Автор |
Съобщение |
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 24 Фев 2010 14:46
На мен пък четвърти ми хареса Лок = win, по принцип, тъй че няма оплаквания от моя страна Пети днеска или утре ще го гледам и ще кажа ^.^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 26 Фев 2010 16:34
5-ти на мен ми хареса...подобно на повечето Хърли-центрични епизоди. И за Джак казаха някои интересни работи. Обикновено той ми е малко скучен, но тук ми хареса. Това с алтернативния тайм-лайн ме кефи. В 4-ти ме изкефи, как в алтернитивния свят, маса от "положителните" герои - Хърли, Роуз, Джак и гаджето на Джон се опитват да му помогнат, обаче пича си е наумилн нещо и се маа през просото... В 5-ти ми хареса арка със сина на Джак...и как Джак се срещна с англоговорящатат версия на японеца. И каква психопатка е станала Клер! Преди ми беше антипатична, но в този вариант кърти мивки...дали наистина и Саид ще стане такъв...той има потенцял за още по-откачено и кръвожадно поведение .
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 03 Мар 2010 12:13
Шести беше як, само да не размотаваха толкова в алтернативната реалност. След толкова динамичен епизод съм сигурен, че следват 3-4, в които действието ще е забавено масимално...
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 03 Мар 2010 17:44
Не чети , спойлер. а)Накрая ще се окаже , че всичкото това нещо се развива в главата на психично болен в лудница .Като е използвал персонажите , които е познавал преди влизането в медицинското заведение. б)Тези йероглифи и статуи на сет , както и черния пушек ми напомнят много на борбата на Ра с тъмнината.Скоро Джак ще умре и в него ще се всели белия пушек и ще победи "черния". в)С тези скокове , ще се окаже , че толкова са изменили времевата линия , че са заличили самото си раждане и единственото място , където могат да съществуват - е самият остров. това според мен ще видя в последния епизод от сезона.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 03 Мар 2010 22:16
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 05 Мар 2010 12:36
На мен 6-та не ми хареса...не ми харесва и какво направиха със Саид. Принципно си беше пич, а сега го направиха загубеняк.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 06 Мар 2010 13:28
глупости... новия Саид МАЧКА!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 09 Мар 2010 09:50
А бе ще има ли някакво прекъсване или ще продължат да дава епизодите всяка седмица до края на сезона? Че чух нещо за прекъсване, ама от доста несигурен източник.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 19 Мар 2010 10:06
8 - ми: Сойер-центричен епизод. Ухааа!
В алтернативния свят пак използваха "Лафльор"...мухахахаха...
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 19 Мар 2010 20:54
Бозаааааааааааааааааааа Ама не съвсем. Излиза, че като са взривили бомбата са съдали паралелна реалност, в която островът не съществува. Геройте като живеят без намесата на Джейкъб са по-щастливи явно-Сойър е станал полицай, а не престъпник примерно. И все пак като остават 8 епизода до края очаквам малко по-бурно действие, явно наистина са им свършили идеите!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 19 Мар 2010 23:30
Острова си го има, но е под вода...и доколкото съм чувал, ще се гмуркат до него във финалната част.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 24 Мар 2010 23:11
Новият епизод беше хубав, обаче можеше да бъде и много по-добър. Първият епизод, в който се разбираше нещо за Ричърд, а толкова потенциал пропиляха. Надявам се следващият да бъде по-добър
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 26 Мар 2010 13:59
Явно продуцентите бая са го закъсали откъм идеи, та чак от "Шепот от отвъдното" крадат.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 31 Мар 2010 20:36
Десети беше такава простотия, че не ми се говори. Никакво вдъхновение, нищо интересно не става, а останаха няколко серии на кръст. Мани, съвсем развалиха сериала.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 07 Апр 2010 14:00
11 беше най-доброто от този сезон, най-накрая стана нещо ново. Надявам се оставащите 5 епизода да са добри Нали последният епизод ще е двоен? Тоест още 4 седмици
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 07 Апр 2010 22:44
Мда, доста добър си беше епизода. Надявам се да продължат все така до края на сезона.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 11 Апр 2010 21:02
Още 2-3 епизода и почва развръзката. Последните епизоди са 1 за всички герои, 1 за ДЖАК, 1 за Джейкъб и МвЧ и 2-часовия финал
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 11 Апр 2010 22:02
Пропусна този за Хюго
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 12 Апр 2010 09:54
едва ли ще има развръзка в него
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 14 Апр 2010 14:17
хахаха, ебати тъпия епизод
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|