Автор |
Съобщение |
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 00:06
Изпробихте ли де що има по острова с граплинг хука бе ? За мене е велика таа игра. Графиката е разкошна като се има предвид мащаба. Екшъна - интензивен, откачен и при тва е напълно възможно да умреш - демек тва, че скачаш от кола на кола като магистрална жица, обула ботушите на Дюк Нюкем не е равносилно на безсмъртие. Впрочем, майната му на реализма, тая игра предлага толкова див фън, че за час-три ми върна удоволствието от гейминга. Не бех палил белия кашон от месеци. Ако не бех толко беден смотаняк сигурно щях да си а купя дееба.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 00:39
Мда,играта много радва.За мен чувството е сякаш съм екшън герой.Какви каскади,какво нещо Сега съм с ъпгрейдвана до предпоследен левел двуцевка и максимално ъпгрейдван револвер,направо не ми трябват main оръжия Само превозните средства които можем да си поръчваме са някак си бедни,няма ги бруталиите от Mercs 2 да речем.А Рийде ще ти дам един съвет.Почни да обикаляш из острова по пътищата където има мостове,такива за коли,кръстовище обаче с мост и на колоните на моста на основите им има армор.Аз така в началото като почнах да обикалям яко си дигнах хелта понеже на всяко такова кръстовище имаше по 2 армора
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 02:13
Хъ, куул. Мерси. Тва малко кат Lockerz работата - един мост - две точки, и докат стигнеш до другия мое да мине ден :Д http://www.youtube.com/watch?v=bzZS46B8Rhs ЛОСТ
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 11:42
Той тоя е много очевиден easter egg понеже имаш мисия с онова голямото което свали самолета и няма как да не се види лоста.Пък за пътуването аз си взимам хеликоптер от някои Stronghold като съм завзел и нали накрая идва хеликоптер,аз го приватизирам и така от кръстовище на кръстовище :Д Другото е че в някои такива бази ако на хвода има mounted картечница и като я свалиш играта за лошите свършва щото дори да я свалиш патроните си остават безкрайни,и си нещо като Сериозния Сам EDIT: Виж и това http://www.dailymotion.com/video/xcpkvs ... es?start=0 :Д
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 17:50
No xp support Жалко.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 18:46
Е минете вече на 7-цата
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 19:06
Емануил написа: Е минете вече на 7-цата Да, да мина на 7 че после да се чудя пак откъде да си набарам драйвери за дъното... Не мерси!!!
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 20:40
Добре бе всяка тема ли трябва да усирате?? Ясно е че никой няма да мине на нова ОС заради една игра.Оставете трола и толкова,да си обсъждаме играта,тези които я играем.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 21:14
Drovage написа: Добре бе всяка тема ли трябва да усирате?? Ясно е че никой няма да мине на нова ОС заради една игра.Оставете трола и толкова,да си обсъждаме играта,тези които я играем. Е ти луд ли си хората за 1 игра си сменят компютъра ти па 1 ос...
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 21:18
Е ся,ако става дума за SC2 например е ясно ама
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 26 Мар 2010 22:52
Тия дни си съсипах малкото останал социален живот, зарад таз гад Жъст Коз Дуе, та то играта дето викате арна, арна ама най-ме кефи, че са пренебрегнати кажи-речи всички физични закони.
А другото е, точно сега докато я играх се замислих, е ок, наш Педро ли, Алдо ли, Рико ли къвто беше там, откъде, аджеба, го вади тоя парашут? Мммм? Та, седя аз 5мин, да изучавам мястото отдето се подава парашута и все нещо около ректума на Педро се мотае, незнам де, ма това за мен си е мистерия...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 00:40
Blackbird написа: Тия дни си съсипах малкото останал социален живот, зарад таз гад Жъст Коз Дуе, та то играта дето викате арна, арна ама най-ме кефи, че са пренебрегнати кажи-речи всички физични закони.
