Автор |
Съобщение |
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 17 Апр 2010 15:49
{SuPa-1337-Killa} написа: дай някой аргумент то така не става аз щи дам що е една от най-добрите игри супер графика супер физика супер история супер персонажи супер мулти Хахаха! За мултито съм съгласен до някъде - става за нещо ако играеш на конзола. Ама пък ако си на конзола взимай Saints Row и тегли една майна на Rockstar.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 16:20
И аз тва казвам за Сейнтс Роуа.В 4ката бате не моа убия и 1 човек без да ми се лепнат 2 звезди...То и в реалноста не е така деба.Пък в Сейнтс Роуа си е чисто забавление,правиш си квото си искаш,никой не те закача,абе ти си си царя на града
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 16:28
Този който искаше Fable 2- превъртал сам я братле, не е толкова добра. Появиха се слухове че 3ката ще я има на компютър, по-добре вече за нея се надявай. Ако не изчакай Уичъро.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 16:57
DJ Cat написа: Този който искаше Fable 2- превъртал сам я братле, не е толкова добра. Появиха се слухове че 3ката ще я има на компютър, по-добре вече за нея се надявай. Ако не изчакай Уичъро. В някво интервю Майкрософт казаха, че тъй като все още не са им се върнали парите дето хвърлиха в Games for Windows заебават платформата и преобмислят бъдещи проекти. Тоест - нито Halo 3 нито Fable 2, камо ли пък Fable 3 имат шанс да се появят на PC. Според тях им пречи да осъществят единствената си мечта - да купят Европа.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 17:13
{SuPa-1337-Killa} написа: Wannabe написа: 4ката е боклук от всякъде как кво дай някой аргумент то така не става аз щи дам що е една от най-добрите игри супер графика супер физика супер история супер персонажи супер мулти супер забава Е тва аргумент ли е бе ? Кажи защо е супер и тогава ще е аргумент. Графиката в сравниение с изискванията е ужасна. Физиката е добра ма постоянно се бъгва. Историята е абсолютно същата като на предните гта-та. Някав идва в града от еди-къде-си и се забърква с мафията. Да не говорим като цяло колко е бъгава играта, и сингъла няма почти никви нововъведения спрямо миналите части
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 17:29
Даже много неща от предните GTA ги няма
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 19:29
Тези неща са ми ясни joar говорих с Кептин Обвиъс вече, спокойно. На много места се появи обаче подобна информация, а да не говорим че Молиньо каза че ПЦ ми е нещо от сорта '' любима платфора'' желае да прави игри за пц и смята че бъдещето на гейминга е компа.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 20:36
Да, то и с Remedy беше така.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 17 Апр 2010 23:37
Хаха к'ва графика на гта 4 бе пич Аз тъй като нямам комп на наса я играх с всичко на минимум и беше по-зле от на сан андреас графиката. Saints Row 2 >>>>>> GTA IV. Много ме изкефи, че има доста голям избор за кустомизация на героя. Сръбския селтак в гта 4 мега много ме дразнеше. Дори негъра в Сан Андреас ми беше по симпатичен. И освен това в Saints Row 2 има Opeth в радиото Но като цяло и гта 4 си беше доста добра де не мога да отрека.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 00:36
Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) ? ^ Диабло 3.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 01:01
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 07:50
Аssassins Creed 2; CoD MW 1,2. ПП. Тея не са всичките
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 10:45
Аз диабло 3 би могло да се каже че "мечтая" да играя.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 11:56
Мечтая да играя Duke Nukem Forever
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 14:40
Günther написа: Мечтая да играя Duke Nukem Forever AMIN TO THAT BROTHER !!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 15:56
Deus Ex 3...Ама има време.
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 17:23
по тъпа тема не успя ли да измислиш
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 18:59
Seigar -X- написа: И аз за тва нявга си мечтаех докато не разбрах, че щяла да бъде опростена RTS и по-голямата част от кефа щял да се загуби барабар с оригиналността But dammit even then i would've still wanted it Иначе... HALF-LIFE 3
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 19:09
THIEF IV
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Коя игра мечтаеш да играеш? (За комютър) Публикувано на: 18 Апр 2010 19:54
{SuPa-1337-Killa} написа: AMIN TO THAT BROTHER !!! Пиши са amEn <.< Taка както си го написал е амайн,научи азбуката :Д
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|