Автор |
Съобщение |
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 09:54
Много ама много яка игра. ПП. IQ-154
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 11:28
prince of persia написа: ПП. IQ-154 Цитат: I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have loosed everything...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 12:26
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 15:54
forplay написа: Както вече казах в началото God of War III без съмнение е една от най-важните игри за 2010 година и се съмнявам, че в близките осем месеца, докато дойде време за отваряне на шампанското в дванадесетия час, ще се появи по-добър, адреналинов и агресивен екшън. Както и аз казах в предишните си постове - по-добро от GOW3 за сега няма. Щом чак и 4плей го казват...
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 16:19
Евалата на Бакалов, че така брилянтно и точно в негов си стил е изктъкнал всичко важно за играта. Само не съм съгласен с него, че програмистите са неспособни и арта ги спасява. Иначе цялата статия е уин, ама тва за него не е нещо ново.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 16:26
Той нали щото е един от най-добрите конзолни програмисти и има дългогодишен опит в тази сфера, и на база неговата практика в програмирането на бест селъри той казва, че програмистите от сони не могат да направят нищо. Епик Фейл!
|
|
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 16:53
joar написа: prince of persia написа: ПП. IQ-154 Цитат: I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have loosed everything... Копнал съм го и не съм го видял
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 16:59
Поне се разбира от работата и пише обективно. Няма съмнение че в България, никъде другаде не се пишат по-обективни статии. На пича, който го е писал му е през оная работа дали ще го нафлейми, някакъв си 60 килограмов дрисльо. ТИ поне игра ли най-накрая прословутата игра или си караш на заучени фразички. Работата на журналистите се базира върху дългогодишен опит и наблюдения, а не от това дали те са способни да го направят малоумнико. И аз казвам, че Бербатов беше жалък ( ама мноооого) в мача си с Челси, което не означава, че аз ще се справя по-добре, но все пак е неуспорим факт.
ИИИ пак четеш между редовете, не ти се сърдя виждам че си ограничен..... хората са казали че няма да излезе по-добър и адреналинов екшън ЗАВБЪДЕЩЕ. А не пишат в ваш стил ОМГ ТОВА Е НАЙ - ДОБРАТА БОЙНА ИГРА ФФС.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 04 Апр 2010 17:09
Uber tyyyyyyp Не ми преписвай неща, които не съм казвал. Казвал съм в предишни постове, играта е най-добрата в дадена сфера, а не изобщо както го изкарваш ти и че за сега няма по-добра от нея. Балъка, дето хал хабер си нема от работата на програмистите от Sony повтаря думите ми едно към едно. Научи се ТИ да не четеш между редевоте.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 05 Апр 2010 09:00
WidowmakeR написа: Uber tyyyyyyp Не ми преписвай неща, които не съм казвал. Казвал съм в предишни постове, играта е най-добрата в дадена сфера, а не изобщо както го изкарваш ти и че за сега няма по-добра от нея. Балъка, дето хал хабер си нема от работата на програмистите от Sony повтаря думите ми едно към едно. Научи се ТИ да не четеш между редевоте. А ти познаваш ли ги програмистите на Sony? Той е написал, че програмистите не могат да ни впечатлят с възможностите на енджина. Което за някой може да е вярно, за някой не. И да - Uncharted 2 е по-красива, което е разочароващо, при положение че Sony Santa Monica толкова време хвалиха невероятние нов енджин и се кълняха, че по-красива игра до този момент на тази платформа нямало да видим. А Снейка е един от най-добрите драскачи изобщо, като от тази му статия го признах за бог.. на гейм журнализма.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 05 Апр 2010 11:36
Не ги познавам и за това не давам тъпи коментари относно тях. Апа тва за възможностите на енджина е ебаси тъпото. Ако играта ти е харесала значи и енджина ти е харесал, щото тя директно му показва възможностите. Треа малко да помислиш деба.. И има по-добри журналисти - такива, каквито са винаги на гейм събитията и ни дават най- прясната и най- бързата информация такава, каквато е. Не се самозалъгвай.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 05 Апр 2010 11:50
