Препоръчайте ми слушалки
-
Magellan
- В момента играе: Titan Quest - Immortal Throne (класика) :)
Препоръчайте ми слушалки
Здравейте,търся си слушалки с качествен и силен звук за до 50 лв. Разглеждах и си бях харесал A4Tech HSB-100U,но видях,че кабела им е къс,което е гадно защото не искам да отивам в монитора
Трябват ми с поне 1,5 метра кабел.Главно ще ми трябват за да чувам всеки звук в дадена игра. 
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
Re: Препоръчайте ми слушалки
Sennheiser HD201 - за около 35 лева в Динарокд, съмнявам се да намери нещо по-качествено за тея пари, всеки ползвал Sennheiser ще ти каже. A и кабела е цели 3 метра и ако е със силиконова изолация, като моите, значи няма прекъсване! Моя поне десетина пъти съм го настъпвал със стола, нищо му няма! 
Трева в котенцата...
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Предлагам ти A4Tech HD200 перфектни са за тая цена(и HD800 може ама уж имало проблем ако ти е голема кратуната
) и вадят много добър звук.
Цена бяха към 40-45лв, но си заслужават 100%
Най-важното за споменаване е че аз съм с такива и имат един софтуер, който възпроизвежда виртуален 7.1 звук и ефекта е маса впечатляващ...
А да и кабела е дълъг.
Цена бяха към 40-45лв, но си заслужават 100%
Най-важното за споменаване е че аз съм с такива и имат един софтуер, който възпроизвежда виртуален 7.1 звук и ефекта е маса впечатляващ...
А да и кабела е дълъг.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
За да не правя нова тема, направо тука ще ви помоля да дадете предложения за качествени слушалки тип тапи до към 70 кинта...
-
Magellan
- В момента играе: Titan Quest - Immortal Throne (класика) :)
Още не съм
Питах само за да имам наум.Иначе мерси и на двамата. 
-
Butters
Всъщност видях, че за около десетина лева повече можеш да си вземеш по-големия модел HD202, което по-добрата инвестиция

Трева в котенцата...
-
Butters
Аз ти препоръчвам Sennheiser CX-300 за около 50-на лева от Техномаркет - изключително висок коефициент сигнал/шум (112 dB), широка честотна лента 18-20 000 херца, ниско съпротивление => висока входна мощност, а и имат класически дизайн, нищо изчанченоRadiance написа:За да не правя нова тема, направо тука ще ви помоля да дадете предложения за качествени слушалки тип тапи до към 70 кинта...

Също можеш да погледнеш и модели на AKG, те също са на доста стабилно ниво. Абе според мен отиди и чуй и тогава си прецени кой модел най те устройва
Трева в котенцата...