Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Мар 2010 12:27
fizo написа: Напварих 1-2 игри вчера да видя как е. Най-големия и плюс е че е, изключително красива . Като минус обаче слагам това, че е много цветна и на моменти неразбираема. Няма яснота някак си всико е толкова шарено и объркващо. Предполагам, че трябва да свикна. А най-неприятното според мен е това, че е доста забързана. Като гоня да бия някой едва смогвам да мърдам камерата толкова бързо с неговото тичане да неговорим, че е трудно да го кликна с магията която искам да пусна. n00b
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Мар 2010 13:03
Свиква се с цветнотата спокойно..поне на мене вече не ми прави никакво впечатление това.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Мар 2010 22:20
Тъййй...клана се разрастна(MYM-моля без злобни забележки, не го измислих аз, пък и отде да знам, че са едни от най-добрите...), та в общи линии всеки ден се събираме да играем поне 3ма човека. Имам предвид, че всеки, който има поне 0.8 k:d rating може да заповяда в клана-или си напишете ника тук във форума, или потърсете SaberFury в играта. Можете да пишете също и на kinkydanni, само че на английски(датчанин е). Казвате му, че ме познавате и го молите да ви инвайтне. Може и към FakeDead да се обърнете, дето също е българин. И моля без нуубове. Абе Драк, ти не щеш ли да влезеш у клана?! Добавих, уж, свестни хора-шведи, датчани, руснаци...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Мар 2010 22:30
Може ли после да ме добавите и мен в клана
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Мар 2010 22:43
Защо ми е да влизам в клан? Тъй и тъй вече я играя от дъжд на вятър тая игра, чакам нови герои да добавят, че тия старите вече втръснаха...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Мар 2010 12:15
d1m1 написа: Може ли после да ме добавите и мен в клана Няма проблем. Не съм те питал дали искаш да влезеш, защото гледах, че си в друг. Драк, питам те, защото преди си беше в клана на пцм.Но пък, дето викаш, предвид честотата ти на играене...карай. Все пак някой път, ако си свободен, ще те викна да играеш с нас.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 19 Мар 2010 15:57
Може ли някой да ми каже как мога да си намеря бета кий благодаря ви предварително peterip@abv.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 14:52
Bah maamu kvo e stanalo s HON?!? Edna igra ne moga da zapo4na!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 15:01
Аз не мога да завърша, ти остави другото... Вляза в някой мач и след едно убийство трима или четирима от моя отбор RAGE~! напуснали.
Аман от хлапета вече.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 15:03
^ Да, шибаните лапета провалят всичко! Жалко, че няма как да се пресеят...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 15:30
Сега с този matchmaking дано малко поне се пооправят нещата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 15:52
Login failed: Empty response from server. WTF е тва?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 18:43
WidowmakeR написа: Login failed: Empty response from server. WTF е тва? Ще се оправи, ама трябва да реснеш играта. То и на мен вече почва да ми писва от лапета, ама кво да правя-трая ги. Иначе си постигнах целта-2000убийства преди 1000 смърти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 19:02
На мен пък като ми изтегли новия патч и като почне да го исталира и крашва играта.WTF Напрао побеснях. Как да го оправя. Много гадна работа. Тъкмо се зарибих по играта и бозя до малките часове и сега немога да играя . Помощ моля!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 19:29
Освен да преинсталираш играта... Та новия изглед е култ, ама това дето показва с кои герои си играл най-много, не му вярвайте. Показва ми, че съм играл най-често с Валкирия, пък аз не съм я барал от години... Пест също. По принцип би трябвало да покаже, че съм играл най-много със Соул. Колкото мачове съм изиграл с него, толкова не съм играл с другите герои комбинирани. Както и да е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 25 Мар 2010 21:31
Преинсталвах я, но уви и това не помогна. Също такак немога да разбера защо аджеба забива играта на някой места? Преди днескашния случай като кликна на гейм лист и ми засича и след около минута се оправя и ми показва сърварите. Сега като влезя и се логна пак засича и след около 20-30 секунди се оправя и почва да ми тегли пача. Като го изтегли целия почва да се инсталва и около 1/10 от правоъгълника като се запълни и крашва. Помощ! Моля ви!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 26 Мар 2010 01:08
Draksis написа: Освен да преинсталираш играта... Та новия изглед е култ, ама това дето показва с кои герои си играл най-много, не му вярвайте. Показва ми, че съм играл най-често с Валкирия, пък аз не съм я барал от години... Пест също. По принцип би трябвало да покаже, че съм играл най-много със Соул. Колкото мачове съм изиграл с него, толкова не съм играл с другите герои комбинирани. Както и да е. Знам че играеш доста на unoficial stats, а тях играта не ги отчита. Мойте статове са абсолютно точни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 26 Мар 2010 10:27
Пробвайте LoL, от създателите на дота e, мен ме кефи повече от HoN.
|
|
|
|
|
Kambino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 26 Мар 2010 13:51
lol sux яко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 26 Мар 2010 13:53
Играя от два месеца на Unofficial, преди това играех само в официални мачове и то в 89% от случаите със Soulstealer. Едва на неофициалните реших да го изоставя.
Та да, системата за "най-игран герой" е все така бъгясала. Вярно, играл съм с Corrupted Disciple повечко, отколкото с други герои, но с Валкирия? Бога ми, дори не съм я докосвал повече от дванадесет пъти за цялото ми време на HoN...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|