Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 23 Мар 2010 16:31

В главното меню - Downloadable Content > Player Profile > Return to Ostagar > махаш отметката.

Поне за мен конкретното DLC (и може би Warden's Keep) пречеха на Vigilance да се показва коректно.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 23 Мар 2010 18:01

Сигурен съм, че имаш предвид само Warden's Keep. Return to Ostagar си остава единственото непроблемно DLC за играта. Vigilance се вижда както трябва с включен Return to Ostagar. ;)

Пишем спойлери тука:
Излъгахте ме, че мога да спася и крепостта и Амарантин, та сега пак трепах Майката, защото предишния път изгорих Амарантин. Имам пълните ъпгрейди на кийпа + силверит брони на войниците. Накрая ми се споменава как кийпа оцелял цяла семица с тия ебати яките ъпгрейди, ама накрая паднал. Justice не го мислете за края, който избирате. Ако спасите крепостта пише как накрая на битката му отсекли главата, ама не се знаело какво се е случило с духа му. Ако изгори Амарантин се казва, че зачезнал да бори неправдата, ама след време се появил пред дома на жената на Кристоф, ухилил се кат гъз и паднал мъртъв. :D

По ми харесваше драматизма на изгорелия Амарантин, макар че и крепостта да падне общо взето за героите от партито се казва, че оцеляват. Не че ми трябва друг освен Андерс в продължението де... Сигурн беше тъпа. :D

Иначе и аз като кирето почти през цялото време цъках с Огрен, Андерс и Натаниел. После почнаха да им се повтарят диалозите щото не са написани достатъчно като в първата игра, та смених малко партито. :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2010 18:50

Абе, в Keep-а стои някъв неактивен golem, а в инвентара имам golem control rod ... Но Шейл го няма. Пропускам ли нещо :D

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2010 18:54

Кире_Гръчата написа:
Абе, в Keep-а стои някъв неактивен golem, а в инвентара имам golem control rod ... Но Шейл го няма. Пропускам ли нещо :D

Абе и аз това се чудих цяла игра, ама никъде нищо не чух за големи. :?
И да е някакъв куест не е за партито, щото голем в партито не можеш да имаш. Глей че се запълва party selection screen-а. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2010 19:07

Günther написа:
Кире_Гръчата написа:

Абе и аз това се чудих цяла игра, ама никъде нищо не чух за големи. :?
И да е някакъв куест не е за партито, щото голем в партито не можеш да имаш. Глей че се запълва party selection screen-а. :D

Aз с Golem Control Rod aктивирах 2 голема в Kal'Hirol да бият darkspawn-ни и още един да ми repear-не счупена броня там. :)

Профил

Публикувано на: 23 Мар 2010 19:18

Това е просто декор за тронната зала, взет като трофей от Кал'Хирол.

А Шейл не е имплементирана в играта поради простия факт, че е от DLC. Общо-взето, решенията от Origins не се прехвърлят твърде-твърде в Awakening. В моя край Шейл изрази желание да отиде в Тевинтерската империя и да помоли Кръгът на Минрату за изследването на състоянието й в опит да се върне към живота на обикновено джудже. Насърчих Уин да отиде с нея. В Awakening - няма нищо такова, братче - Уин директно ти е лепната като questgiver, а от Шейл нито помен, нито дори едно камъче.

Нейсе. В продължението ще ги видим всичките.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2010 19:44

AeonFluxs написа:

Aз с Golem Control Rod aктивирах 2 голема в Kal'Hirol да бият darkspawn-ни и още един да ми repear-не счупена броня там. :)

Абе и аз мъчих да активирам некфи големи да помагат ма не стана. Иначе репеърнах ония боклуци де сбирах строшени, ма се оказаха бахти жмела, турих ги на Сигурн и да си седи в крепостта ше й еба майката проста мноо ме дразни тряяше й изкъртим ченето омазано ебати тиняка. И така...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2010 20:10

При мене Wynne въобще не присъстваше в Awakening. Може би щото не съм я взимал с мене в Origins.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 23 Мар 2010 20:36

Хм... винаги би трябвало да си е там, то не се зачита това дали си я взимал пет или двайсет пъти като член на отряда по мисиите... тя си седи до църквата в Амарантин, чакайки да ти даде куест.

А иначе на мен Сигрун ми хареса. Диалозите й с Огрен са много забавни. Не че с другите главорези не са, де. Взех веднъж Справедливост със себе си и двамата подхванаха разговор.

-Значи вярваш, че скоро ще умреш?
-Не умираме ли всички?
-Аз няма да умра. Не и като теб.
-Духове като теб могат да бъдат съсечени в този свят. Може би и ти можеш да бъдеш убит.
-Това е... обезпокояваща мисъл.
-Радвам се, че бях полезна!

Начинът, по който тотално закопа Справедливост, с такова приповдигнато гласче и с такъв оптимизъм, ме накара да кашлям кръв от смях. :)

Грим, я ъпдейтни мнението си с новия гайд, че като я гледам оная шарения на първата страница, и ме хваща срам, бе... :)

New Ultimate PCM Guide. By Draksis.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2010 21:51

Аз Wynne не я приех в партито изобщо, това имах предвид. Видях някаква побеляла бабка и си рекох заеби :o

Профил Skype WWW

Публикувано на: 23 Мар 2010 22:14

Това обяснява нещата... :)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Мар 2010 22:41

Кире_Гръчата написа:
Аз Wynne не я приех в партито изобщо, това имах предвид. Видях някаква побеляла бабка и си рекох заеби :o

HAHAHAH абе не е толкова лоша като "характер" виж аз с кеф бих резнал с втория си герой главата на Алистър :Д Че ми лази по нервите.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 23 Мар 2010 23:24

Wynne я взех в партито ама след кулата май нито веднъж не я турих да играя с нея, деба колко ме дразнеше...

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Мар 2010 11:23

В какъв смисъл ви дразни, бе, деба, просто е добродушна дъртуша... Не може всички членове на отряда да са изперкали ненормалници като Джак или Мориган. :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 11:57

Draksis написа:
В какъв смисъл ви дразни, бе, деба, просто е добродушна дъртуша... Не може всички членове на отряда да са изперкали ненормалници като Джак или Мориган. :)

Защо да не може? В ME2 имаше ли толкова скучни персонажи?
Колкото по-колоритен е персонажа, толкова повече се харесва. Уин е просто скучна.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 12:00

дори да й удариш един уй в челото не става :o :o

Огрен е най-големио пич у целата работа, много бих искал и в продълженията да го има. Без него не моем си представим да се влача насам-натам. Много се смях като изцепи, преди да бием 2-те broodmother-ки, "A party with tits and tentacles!!!'' Сетих се за Гошо веднага :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 24 Мар 2010 12:30

Кире_Гръчата написа:

Огрен е най-големио пич у целата работа, много бих искал и в продълженията да го има. Без него не моем си представим да се влача насам-натам. Много се смях като изцепи, преди да бием 2-те broodmother-ки, "A party with tits and tentacles!!!'' Сетих се за Гошо веднага :D

Да и аз винаги го вземам в група :lol:

Oghren becomes a Golem in the next expansion, forever condemning the fans of Dragon Age to an eternity of obscene awesomness.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 14:22

Vermic написа:
Oghren becomes a Golem in the next expansion, forever condemning the fans of Dragon Age to an eternity of obscene awesomness.

:o :o :o :o

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 24 Мар 2010 14:49

На мен диалозите с Уин ми бяха интересни. Просто ми харесваше поне веднъж да имам уравновесен персонаж, който няма нещо "уникално" в себе си.

Замислете се - всички персонажи, които BioWare ни предоставят, съдържат частица уникалност в себе си. Мориган е дъщеря на Флемет и опасна вещица, Алистър е един от последните Сиви Пазители, Шейл - голем, Огрен - опасен войн най-големия пияница в Орзамар...

Тейн - най-известния убиец в галактиката, Тали - гений дори сред своя народ, Джак - най-силния биотик в галактиката, Самара - една от малцината останали Justicars...

Уин, дори и с "духа" вътре в себе си, беше обикновена. И затова ми харесваше.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2010 15:43

Няма лъжа можеш да ги спасиш и двете.

СПОИЛЕР
На моя епилог се казва как крепост е изкара цяла седмица и въпреки хордите от даркспалн и тежките загуби крепоста оцелява и след пет години е ицяло възтановена.

Пак казвам че вероятно има значение къде си пратил воиниците си в началото както и кого ще оставиш да защитава крепоста - аз лично оставих Огрен, Андерс и Натаниел.

Мога да докарам един скрин шот за доказателство ако искаш.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com