Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р
Публикувано на: 28 Мар 2010 11:15

Бе на който му е за сеира, да си стои на ХеПе-то, то на еба ти проблема го изкарахте това преинсталиране.....

П.П. @Gunther, само като ти гледам аватара зърната ми се надървят :lol: :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 11:47

pcultimate написа:
Уидоу истината е че да дори и старичък(по сегашните стандарти) комп. може да сдъвче всяка конзолна игра, повечето потребители това не ги грее...Ако нямаш хубав комп. то постоянните кадри и гладкото опериране с конзола са ти предостатъчни, а всякакви глупости кат Draw Distance и AA не те греят. Аз примерно докато играех Uncharted 2 толкова се забавлявах и толкова ми хареса, че дали е по-красива от комп. игра въобще не ми е хрумвало...
Но иначе да гейбокс съкс в хардуерно отношение*... :roll:

*Alas, ignorance is a bliss...

Fix'd.
Омразата ти към Майкрософт и кашона е очарователна, ма поне да беше дал реални аргументи.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Мар 2010 14:47

Отдавна се точим на 7, ама някои неща ме спират
- Тия регистри на сичките инсталации, които пазя и държа да пазя, къде ше отидат?
- Съвместимост със стари издания. В момента разцъквам Baldur's Gate, имам ли гаранция да го подкарам човешки?
- Драйверната поддръжка на половината ми външен хардуер е все още под съмнение.
- Не ми бачка DVD-ROM-а на кошницата, та дори и да запиша от лаптопа Win7 на диск, няма как да го буутна та да потръгне инсталатора. Голям ташак.

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2010 18:29

По точка 1 можеш да работиш под 2 ОС, но е малко досадно, от личен опит :)
Онзи ден изпробвах инсталация на XP с флашка на Asus EEE, понеже мъника е толкова компактен, че са му "забравили" DVD-ROM-a. Беше ми малко спечено, понеже за първи път неволята ме караше да правя такива щуротии на флашката, но в крайна сметка не се оказа нищо сложно. При Win7 като гледам не е нещо по-различно, според този гайд:
http://igcart.com/index.php/2009-05-05- ... drive.html
Специално хардкор RPG-тата като Baldur's gate знам, че хората ги подкарват под Седмицата, но не са изключени крашове, както сам се сещаш :)
Драйверната поддръжка обаче си е най-кофти ситуацията в случая.
В момента се чудя дали да сложа на лаптопа ми Win7 след тази статийка:
http://www.legitreviews.com/article/1023/1/
...но все още съм с фреш копи на XP, а и не съм запознат с благинките и недъзите на Win7. Ако някой има впечатления как се държи на лаптоп от сериите EEE нека да сподели някакви впечатления :)

Профил ICQ

Публикувано на: 29 Мар 2010 02:49

Не го слагай на ЕЕЕ пц-то. Иначе повечето игри си тръгват на 7, вярно е, че не всички, но май Baldur's Gate си върви перфектно. Дори сега ще я дръпна да поразцъкам. А за драйверната подръжка на стария хардуер - не се бой, всичко е ток, а ако има някакви проблеми на официалния сайтт на производителя трябва да са пуснали нови драйвер за Vista или 7. Поне за мойте неща е така, но до сега ми се е налаго само за един геймпад да влизам по сайтове и да му тегля драйвери за виста, че тия за XP-то не бачкаха.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 30 Мар 2010 19:00

Хаха, няма по-смъртоносно оръжие от това:
http://j.imagehost.org/download/0907/Ju ... 3-13-14-48
http://j.imagehost.org/download/0452/Ju ... 3-13-48-42
:lol: :lol: :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми