Audi VS BMW
- fizo
- В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Audi VS BMW
Аз лично съм привърженик на Ауди. 
Re: Audi VS BMW
Audi ftw.Сложи анкета.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри

no comment
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Би Ем Дабъл ю
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- Dr Zombayo
Принципно BMW... въпреки че новата R8 е жестока
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Аудито е по-слабо от BMW и от Мерцедес. Така поне стана ясно от едно сравнение в Топ Гиър.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
BMW особено след като последните серии се опитват да изглеждат доста злобни в стил от 90-те
Всичко в света е относително 
- fizo
- В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...

- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
BMW е класика, но също и Audi. Предпочитам 2-то.fizo написа:Аз лично съм привърженик на Ауди.

"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
-
Der Meister
- Обратна връзка:
BMW 
И двете са страшно яки коли
Иначе ако трябва да избирам - определено ще е Ауди-то 
Това на аватара не съм аз :/
Много зависи кой модел от двете марки
.
Примерно определено бих избрал А3 пред BMW 1ца.
Бих избрал А4 пред BMW 3-ка с 4 врати, но ако бмвто е купе, определено бие(обичам добре направените купета
).
Новата BMW 5ца, дето сега излезе 2010та ми допада повече от A6.
Старата А8 ми харесва определено повече от старата BMW 7ца. Новата А8 от 2010та обаче изглежда не особено добре, нещо като по-голяма версия на последната А4.
Пък новата 7-ца е трепач във визуално отношение, но има проблем с шума от вятъра при висока скорост... Въпреки това избирам новата 7-ца, която все някога ще бъде ревизирана.
А5 я харесвам много, особено S5... пък да не говорим за RS5
.
BMW 6ца не я понасям.
При джиповете определено предпочитам X5 пред Q7. Но пък Q5 е доста по-добро от X3. X1 е хубаво.
X6... не ми харесва някак. Не мога да седна спокойно на задната седалка, опира ми главата в тавана
.
Ауди имат най-доброто комби в света - RS6. Адска мощ (колко беше, 570коня?!?), невероятна стабилност при всякакви условия и много добра возия.
Ако сега ми кажат - избери си Audi или BMW по избор, ще избера BMW 760, заради лошия нов дизайн на А8цата
. Но изборът ще стане много труден, след като излезе M версията на новата 5ца
. Ох, размечтах се 
Примерно определено бих избрал А3 пред BMW 1ца.
Бих избрал А4 пред BMW 3-ка с 4 врати, но ако бмвто е купе, определено бие(обичам добре направените купета
Новата BMW 5ца, дето сега излезе 2010та ми допада повече от A6.
Старата А8 ми харесва определено повече от старата BMW 7ца. Новата А8 от 2010та обаче изглежда не особено добре, нещо като по-голяма версия на последната А4.
Пък новата 7-ца е трепач във визуално отношение, но има проблем с шума от вятъра при висока скорост... Въпреки това избирам новата 7-ца, която все някога ще бъде ревизирана.
А5 я харесвам много, особено S5... пък да не говорим за RS5
BMW 6ца не я понасям.
При джиповете определено предпочитам X5 пред Q7. Но пък Q5 е доста по-добро от X3. X1 е хубаво.
X6... не ми харесва някак. Не мога да седна спокойно на задната седалка, опира ми главата в тавана
Ауди имат най-доброто комби в света - RS6. Адска мощ (колко беше, 570коня?!?), невероятна стабилност при всякакви условия и много добра возия.
Ако сега ми кажат - избери си Audi или BMW по избор, ще избера BMW 760, заради лошия нов дизайн на А8цата
Гипчо ( ◕ Y ◕ )