Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Заглавие: Проблем с GTA 4 :( .
Публикувано на: 11 Апр 2010 00:01

Здравейте. Имам един проблем и неможе да е от параметрите на компютъра ми. Значи през около 30 секунди екрана става черен и за 5-6 секунди отново ми се появява и пак така поигравам още към 30 секунди и същото. Пробвах версийте на разор, кингс и още една, но същият проблем :( . Слагах пачове и кракове и проблемът не спира. Забравих да кажа, че и на трите версий също имах следният проблем: поигравам 5-30 минути и цялата игра забива. Неможе да се минимизира и нищо. Трябва да рестартирам компютъра. Възможно ли е това да е от уиндоуса: Windows XP service pack 3 proffesional 2002. Моля ви кажете как да опавя проблема, че е много нервиращо, а си взех наскоро новият компютър и нямах търпение да я играя.

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Заглавие: Re: Проблем с GTA 4 :( .
Публикувано на: 11 Апр 2010 00:08

А възможно ли е да е от драйверите? И ако може да ми кажете или дадете линк за нови за Ati Radeon hd 4670 1gb ddr3 . Mоля ви, защото на предишният ми компютър бях на geforce И СИ НЯМАМ и на представа какъв е сайта за ати радеон .

Профил

Публикувано на: 11 Апр 2010 01:13

Всичко ти е от компютъра. Тия от мултирама са те излъгали, че са ти дали супер мощен компютър, на който ще можеш да подкараш GTA4 на макс. Излъгали са те яко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2010 08:50

WidowmakeR написа:
Всичко ти е от компютъра. Тия от мултирама са те излъгали, че са ти дали супер мощен компютър, на който ще можеш да подкараш GTA4 на макс. Излъгали са те яко.

Не са ме излъгали защото гта 4 не ми забива, а просто изведнъж зацепва цялата. Аз да то кажа играя NFS Shift, GRID, DIRT 2, PROTOTYPE, ASSASSIN'S CREED, FAR CRY 2, VANCOUVER 2010 всички тези игри на макс без да ми забиват, така че не е от компютъра. Аз си мисля все, че е нещо от драйверите или уиндоуса :?:

Профил

Публикувано на: 11 Апр 2010 09:25

Абе айде сега, нали гледах клипчето във вибокса и играта не ти вървеше гладко и даже не беше на макс. От компа ти е човек, разбери!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2010 11:55

WidowmakeR написа:
Абе айде сега, нали гледах клипчето във вибокса и играта не ти вървеше гладко и даже не беше на макс. От компа ти е човек, разбери!

Забива заради фрапса, ако имаше малко мозък щеше да се досетиш, освен това съм и сложил 10 пача: 1.0.2.0 после сложиш 1.0.3.0 след това 1.0.0.4 после 1.0.5.0 и после пак 1.0.0.4 :!: Айде гледайте по-нагоре какво съм писал и ако може помогнете :roll:

Профил

Публикувано на: 11 Апр 2010 17:44

Еми щом чисто новият ти комп не може да подържа една игра+фрапс без да се разбози значи смятай как са те метнали! :shock: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2010 19:44

WidowmakeR написа:
Еми щом чисто новият ти комп не може да подържа една игра+фрапс без да се разбози значи смятай как са те метнали! :shock: :lol:

Човек спри моля ти се да ми пишеш и спамиш в темите. Остави останалите хора да ми кажат ако знаят как да си го оправя пък ти си направи твой си форум и там се заяждай и спами. Не ми отговаряй ! :!: :!:

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2010 19:52

atisas2, като не искаш акъл, защо пускаш тема по дяволите?

Конкретно GTA IV е една от най-бъгавите и неоптимизирани игри, които съм виждал. Причина за загубата на образа може да е всичко.

Има две решения на проблема:

А) Идентифицираш всички необходими системни файлове (къртовски труд) и ги сравняваш/постваш във форумите с рикуест за помощ. Препоръчвам да си свършиш работата сам, защото по форумите ще те изпсуват яко.
B) Зае*аваш GTA IV и инсталираш Vice City (по-експедитивното решение според мен).

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Апр 2010 20:06

Като имаш нов, супермощен, надъхан, неотразим, невероятен луксозен компютър, не можа ли барем един Windows 7 да му инсталираш? Още по-добре, щом е нов, и имаш пари вероятно, така ли не можа да направиш един реверанс към усилията на разработчиците и да вземеш играта в оригинал? Ей така, за единия спорт?

Както и да е. GTA IV - бъгава и неоптимизирана. Може да е всичко, ама абсолютно всичко - некоректен драйвер на видео картата, на процесора, на звуковата карта, даже може и мишката да ти прави проблема.

Както каза Минотавъра - правиш подробна регистрация и анализ на всеки системен файл и почваш да търсиш молба за помощ и в други форуми. Може да пуснеш коментар и в Замундата - от време на време се явява някоя и друга добра душица и отговаря.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2010 20:27

atisas2 написа:
И СИ НЯМАМ и на представа какъв е сайта за ати радеон .
А сети ли се да пробваш да напишеш ati в гугъл? И аз до колкото знам gta4 не върви на win XP .

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2010 20:44

Wannabe написа:
И аз до колкото знам gta4 не върви на win XP .

Поддържа Windows XP Service Pack 3, но пак не може да играе.

Дракс, как можа да ти хрумне еретичната мисъл да препоръчаш на човека да си купи играта? Ти къде се намираш бе, ние да не сме цивилизовани хора :) Анатема!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2010 21:00

Специално PC версията на GTA 4 не заслужава да бъде купена, защото е евтин конзолен порт :)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2010 13:39

Ако някой, който има подобни проблеми да знае, че са от тези торенти в нета. Един приятел ми даде оригинала и играта не е 15 гигабайта, а стана над 20 и вече няма проблеми. Така, че проблема е в торентите в интернет!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2010 13:50

atisas2 написа:
Ако някой, който има подобни проблеми да знае, че са от тези торенти в нета. Един приятел ми даде оригинала и играта не е 15 гигабайта, а стана над 20 и вече няма проблеми. Така, че проблема е в торентите в интернет!

:lol:

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 12 Апр 2010 13:51

Стига ве,сам ли го разбра :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми