Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Мар 2010 01:55
За жалост града ми граничи със село, а нали знаеш по селата колко хора играят игри, камо ли оригинални. Шансът в града ми някой да има бета кей е супер минимален, а дори и така да е на дали познавам този човек. Така, че единствената алтернатива е да попитам някого в някой форум, па като даде - даде, като не даде - здраве да е.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Мар 2010 01:59
Бтв, докато в 1-цата имаше 1 газ станция с по 5к, тук имаш 2 газ станции с по 2500 ( което е същото количество, но всъщност можеш да го добиеш по-бързо ); напълно съгласен съм, че играта е по-динамична от предната част!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Мар 2010 07:49
OnePageLife и Радостин Стефанов, между другото гледах че някои от хората, които са били инвайтнати като вас, те самите са получили инвайти на другия ден тъйче си проверявайте e-mail-ите.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Мар 2010 08:15
играта ще се копува тва е сигурно от тва лято ще си скатая някаде 70 лв и ще чакам
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Мар 2010 10:50
Да попитам за регване за бетата (чак сега го правя) последната стъпка избиране на StarCraft universe-а с тикче ли е, щото аз до там стигнах и след това "update preferences" ?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 22 Мар 2010 01:22
Е ти ако една регистрация не можеш да си направиш...
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 22 Мар 2010 02:21
хаха еми какво да се прави... очаквах да има някакъв финален "SEND" бутон ама явно съм готов
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 22 Мар 2010 15:30
Като искам да вляза в тая новата простотия www.battle.net и като дам на логване ми изписва мейл+ пасс, но това от за акаунта ми за батъл нет-а на вц3 ли е, или за чисто нов който трябва да си направя сега?
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 22 Мар 2010 15:31
Правиш си нов акаунт в battle.net сайта. След това в него можеш да си добавяш вече всички близардски игри, които притежаваш като им вкараш cd key-а
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Мар 2010 09:36
The Chameleon написа: Бтв, докато в 1-цата имаше 1 газ станция с по 5к, тук имаш 2 газ станции с по 2500 ( което е същото количество, но всъщност можеш да го добиеш по-бързо ); напълно съгласен съм, че играта е по-динамична от предната част! Две са, но работниците не носят по 8 (:
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Мар 2010 12:35
ааа, да верно! хаха Еми добре са балансирали нещата Близ, да не стига газта, разселки, а-у
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
letalis
|
|
В момента играе: StarCraft
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Мар 2010 18:09
Много е добра Бетата. Аз бях очарован и то при положение, че изискванията ми към нея бяха доста високи. Близард пак са си свършили добре работата, а има още толкова много да се види от тази игра
___________________________________ Psistorm.eu - BG StarCraft
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Мар 2010 19:54
Ми метни насам един инвайт
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Мар 2010 09:31
б.т.в. Риплеите са страхотни - има статистики в реално време за ресурси, харчене, войска, темпо на загуба на войска, APM - можеш да анализираш в тънкости дадената игра.
Забелязвах че който играе със стари BW тактики губи- просто в момента те не вървят изобщо.Това важи и за единици които уж са старите - да речем танковете на тераните - станали са по-скъпи откъм газ и искат три манджа. И това води до факта че малцина терани ползват танкове в атака - пък и няма и смисъл щото новтата пехота - мародерите къртят зъбки повече от танковете и са по евтини.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Мар 2010 14:28
Радостин Стефанов написа: Това важи и за единици които уж са старите - да речем танковете на тераните - станали са по-скъпи откъм газ и искат три манджа. И това води до факта че малцина терани ползват танкове в атака - пък и няма и смисъл щото новтата пехота - мародерите къртят зъбки повече от танковете и са по евтини. Точно. Безпредметно е да се правят танкове, предвид че има торове и мародери.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
letalis
|
|
В момента играе: StarCraft
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Мар 2010 21:09
Wyrd написа: Радостин Стефанов написа: Това важи и за единици които уж са старите - да речем танковете на тераните - станали са по-скъпи откъм газ и искат три манджа. И това води до факта че малцина терани ползват танкове в атака - пък и няма и смисъл щото новтата пехота - мародерите къртят зъбки повече от танковете и са по евтини. Точно. Безпредметно е да се правят танкове, предвид че има торове и мародери. Имат си приложение танковете. Може да не се използват чак толкова много колкото в единицата, но "безпредметни" не бих ги нарекъл.
___________________________________ Psistorm.eu - BG StarCraft
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 25 Мар 2010 21:52
Безпредметна единица в Старкрафт 2 няма - просто старите не се използват по стария начин.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Мар 2010 13:42
Ако има някой с ключ да ме търси като Greed.rrs в Gold лигата.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Мар 2010 15:01
Понеже дочувам че изпращат по 2 ключа, ако се намери някой, който няма с кого да го сподели да ми пиши на лично Нямам познати, които активно да се интересуват от играта, а ''бетата'' от замунда яко писва. Разбрах че онлайн е друга бира....
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Апр 2010 11:38
В бетата съм, получих ключ, ако взема втори ще метна инвайт най-вероятно на Гиро Мекицата. Въпроса е че като се запише, не знам как ще играя, защото съм страшен нууб и на единицата съм играл изключително малко, но ще се гледат риплей
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|