Joro K - Свобода
Joro K - Свобода
http://vbox7.com/play:ca5c6b43
Поздрав за тези, които ще им хареса.
За останалите... нека троловските коментари започнат СЕГА!
Поздрав за тези, които ще им хареса.
За останалите... нека троловските коментари започнат СЕГА!
- Алминатора``
Re: Joro K - Свобода
Добре бе деба, ти не разбра ли, че си бездарен и че текстовете ти не струват? Защо продължаваш да ни заливаш с тая помия? На никого тук не му харесват тъпите ти песни. Освен ако не е някой тъп колкото теб, в което обаче се съмявам.
Виж просто само какви дебили ти се кефят:

Та, плс, поствай си лайната някъде, където има достатъчно прости хора да ги оценят.
П.С. И ако мислиш, че аз хейтвам труда на всички хора, жестоко се лъжеш. Ето например юзъра от muzikant.org Valserp, който е публикувал няколко свои парчета и всичките са наистина яки : http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=999309 (особено Hepthium 1) .
Това е музика и тази музика буди истински респект.
Усещаш ли как има разлика от светлинни години между истинският талант и уонаби рапърчето, което записва банални и глупави песнички на компютъра си?
Мисълта ми е, ако не можеш - по-добре недей.
Виж просто само какви дебили ти се кефят:
jorokanadeca Evala baTe !!! samo taka ! super pesen !! Super tekst neznam kvo mt se podigravata nai dobrata pesen koqto sum slushal OMG stegnetese nai malkoto e smisalova !!! evala braT !
МОМИЧЕ от ½ BG...xaxa, на 10г. регистрирана на 12.08.2007г.
Та, плс, поствай си лайната някъде, където има достатъчно прости хора да ги оценят.
П.С. И ако мислиш, че аз хейтвам труда на всички хора, жестоко се лъжеш. Ето например юзъра от muzikant.org Valserp, който е публикувал няколко свои парчета и всичките са наистина яки : http://www.soundclick.com/bands/default ... dID=999309 (особено Hepthium 1) .
Това е музика и тази музика буди истински респект.
Усещаш ли как има разлика от светлинни години между истинският талант и уонаби рапърчето, което записва банални и глупави песнички на компютъра си?
Мисълта ми е, ако не можеш - по-добре недей.
Все агенти сме.
Алминаторе, тъпак като теб няма моралното право да обвинява другите в това, че заливат с помия.
Млъквай.
Млъквай.
- Алминатора``
А защо си мислиш, че ме интересува мнението на някакъв нърд, на който дори не му знам истинския ник?One написа:Алминаторе, тъпак като теб няма моралното право да обвинява другите в това, че заливат с помия.
Млъквай.
Сми, усещаш ли колко е тъпо, аз дори не те знам кой си, а ти си тръгнал да ме хейтваш
Все агенти сме.
А усещаш ли че ти не знаеш кой е Jorkata но продължаваш да го хейтиш?
Reaching aural nirvana...
- Алминатора``
В случая става въпрос, че аз не знам кой е one, а пък жорката ме знае мене и освен това аз хейтя музиката му !Kamelot написа:А усещаш ли че ти не знаеш кой е Jorkata но продължаваш да го хейтиш?
Абе малко объркано стана, но можеш да бъдеш сигурен, че всичко е тип-топ
Все агенти сме.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Супер си некадърник, някой ти беше вметнал да се ориентираш към поп-а, повече ще ти приляга..
едит : имам чувството, че ни тролиш, спри да ни ИЗМЪЧВАШ !!!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Алмито и Хамито са прави-за нищо не става тази "музика"...
Текстовете са хипер тъпи, "пеенето" пък е толкова умряло, че имам чувството, че никога не спиш...или просто така си говориш-мънкайки нещо под мустак...
Съветвам те да се откажеш от следващи напъни.
И като добър познавач на форумната психология ти препоръчвам да не постваш повече теми относно произведенията си, защото тоя хейт, който изяде до сега ще ти се стори като
дъга за очите ти...
Текстовете са хипер тъпи, "пеенето" пък е толкова умряло, че имам чувството, че никога не спиш...или просто така си говориш-мънкайки нещо под мустак...