И кво каза с това? Енджина щял да ти хареса, ако играта ти харесала..тръцки. Примерно Dragon Age - страхотна игра, легна ми на сърцето, ама енджина е помия. И къде са тия Български гейм журналисти, дето ходят по гейм събития и ти дават най-прясната информация? В момента нещата са така - 3dZone са най-бързи, Forplay са най-добри, Games.bg ти дават видео ревюта, които са учудващо добри, впрочем.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 05 Апр 2010 12:16
И ти четеш между редовете... Както казах играта ти дава всичко, на което е способен енджина.. И другото, което си прочел ей така е, че никъде не съм споменал думата български.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 05 Апр 2010 15:09
joar написа: В момента нещата са така - 3dZone са най-бързи, Forplay са най-добри, Games.bg ти дават видео ревюта, които са учудващо добри, впрочем. И Геймплей ти дават плакати
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 05 Апр 2010 15:16
Drovage написа: joar написа: В момента нещата са така - 3dZone са най-бързи, Forplay са най-добри, Games.bg ти дават видео ревюта, които са учудващо добри, впрочем. И Геймплей ти дават плакати ОГРОМНИ плакати ти дават.
|
|
|
|
|
Didoo
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 06 Апр 2010 11:12
Едно не можах да разбера. Защо плюете толкова енджина ? Какво му има пък на него ? По дяволите! Ако поне си бяхте бръкнали в джобовете да изиграете играта и да видите кво представлява нямаше да дрънкате така! Разбирате ли че порите в лицето на Крейтос се виждат? Знаете ли каква детайлност е това ? А нивата с титаните са зашеметяващи! Огромни,детайлни,движещи се планини! Няма такова нещо. В този жанр който е GoW III (Action/Adventure) няма какво да го мине в следващата година, дори и две!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 08 Апр 2010 14:53
Някой б.т.в. прави ли му впечатление че като излизaше GoW 2 всички форуми и медии самоза това говореха а играта се обсъждаше масово. Докато сега вече който играл - играл и написал - изиграх я и дотам. Явно няма какво да се каже за играта освен че е яка графиката.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 08 Апр 2010 19:54
Всъщност в момента форумите са пълни със слухове и теми за платинум трофея. Историята е следната-Sony Santa Monica са казали, че има изрязан от играта епилог, който евентуално ще дойде като безплатно DLC- след полуаване на платинума играта ти дава линк до сайта spartanstandstall.com, където има щит с 4 ленти около него, които се пълнят. От откриването му вече са на средата. общото мнение е че или е таймер, или когато определен брой хора вземат платинума напредва, но всички смятат, че когато се напълни ще бъде пуснат заветният епилог, който щял да "запълни дупките". Така че, още си се говори доста за играта в грешка си нещо
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 09 Апр 2010 00:08
Да много се говори почти колкото Plants vs Zombies. Някой май не е забелязвал какво става, когато излизат Cod Mw 2, Dragon Age етц. Понеже много си инат - ето на признавам битката с Хадес беше епична и ме изпълни. Ето аз съм честен и си казвам кое ми харесва и кое не, сега спри да точиш локуми, на 20 реда, за да кажеш че има някакъв си таймер, който отброява нещо си. За да се създаде напрежение около подобно нещо са нужни 100 човека от някой форум, запалени по играта. За играта се говори наистина изключително малко, никъде не се споменава в новини или нещо от сорта, камо ли за рекордни продажби. До изигралите я - само на мен ли ВЪОБЩЕ не ми се връзва историята.....Крейтъс е жалко подобие на жестокия и безмилостен персонаж от предните игри. Някой от постъпките му граничат с някое Емо, готово да си нареже вените, а в друг момент коли и беси здраво. Бал сам го....а ми се спи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 09 Апр 2010 00:18
Най-епичната игра в жанра! Точка по въпроса!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|