг бидони дано има опции пак всеки да решева.

Цитат:
За персонажите и нивото на кустомизация-някак не ми се връзва в образа на джедай или на сит или на който и да било друг от класовете да има разни дебелаци. :? Та нали от тях се очаква да са акробатични войни.Но от друга страна ако външния вид не се отразява на играта,нямам нищо против.

Бе то не се връзва ситвете да имат и перушина по бронята ама и това ще го има...

Иначе комикса ще се чета най-малкото за да сам в час с това кво става ще става в играта.Виж книгата ще я прескоча сигурно но няма да е от това ,че нямам желание да я прочета.
Ае сига толкова ,че ще взема да се повредя нещо.....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2010 15:57

Най-сетне - нов таймлайн.

Този път, по изключение, хубав - завъртя се сложна интрига :)

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2010 17:20

:shock: :shock: :shock:

Чай да видим дали съм разбрал:

Айзон Гинт, четвърто поколение джедай е най-обещаващият падауан в джедайския орден. Обучението му е поето от Барел Овер, един от най-влиятелните и тачени майстори в ордена.

Овер и Гинт отиват да изследват гробницата на Нага Садоу на Явин. Айзон умира, а Барел се завръща полумъртъв.

Няколко години по-късно, Гинт изненадващо се появява и напада бившия си учител посред бял ден на площада, получавайки невероятна сила от обсебилия го дух на Садоу. Все пак губи и е посечен от Барел.

Защо духът на Садоу би нападнал обикновен майстор-джедай, а не някоя влиятелна персона? Защо въобще би нападнал, а не би се скрил?

Отговорът става ясен след background check-а на Барел Овер.

Овер е бил сит. По рождение. Неговите баща и дядо - великите мастъри - също. ТРИ ПОКОЛЕНИЯ СИТИ са живели под покрива на джедайския храм и са манипулирали джедайския орден. Без никой да ги усети.

Целта на пътуването му до Явин не е била да изучава гробницата, а да унищожи духа на Садоу, който би могъл да е заплаха за Императора. Развихрила се е битка за трона, ръководена чрез проксита. На страната на Садоу е Гинт, а на страната на Императора - Овер.

Mind-blowing, isn't it?

Та, да сумираме каквото знаем за момента:

1. Републиката е инфилтрирана от ситите на най-високо ниво. Поколения сити отрастват в джедайския орден, маскирани като джедаи и дори стигат до висшите ешелони. Ако орденът е толкова компрометиран, какво остава за армията и сената? Колко ли сити се крият там?

2. Императорът е унищожил Садоу и по този начин е гръмнал два заека с един куршум - отървал се е от единствения легитимен претендент за трона и е премахнал единственото нещо (освен джедаите) което е можело да попречи на похода му.

Epic!

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 16 Апр 2010 17:45

odojitoo написа:
2. Императорът е унищожил Садоу и по този начин е гръмнал два заека с един куршум - отървал се е от единствения легитимен претендент за трона и е премахнал единственото нещо (освен джедаите) което е можело да попречи на похода му.

Доколкото разбрах го е затворил, не унищожил.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 16 Апр 2010 17:47

Определено ще се играе, ако подобни интриги се развиват и в самата игра. Наистина този таймлайн беше добър - независимо, че главните противници са очевидно джедайте, подушвам, че ще има и битки за власт сред ситите. Кой знае - може би ще имаме възможността и ние да инфилтрираме ордена. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2010 17:52

Изпитвам садистично удоволствие само при мисълта за разкритата история. Палпатин е едно, за него е разбираемо, ама ТРИ ПОКОЛЕНИЯ сити да ти живеят под покрива и да се издигнат до ранг мастър... Нямам думи. The Jedi stupidity knows no bounds.

Ако сити могат да се издигнат до уважавани майстори, то какво остава за други постове? Колко сенатори работят за Империята? Има ли в джедайския съвет инфилтратор? Дали републиканската армия няма в преломния момент да се обърне срещу Републиката? Възможности, възможности...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2010 01:48

odojitoo написа:
:shock: :shock: :shock:

Чай да видим дали съм разбрал:

Айзон Гинт, четвърто поколение джедай е най-обещаващият падауан в джедайския орден...

...Овер е бил сит. По рождение. Неговите баща и дядо - великите мастъри - също. ТРИ ПОКОЛЕНИЯ СИТИ са живели под покрива на джедайския храм ...

Ама на джедаите пак ли са им разрешили да се възпроизвеждат :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2010 20:04

Аз се чуда , дали ще може да се сменят фракциите ,например аз съм Bounti HUnter ,обаче работя за републиката и в процеса на играта републиката даме приеме на своя страна :?

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 19 Апр 2010 20:20

Melas написа:
Аз се чуда , дали ще може да се сменят фракциите ,например аз съм Bounti HUnter ,обаче работя за републиката и в процеса на играта републиката даме приеме на своя страна :?

Няма да може.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2010 20:41

the_presator написа:
Melas написа:

Няма да може.

сигорно ли е ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2010 21:37

Пише се "чудя се" и "сигурно".Внимавай малко повече при писане.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 20 Апр 2010 07:17

Melas написа:
сигорно ли е ?

Казвано е няколко пъти. Да, сигурно е...

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2010 01:33

Какво ви пука, класовете са миръри...

Профил Skype WWW

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 23 Апр 2010 13:31

http://www.youtube.com/watch?v=Ce9117Go ... r_embedded
И това е ММО... Аз лично съм впечатлен.

Z-Rock

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми