За какво става въпросAPB е нов тип MMO в който играча трябва да поеме ролята на гангстер или полицай.
Играта предоставя невероятно ниво на "костумизация" никога досега виждано в MMO та дори изобщо. Играчите могат да създават свойте гангстери/полицаи с един от най-добрите създател на играч някога правен, те могат да изпаднат в огромни детайли като се започне от косата и се стигне до вените по бицепсите.Играчите също така могат да създадат свой татуировки които могат да поставят навсякаде по тялото на своя гангстер/полицай както и на свойте дрехи,коли,клан тагове и много др места.
Играта върви на Unreal Engine 3 което означава че прелага и опцята за шофиране която играе огромна роля.Както споменах по горе играта предлага огромна "костумизация" и това включва "костумизация" по колите имате възможноста да слагате различни тунинг части по вашите возила отново в огромни детайли.
Ето и видео.
http://www.youtube.com/watch?v=S4-CZttp ... re=relatedГеймплеиИграта предлага както и невероятна "костумизация" така и геймплеи, един сервер се състой от 100,000 играча, града Сан Паро се състой от 3 територи в който има по 100 играча(сложна работа немога да го обясня по просто) които през цялото време си вършат своята работа и могат да попречат на вашата.Всеки играч може да решеи дали ще игре сам или ще влезне в банда(клан) няма никакав проблем да играте единак снайперист или просто още една отрепка от кварталната банда или пък защо не вие да я водите, това е игра пълна с възможности и с потенцял които вие може да използвате в ваше предимство.
Ето и още едно видео с малко геймплеи.
http://www.youtube.com/watch?v=mEkpy1r1ydoРазвръзкаТова ще е най-якото ММО което някога е правено защото не само ще включи всички тези неща но няма да има никакви месечни такси,магазини от които могат да се копуват "СВРЪХ СУПЕР ХИПЕР ЯКИ БАЗУКИ КОИТО РАЗМАЗВАТ ДР. ИГРАЧИ БЕЗ ДОРИ ДА НАТИСКАТЕ МИШКАТА" с истински пари или каквито и да е измамни системи за доене на крави а просто стандарно закопуване на играта и играене до скъсване.
(На които не му е харесало как съм направил темата моля да направи нова по добра защото това ми беше първия път и никога до сега не съм се занимавал с това
)