А другото е, точно сега докато я играх се замислих, е ок, наш Педро ли, Алдо ли, Рико ли къвто беше там, откъде, аджеба, го вади тоя парашут? Мммм? Та, седя аз 5мин, да изучавам мястото отдето се подава парашута и все нещо около ректума на Педро се мотае, незнам де, ма това за мен си е мистерия... Ами то HAVOC Physics engine няма нищо общо с физиката иначе рекламата му е доста добра - "Havok Physics is the fastest and most scalable physics engine". Чудя се майкрософт дали не са имали някакви дразги с Nvidia, че така са се ориентирали към него. А може и заради слабата характеристика на Xbox-a да са избрали него (което е и по разумната теория). Иначе играта е pure fun. Историята е слаба ама след първите няколко мисии вече само скипвам филмчетата и не ме грее особено за кво става дума. Важното е, че ми е супер кеф да играя. Контролите са малко не ме кефят, но добре, че имам геймпад. И графиката е ебаси ЛУДАТААА. Мн ме кефи тая игрица.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 11:26
WidowmakeR написа: Ами то HAVOC Physics engine няма нищо общо с физиката иначе рекламата му е доста добра - "Havok Physics is the fastest and most scalable physics engine". Чудя се майкрософт дали не са имали някакви дразги с Nvidia, че така са се ориентирали към него. А може и заради слабата характеристика на Xbox-a да са избрали него (което е и по разумната теория). Все конзолите са ви виновни за проблемите ви РС юзъри Енджина си е супер забавен на Saints Row 1 и 2 например си е смях как хвърчат тела и коли,тука същата работа - като хванеш някой с верижната картечница може 1-2 минути да е във въздуха Бокса е слаб ама ще видим като излезе Crysis 2 на бокс или на РС ще върви без проблеми Щом Метрото си върви супер на бокса тихо там,слаб бил хах Друг пример е да вземем един нормален комп(да не кажа слаб) и един слабичък бокс и да пуснем GTA IV да видим на кое ще върви по добре а?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 11:37
Drovage написа: Все конзолите са ви виновни за проблемите ви РС юзъри Енджина си е супер забавен на Saints Row 1 и 2 например си е смях как хвърчат тела и коли,тука същата работа - като хванеш някой с верижната картечница може 1-2 минути да е във въздуха Бокса е слаб ама ще видим като излезе Crysis 2 на бокс или на РС ще върви без проблеми Щом Метрото си върви супер на бокса тихо там,слаб бил хах Друг пример е да вземем един нормален комп(да не кажа слаб) и един слабичък бокс и да пуснем GTA IV да видим на кое ще върви по добре а? Нямаш си идея какви глупости говориш, нали?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 11:39
Аз по-скоро имах в предвид, че HAVOC няма много общо с физиката отколкото, че бокса е слабичък, ама ти за това се хвана. Иначе GTA4 си е правена за бокс, пък и повечето графични опции ги няма. И на метро е същата история.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 20:18
Günther написа: Нямаш си идея какви глупости говориш, нали? Кви са глупостите бе,аре кажи ми? Уидоуе мене не ме интересува колко графични опции има,а да си играя играта нормално.Като я пусна и да си върви нормално.Бтв ако никога не сте имали някоя конзола,PS3 или 360,няма какво да спорите РС или те
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 20:37
Уидоу истината е че да дори и старичък(по сегашните стандарти) комп. може да сдъвче всяка конзолна игра, повечето потребители това не ги грее...Ако нямаш хубав комп. то постоянните кадри и гладкото опериране с конзола са ти предостатъчни, а всякакви глупости кат Draw Distance и AA не те греят. Аз примерно докато играех Uncharted 2 толкова се забавлявах и толкова ми хареса, че дали е по-красива от комп. игра въобще не ми е хрумвало... Но иначе да гейбокс съкс в хардуерно отношение... Alas, ignorance is a bliss...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 22:54
pcultimate написа: Но иначе да гейбокс съкс в хардуерно отношение... Излез от филма бе PS3 даже няма реално АА
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 22:55
Пфф хахахах направо не мога да спра да се смея какви дебилизми си писал.... Явно някой няма пари за хубав монитор и играе на тъпата си конзола на баба си на телевизора. Имам 24 инчов дзвер и играя на него с бокса, а 19 инчовия ми монитор го ползвам за компа. Познайте къде вадя по-добра графика.
П.С Drovage остави го брат, от хардуер понятие си няма, а се мъчи да се прави на интересен. Това е най-големия Attention whore в форума, така че го заеби.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Just Коз 2 :р Публикувано на: 27 Мар 2010 22:58
Вече дори не е смешно като се връзвате И 24 инча е "дзвер" xbots attacking in 321
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|