Joro K - Вътрешна Сила

Нещата от живота
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Re: Joro K - Вътрешна Сила

Мнение от Progressor »

Jorkataaa написа: ...
Като идея бива, като реализация.. не бих казал.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Jorkataaa написа:не е толкова лесно колкото звучи ;)
Точно толкова лесно е колкото звучи. :wink:
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Ами Жорка не снимай с фото апаратче...
Не сериозно-нямам намерение да те флеймя, просто ти казвам какво мисля.
Пропуснах да спомена, че римите не са лоши, обаче са тромави на места.
WeAreGettingClose
Изход

Мнение от Изход »

Жорка, не знам колко на сериозно се вземаш, честно казано се надявам да не е много :)
Определено, обаче, имаш напредък и всяка следваща песен е (макар и в малка степен) по-близо до истината... имаш дълъг път да извървиш.
Ето малко градивна критика, ако наистина те интерусва:
За следващия клип снимай повече околната среда и по-малко себе си като нямаш какво да покажеш. Прави по-малко странни движения като си в кадър и опитай да разнообразяваш малко, вкарай някаква идея :)
За пеенето трудно мога да ти дам адекватен съвен, но се опитай да използваш по-къси изречения и да спазваш ритмика. Ако няма ритмика, то значи не говорим за текст на песен...а за изпят прозаичен текст :)
И въпреки всичко ще ти следя развитието с интерес :)
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Следваш лоша тактика-поведението на Алми да поства "умни" теми и постове не го превърна във форумния интелектуалец-след целия хейт, който раздаде в началото, не се надявай да постигнеш по-добри от него резултати.
:wink:
WeAreGettingClose
Jorkataaa

Мнение от Jorkataaa »

Песните ги правя за кеф, преди да излезе във вбокс поне 10 човека (познати, на които разпространих песента няколко дни по-рано) ме посъветваха да променя припева но не го направих, въпреки че знам и съм съгласен, че наистина е фалшив. Просто аз правя песните си така, че после като ги слушам на мен да ми е кеф и да знам за какво става навъпрос, а не защото еди как си би се харесало повече. За клипа...пак повтарям, като за обикновено 5мпкс апаратче не е лош, можеше много много по-добре да се направи, но това ще го имам напредвид за следващия. Не снимах с камера заради размера на клипа (100 мб ограничение във вбокс), тъй като не знам как ще го компресирам (за сравнение - сега е 80мб клипчето, с това качество). Но с времето нещата се подобряват малко по малко, така е. Приемам всяко едно мнение съдържащо градивна критика на сериозно и си взимам поука.

Колкото до текстовете, че някои редове са прекалено дълги - за песните досега (освен нямам пари) те бяха взети (по-голямата част) от мои предишни стихове и после са били донагаждани, ето защо на места не се получава много. Имам да запиша още 1-2 такива песни (инструментали от що-годе познати песни) с общо взето лирики писани не специално за тях. Това го правя просто за да се и упражнявам и за да събера някаква публика. После ще почна да издавам песни, които са с инструментали без авторски права (намерени от тук от там), с писани текстове специално за тях. Имам вече 2 такива готови, но ще излезнат най-рано след месец. Общо имам към 5-6 песни написани и готови да бъдат записани, просто чакам удобен момент. Правейки всяка песен научавам по нещо ново (ето на тази не се чува звук от дишане примерно) и т.н.

Да не говорим, че до 1 месец (може и по-малко) ще излезе дует, за който ви гарантирам, че клипчето ще има поне 5000 гледания в първата седмица (хайде да не казвам и повече). Всичко с времето си =)

Самия факт, че с тази нова песен за по-малко от 24 часа направих 1/2 от гледанията на миналата за три седмици, не е за подценяване.

Иначе, такива пичове като в този форум, които ще хранят и тролват безпричинно винаги ще има, и им пожелавам да са живи и здрави =)
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

напусни бе
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Тъпия Златен Орфей си го заврете отзад, Жорката е най-големия хип-хоп психопат. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Очакваме мега култовия дует на Жоро с азис :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Или с рапЕра Устата :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

''Писна ми все на мене да ми писва''
''Аз съм нещо като сняг в Рио''
Евала.
.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Jorkataaa написа:И къде съм казал, че съм рапър? Аз съм може би единственият човек, който си е 100% себе си в песните си и клипа, а не се правя на некъв смъкнат или на гъзар ;)
1во - АХАХАХАХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХА!!!
2ро щом си самия себе си, значи ти си един крадец, понеже в предната си песен си откраднал биита на Black Eye Peace!
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Колко да си тъп деба... :shock:
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

WidowmakeR написа:Колко да си тъп деба... :shock:

Да бе и аз това се чудя...
Просто аз правя песните си така, че после като ги слушам на мен да ми е кеф и да знам за какво става навъпрос, а не защото еди как си би се харесало повече

Е тогава защо, по дяволите, си пускаш песните на широка аудитория, като ти е през кура какво мислят...
:OMGOMG:
WeAreGettingClose
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Dexter написа:Е тогава защо, по дяволите, си пускаш песните на широка аудитория, като ти е през кура какво мислят...
Защото не е от най-умните. :wink:
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Jorkataaa написа:Да не говорим, че до 1 месец (може и по-малко) ще излезе дует, за който ви гарантирам, че клипчето ще има поне 5000 гледания в първата седмица (хайде да не казвам и повече). Всичко с времето си =)
Аз лично нямам търпение.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

С програмата Any video converter можеш да намалиш размера на клипчето, но аз ти препоръчвам да заебеш Вибокса и да ги качваш в youtube, където размера на фаиловете е до 1000 МВ, което ти дава възможност да качваш с по-добро качество.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Marv

Мнение от Marv »

Е луд ли си? Ако не е качено във вибокса и няма 5000 гледания първата седмица не важи
:!:
Fuck you, buddy
Jorkataaa

Мнение от Jorkataaa »

WidowmakeR написа:
Dexter написа:Е тогава защо, по дяволите, си пускаш песните на широка аудитория, като ти е през кура какво мислят...
Защото не е от най-умните. :wink:
Хах, крадене щеше да е ако не бях дал кредити към тях (да посоча името на автора и песента) в описанието. Крадене щеше да е ако се възползвах от това за да правя пари, но не такъв е случаят.

Второ, предишната песен не е на Black Eyed Peas , а на Ашър Рот.

И трето пичове, пускам ги в широката аудитория, защото поне на 70% от хората им харесват. Повечето от тези, на които не им харесват са лапетии и такива каквито са повечето активни потребители на този форум.

И мерси за съветите =)
Dexter
Футболен разбирач

Мнение от Dexter »

Andrey358 написа:С програмата Any video converter можеш да намалиш размера на клипчето, но аз ти препоръчвам да заебеш Вибокса и да ги качваш в youtube, където размера на фаиловете е до 1000 МВ, което ти дава възможност да качваш с по-добро качество.
Недей го насърчава моля ти се!
Бтв, откъде знаеш, че 70% от гледачите харесват музиката ти?!
Дай отчет и ще ти повярвам.
WeAreGettingClose
Публикувай отговор