И какво правиш с тоя пост?
Разговори от типа "Аз съм прав, а ти - не, защото си зле" изобщо не ми минават, когато нямаш елементарна основа, върху която да градиш увереността си.
Ама тва, че си страшно тъп и не усазнаваш, че половината (ако не и повече в БГ) са на това дередже. За това казвам, за тия неща са нормални - защото половината нация е така.
Хвала ентусиазма ти, приятелю, да пишеш и да мислиш в темата, но моля те, извършвай тези действия в
обратен ред. Трижди ти беше казано вече, че
е без значение колко човека вършат дадено нещо - това не се отразява върху неговата "нормалност". Ако половината от българите извадят ножове и в този момент нападнат съседите си, за да ги кастрират, няма да ти се струва толкова в реда на нещата, нали?
По същата логика не е нормално и това, че родителите са готови да подложат децата си на пребиваването в тая къща, където са се събрали отбрани идиоти от обществото.
Всъщност знаеш ли кое е абсолютно нормално в цялата история?
Това, че предвид семейното ти положение, ти си си изградил някаква много грешна представа за правилно и неправилно и нормално и ненормално. Ако баща ти не те беше млатил като малък, нямаше да смяташ това за "окей", вярвай ми.
И аз напускам темата, тъпи сте всичките.