Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: DA:Awakening
Публикувано на: 02 Апр 2010 22:54

инсталнах Skidrow версията на DA origins ,после инстанлах Awakening и сложих някав патч 1.03 и сложех и крака както е в описанието за иснтала и като стартирам изписва
This applicaition failed to start because fmod_event.dll was not found Re-installing the application may fix this problem (обичаиното сори пич купи си я)К'во да сторя да , че да тръгне ?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: DA:Awakening
Публикувано на: 02 Апр 2010 23:03

Сложил си Awakening и после си сложил пач 1.03 , така ли да разбирам ? Не е възможно, първо е пача, после експ. Ако го направиш така, всичко би трябвало да е ок.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2010 23:13

Може и без да ъпдейтваш предварително до 1.03. Играта сама се ъпдейтва, при инсталирането на Awakening. Просто инсталираш Origins, после Awakening и слагаш crack-a на Razor.

Профил

Публикувано на: 02 Апр 2010 23:23

първо я инстал и после пача и после крака ама нз ся ше я преинстал и ако пак не тръгне пак ше ви информирам :D. И като я инсталнах сега и първия път на няколко пъти ми прекъсна инсталацията и даде фейлд и на origins и на awakening

Профил

Публикувано на: 03 Апр 2010 13:08

Double POST
тръгна awakening обаче ... Последния ми въпрос ще бъде , ако сложа тоя пакет DLC-та ще има ли нови итеми и джунджурии за awakening или всичките ъпгрейди са само за origins

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2010 13:25

Всичките DLC-та са за Origins. Единствено предметите от Return to Ostagar DLC-то се прехвърлят в Awakening. За целта е нужно да си го минал в Origins и да import-неш героя в Awakening.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com