![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:...Щях да уча Японистика...
Gipo написа:The Chameleon написа:...Щях да уча Японистика...
С други думи форумът е спасил живота ти
denik написа:Да, аз се зарибих, защото зимата на 2001 нашите ми купиха пцмания и веднага влязох в сайта. Друг е въпроса, че ми трябваше половин година, за да разбера как да си направя имейл (защото баща ми не искаше да ми каже)
The Chameleon написа:Ти кога най-после ще дойдеш до СФ за някоя среща?
Drovage написа:denik написа:Да, аз се зарибих, защото зимата на 2001 нашите ми купиха пцмания и веднага влязох в сайта. Друг е въпроса, че ми трябваше половин година, за да разбера как да си направя имейл (защото баща ми не искаше да ми каже)
Той твоя акаунт е от 2002,моя от 2003та като ми каза да се регна един ден на даскало,абе кой клас да сме били тогава ? 6 ?
Алминатора`` написа:На мене тука вечи ми е дисета година почти!
Günther написа:Алминатора`` написа:На мене тука вечи ми е дисета година почти!
Кво бе келеш от 6 годишен ли пишеш я бей оттука.