Съветвам те да се откажеш от следващи напъни.
И като добър познавач на форумната психология ти препоръчвам да не постваш повече теми относно произведенията си, защото тоя хейт, който изяде до сега ще ти се стори като
дъга за очите ти...
WeAreGettingClose
Ако бях казал нещо, което е породено от личното ми отношение към теб, естествено, че щеше да разбереш кой съм.А защо си мислиш, че ме интересува мнението на някакъв нърд, на който дори не му знам истинския ник?
Сми, усещаш ли колко е тъпо, аз дори не те знам кой си, а ти си тръгнал да ме хейтваш
Само че то не е нито хейт, нито мнението на някакъв нърд, а факт.
От къде да те знам? Просто един трол си... нищо повечеАлминатора`` написа:В случая става въпрос, че аз не знам кой е one, а пък жорката ме знае мене и освен това аз хейтя музиката му !Kamelot написа:А усещаш ли че ти не знаеш кой е Jorkata но продължаваш да го хейтиш?![]()
Абе малко объркано стана, но можеш да бъдеш сигурен, че всичко е тип-топ
Иначе мерси на всички за хубавите ви коментари, наистина ги оценявам
Не пееш яко, пич.
Едит:
Едит:
Съдейки по песните, които пускаш във форума и ти си същия.Jorkataaa написа:От къде да те знам? Просто един трол си... нищо повече
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Жоре, с тези изпълнения ще си останеш неразбран. Никой няма да те вземе насериозно. Единственото оправдание което би могъл да имаш за това, че генерираш такива музикални помии, е че ти доставя някъв кеф. Или че тролваш. Но щом ги пускаш тия неща в масов сайт за видеообмен, а не само в деградантския ни форум, значи е по-скоро първото, или пък си баси храбреца. Както и да е. Разбирам, че все още се учиш, но тия текстове, мелодии и аранжименти са мега наивни, брато. Така би рапирал 11 годишен. Ето ти конструктивна критика: бичиш една и съща мелодия през цялата песен, при това фалшиво, и т'ва води до ефекта на Chocolate Rain - монотонност->набиване в главата->досада->close tab. Идеите ти (сами по себе си не идеално лоши) са толкова неграмотно, сладникаво и по детски поднесени - разбирай съчетанието от вокалната мелодия, тембъра на гласа ти и изговора на думите, че вместо да изляза вънка да извоювам "нашта сво-бо-да" почвам да си фантазирам за хипита с кухарки и нек'ви шибани понита под дъгата. Не е проблема в мене, пич - верно слушам предимно и само метъл, но съм ценител и имам що годе някъв усет и за други жанрове.
Просто или вдигай летвата, или изчезни. Така или иначе ако не направиш първото, ще последва второто - дори да не искаш.
Просто или вдигай летвата, или изчезни. Така или иначе ако не направиш първото, ще последва второто - дори да не искаш.
Определено нямаш усет за неговия жанр.readonly написа: но съм ценител и имам що годе някъв усет и за други жанрове.
Гласът ти много трепери и просто не е подходящ за пеене, освен ако не го тренираш доста, но като те гледам колко си самонадеян това няма да стане скоро.
Не си мисли, че като качиш нещо трябва всички да ти кажат добри думи за него, особено като не ги заслужава. Текстовете ти са незадоволителни (да не кажа нещо по-силно), а звученето варира от малко под средното ниво до пълен ужас.
Ако НАИСТИНА искаш да станеш добър-тренирай повече, запиши се на някакви уроци, където да ти обяснят как да си контролираш гласа и за кой жанр какво звучене е уместно. Така самоук далеч няма да стигнеш.
Не си мисли, че като качиш нещо трябва всички да ти кажат добри думи за него, особено като не ги заслужава. Текстовете ти са незадоволителни (да не кажа нещо по-силно), а звученето варира от малко под средното ниво до пълен ужас.
Ако НАИСТИНА искаш да станеш добър-тренирай повече, запиши се на някакви уроци, където да ти обяснят как да си контролираш гласа и за кой жанр какво звучене е уместно. Така самоук далеч няма да стигнеш.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
не е зле
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
зле е, пробвай с метъл... ;/
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...