п.п. утре съм на изпит в лесото.
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
я ги чужденците, да ви ебем веко и на тебе и на андрей.
Имам приятели в лесото! 
Какво искаш да учиш в лестот бе, човек ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
той няма да учи там, а ще преподава.
остарехме
ще бъда квестор. 
Не се прави на многострадален.Нямаш да учиш кой знае колко.Влез във ВУЗ, пък после се оплаквай.Моридин написа:Имам чувството, че ще се откажа от кандидатстването в СУ. За усилията, които полагам в момента покрай подготовката си, бих могъл да вляза в някой от най-елитните университети в Европа.
Просто няма как това, което ще получа като награда да е толкова добро, че да оправдае целия тоя труд. Ебаси малоумието - изискванията при самото влизане са толкова високи, сякаш вътре в специалностите, които желая, има само вундеркинди. Ще ги еба. Има нещо, което сериозно куца тук
П.П. Освен това материалната база на СУ е отвратителна. По-западнало място е и от началното ми училище.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Да бе, аз като си спомня изобщо не съм си давал зор за кандидатстването, пък изкарах над 4,25. 
пс. виж, като почнеш унито вече си е ебало майката![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
пс. виж, като почнеш унито вече си е ебало майката
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Хамо, баце, тоя изпит твоя е бил по английски, нали? На него изкаравам над 5 само с чесане по мъдята и взиране в листа без да докосвам химикалката, аре да не е същото. Аз полагам два, не един. И са малко по-различни.
Както и да е, снощи онова го написах под влиянието на раздразнение към купищата глупости, които ми изсипаха тая седмица от училище, фактът, че за да правя класни всеки ден трябва да се мъкна болен с температура насам-натам и логично последвалата абсолютна липса на време да прочета нещо по литература за кандидатстудентския - вината си е моя, естествено, но има и разни неща от лично естество, дето умножават ефекта на гадория поне двойно.
Всъщност, за всичко е виновна Вардарска. Осем географски карти ще ме кара да й прерисувам в последната седмица - като в шести клас, с цветни моливчета, на листче с името. Да и еба майката и побърканата...
П.П.
Бтв, пуснах си пак A Headbangers Journey и не мога да спра да превъртам сцената с Gaahl:
What is the primary ideology or primary ideas that fuel Gorgoroth's music?
...следва не толкова кратка пауза, Gaahl погалва чашата с вино, замисля се...
-Satan.
...и отпива без да добави нищо...
Култ!
Както и да е, снощи онова го написах под влиянието на раздразнение към купищата глупости, които ми изсипаха тая седмица от училище, фактът, че за да правя класни всеки ден трябва да се мъкна болен с температура насам-натам и логично последвалата абсолютна липса на време да прочета нещо по литература за кандидатстудентския - вината си е моя, естествено, но има и разни неща от лично естество, дето умножават ефекта на гадория поне двойно.
Всъщност, за всичко е виновна Вардарска. Осем географски карти ще ме кара да й прерисувам в последната седмица - като в шести клас, с цветни моливчета, на листче с името. Да и еба майката и побърканата...
П.П.
Бтв, пуснах си пак A Headbangers Journey и не мога да спра да превъртам сцената с Gaahl:
What is the primary ideology or primary ideas that fuel Gorgoroth's music?
...следва не толкова кратка пауза, Gaahl погалва чашата с вино, замисля се...
-Satan.
...и отпива без да добави нищо...
Култ!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Така ли правиш? о.О Къде си го изкарал тоя Мн. Добър 5+? 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Маце Борко
Аз съм от Втора английска, на практика ни готвят за този формат още от осми клас. Естествено, на изпит в СУ не съм се явявал, но направих няколко тренировъчни без подготовка и най-ниският ми резултат беше 5,25.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Е аз, английски от 8-ми клас не съм бутал, горе-долу..
Сигурен съм, че не може да са ЧАК ТОЛКОВА трудни кандидат-студентските изпити... :/
天皇陛下万歳。。!
-
Маце Борко
Е, не е ЧАК толкова трудно, ама аз съм разглезен, защото не съм учил по-сериозно от седми клас насам и ми идва малко нанагорно сега.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Ееми, добре дошъл
.
бтв: Не го приемай навътре, и мен ме карат доста простотии да уча. Ето примерно днеска по право тая патка реши да ми остави 5, макар че определено бях за повече и ми вика, че ако имала техническа възможност забележете щяла за 6 да ме изпитва. Бе я у лево, аман от тъпи и комплексирани селяндури и селяндурки.
пс2 Скоро ще се открива Офроуд сезонааааааааа![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
бтв: Не го приемай навътре, и мен ме карат доста простотии да уча. Ето примерно днеска по право тая патка реши да ми остави 5, макар че определено бях за повече и ми вика, че ако имала техническа възможност забележете щяла за 6 да ме изпитва. Бе я у лево, аман от тъпи и комплексирани селяндури и селяндурки.
пс2 Скоро ще се открива Офроуд сезонааааааааа
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
което е нискоThe Chameleon написа:Да бе, аз като си спомня изобщо не съм си давал зор за кандидатстването, пък изкарах над 4,25.![]()
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Да, а ме приеха.
Бахти отвратителното време е навън.
Бахти отвратителното време е навън.
天皇陛下万歳。。!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Абе то за приемане и с тройки приемат...
едит:
Ще ходя на лейди Би
, но важното е, че след това ще ми е първото алкохолизиране от 14 февруари 
едит:
Ще ходя на лейди Би
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
ами като ти е тъпо не ходи бе деба и компромисджийте насрани деба
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Утре заминавам за Търново и в неделя ми е изпита.
Д'еба и смешния формат - ако изкарам по-малко от 5,75-5,80 ще се смея с гъз.
Д'еба и смешния формат - ако изкарам по-малко от 5,75-5,80 ще се смея с гъз.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Peter Steele пак е мъртъв. Надявам се да е тъпа шега и този път, мамка му... Заседнала ми е буца на гърлото, Type o negative и гадния им хумор...
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Страх те е, че детската ти мечта да му лапнеш голямата пишка няма да се сбъдне ли?Depraved написа:Peter Steele пак е мъртъв. Надявам се да е тъпа шега и този път, мамка му... Заседнала ми е буца на гърлото, Type o negative и гадния им хумор...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК