Най-дългата игра, която сте играли
Най-дългата игра, която сте играли
В тази тема споделете коя е най-дългата игра, която сте играли. Най-дългата игра, която аз съм играл е Dragon Age: Origins .
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Най-дългата игра, която сте играли
Предполагам, че това ще е Диабло 2.

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Я кажете някоя по-дълга от Фифа.
P.S. PWND![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
P.S. PWND
Can't just say I'm good - I'm the best.
NBA, Madden, NHLNiko216 написа:Я кажете някоя по-дълга от Фифа.
P.S. PWND
Reaching aural nirvana...
World of WarcraftKamelot написа:NBA, Madden, NHLNiko216 написа:Я кажете някоя по-дълга от Фифа.
P.S. PWND![]()
Ти ме подсети за Fallout 3. Тя попринцип не е много дълга, но е толкова завладяваща, че имам навъртяни над 120 часа в нея като съм минал всички сайд куестове, събрал съм всички Bobblehead-и, минал съм всичките добавки и съм взел всички възможни уникални оръжия в играта. К'во му плащаш? 
Oblivion
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
The Elder Scrolls IV: Oblivion - 189 hours
тва е от xfire
тва е от xfire
Общо за всички преигравания, за едно превъртане, само сингълплейър игри ли участват...
Уточни малко, бе, човек.
Защото аз на Dragon Age имам малко повече от 368 часа навъртяни, и мисля, че обирам пая в случая.
На Lineage 2 пък имам малко повече от 4 години.
Кажи първо какви са правилата, че тогава да отговаряме.
Уточни малко, бе, човек.
Защото аз на Dragon Age имам малко повече от 368 часа навъртяни, и мисля, че обирам пая в случая.
На Lineage 2 пък имам малко повече от 4 години.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Кви правила бе брато най-дългата игра заглавието съвсем ясно си го казва - най-дългия сингъл очевидно (как би могъл мултиплейъра да е къс и дълъг?). Ако имаше предвид играта която си играл най-много щеше така да каже...Draksis написа:Общо за всички преигравания, за едно превъртане, само сингълплейър игри ли участват...
Иначе еба ли го превъртал съм стотици игри, как да помня коя е най-дългата..
Има предвид най-дългата игра като сюжет. Щото иначе щеше да е казал на коя игра сте играли най-дълго. Бе пак е неясно ма карай.
SW Knights of the old Republic - не защото е чак толкова дълга от към сюжет ами просто защото я играх на порция, че и се наслаждавах адски много.
SW Knights of the old Republic - не защото е чак толкова дълга от към сюжет ами просто защото я играх на порция, че и се наслаждавах адски много.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
GTA San Andreas .....ма когато е врътвах бях още начинаещ геймър и си играх околко седмица
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
TES3: Morrowind+първия експанд.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ДА:О дъъъъъъъъ ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Mount&Blade, ама тя си е сенд-бокс заглавие...
От ММО-тата - без съмнение LOTRO - с малки паузи от август 2007, та все още я раззцъквам...
От ММО-тата - без съмнение LOTRO - с малки паузи от август 2007, та все още я раззцъквам...
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Изпревари меИзход написа:Oblivion
Имам 110+ навъртяни часове на Oblivion.Тя е безкрайна, колкото и куестове да изпълняваш, пещери да изследваш, търговци да осиромашиш,коне да купиш,къщи да декорираш,сърни да ловуваш...все ще има още нещо.