indigo написа:Помоли някой да замаже с коректор екрана там, където се появява задното окончание на великия Вермик и гледай спокойно.
Не става. Видях го и то вече е запечатано в дълбините на съзнанието ми

indigo написа:Помоли някой да замаже с коректор екрана там, където се появява задното окончание на великия Вермик и гледай спокойно.
The Chameleon написа:
![]()
denik написа:Да, аз се зарибих, защото зимата на 2001 нашите ми купиха пцмания и веднага влязох в сайта. Друг е въпроса, че ми трябваше половин година, за да разбера как да си направя имейл (защото баща ми не искаше да ми каже)
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
indigo написа:
Marv написа:indigo написа:
Единствената снимка, без грозни хора на нея, в темата.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Sirius написа:Интересно как ли се чувства Княза, догодина 10 години стават ^^
Sturm написа:къв ханс бе...
Кире_Гръчата написа:Ода за PCM
Човек ш'си каже - "тука кой от кой по-прост"
но ей го Трупо - първо пишеше кат' гост
после регна се, прописа
и младо, старо - със познания ни слиса
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq