С тази разлика, че:Kamelot написа:За Турция те са терористи, за нас са национални герои.Max Payne написа: Айде по тая логика да наречем Левски и Ботев терористи, м?
И, моля, не ми се обяснявай за самоубийствени атентати и подобни, хич не ми се спори за това.
По същия начин всеки които америка нарича терорист сигурно в родината му го гледат като борец за свобода, какъвто той е.
-Левски и Ботев не са подстрекавали хора да се самовзривяват на обществени места с цел избиване на максимален брой цивилни.
-Преди Американците да направят своята интервенция в Ирак, там нямаше свобода. Така, че тези които се борят за връщане на старото статукво няма как да се наречат борци за такава. Нито пък издигането на режим от типа на талибаните в Афганистан може да се нарече свобода. За сметка на това, в момента САЩ постепенно изтеглят силите си от Ирак оставяйки нещата в ръцете на местното правителство. Преди вече доста години, когато войната в Ирак започна тогава спорехме доста разгорещено с някои потребители на този форум и те тогава ми обясняваха как Американците щели да се провалят и как това щяло да се превърне във втори Виетнам. От времето от което е и това клипче нещата наистина изглеждаха сякаш такъв сценарии е възможен. Сега обаче страната върви към стабилизиране, което означава че усилията в крайна сметка се овенчаха с успех.
Надявам се хората с които спорихме през 2003г. ще прочетат това, макар че мина доста време:
ВИЕ СГРЕШИХТЕ ХАХАХАХАХАХА!!!