Баце, много общо иматDJ Cat написа:Ахмед и Светлин НЯМАТ НИЩО ОБЩО
И то не ми се струваше познат заради външният му вид, а точно заради гласа му и начина на говорене.
Баце, много общо иматDJ Cat написа:Ахмед и Светлин НЯМАТ НИЩО ОБЩО

Всъщност характерите им ако бяха еднакви, то ние нямаше да можем да допуснем, че шоуто е нагласено и използват готови актьори, което се опитвам да намекна с товаDJ Cat написа:Абе за мен си нямат нищо общо.... смисъл единия е така тлъстичък, а другия корав, единия има по отсечени черти по лицето, другия има кожа като на женска ще кажеш.... Говора им е доста различен, да не говорим като им се дава да говори, че имат различни характери.
Та те нямат прилики, бе!Алминатора`` написа:Грешал съм! Приликите наиситна са много но разликите са повече
Да,Ахмет е резак,другия не е.Алминатора`` написа:Грешал съм! Приликите наиситна са много но разликите са повече
Изход написа:Хахахахах преди малко щраках по каналите, попаднах на няква искусия по нова с Иван и Андрей за биг брадъра (не им следя предаванията) и чух нещо просто велико![]()
![]()
![]()
Мъжете били отегчени от жените защото са евтина плът. Това една жена го разправя, и после каза "Не, че искам да обиждам някого, ама жените от провинцията са готови за едно питие да се... (не помня думата, ама демек да пуснат на всеки, който ги черпи едно) Деба провинцията, деба скъпите софиянки. Толкова много комплекси за избиване, боже, боже.