Медицинска бележка
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Re: Медицинска бележка
болезнена менструация
(а, вече съм го бил написал)
(а, вече съм го бил написал)
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Аз проблеми с това нямам - 1 мацка от класа ( която ми е много добро приятелче, не само зарад бележките де ) се грижи да има заверени бележки и се грижи за дневника.Когато имам отсъствие - само и казвам и тя пише бележка.Почерци, диагнози - сичко прави.Дори не знам от къде взима бележките или какви са ми диагнозите 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Till - няколко лечета О.о ?
Тук вървят за не повече от лев-лев и нещо
Иначе нашата класна каза, че ще извинява бележки само при обаждане на родител >>><< Ташака в случая е, че ни е класна от 5 години и много добре знае кой глас на кой е родител -.-
Тук вървят за не повече от лев-лев и нещо
Иначе нашата класна каза, че ще извинява бележки само при обаждане на родител >>><< Ташака в случая е, че ни е класна от 5 години и много добре знае кой глас на кой е родител -.-
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
на нас ни искаха и амбулаторни листи по едно време заедно с бележките че да важат.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
Re:
Да бе виж ква е намачканал Все едно за тоалетна хартия са я ползвали.Omega-x написа:http://img217.imageshack.us/my.php?imag ... 005gl5.jpg
Сканирана бележка и правен на PC печат
Като се замисля, колко е отлагал пича...
На когото му трябват медицински бележки може да пише на mic6tot@abv.bg или на skype: kamen4o2 Изработвам всякакви без значение от доктора, а качеството също е много добро
Пиши Cock Craving Disorder
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
споко само с 4 години закъснение 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
закъснението е година и половина 
Аз съм предавал ампутация и алкохолно натравяне.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Тея па дават пари за бележки, нямате ли си принтери бе.
П.П. От толко остроумни коментари никои не даде отговор. Пишеш града, името и възраста където си е обозначено. На диагноза пишеш ОВИ/ОРЗ или Bronchitis ac. ако е за по-дълго време, ако е за 1-2 дена пишеш Colica abd. примерно. На нуждае се от: пишеш домашно лечение и датите в които си отсъствал. Да послужи пред: пишеш си училището.Дата (най добре първата дата от които си отсъствал), подпис при печата и тва е
П.П. От толко остроумни коментари никои не даде отговор. Пишеш града, името и възраста където си е обозначено. На диагноза пишеш ОВИ/ОРЗ или Bronchitis ac. ако е за по-дълго време, ако е за 1-2 дена пишеш Colica abd. примерно. На нуждае се от: пишеш домашно лечение и датите в които си отсъствал. Да послужи пред: пишеш си училището.Дата (най добре първата дата от които си отсъствал), подпис при печата и тва е
да вярно е че повечето ги правят на принтери обаче тогава става супер нереално но има и такива които ги правят по друг начин и стават много сполучливи 
Темата е на 4 години, май закъсня малко 
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Хм верно...и все пак аз съм първия който за 4 години дава отгорворИзход написа:Темата е на 4 години, май закъсня малко
о повярвай въобще не стават така ако си от софия мога и да ти покажа
Ако ви трябват медицински бележки, мога да ви изготвя всякакви на какъвто и да е лекар. Цена на една бележка е 0.50 стотинки, а ако поръчате в по голямо количество мога да направя отстъпка. За връзка : Скайп : azuregos1