--
Смятай!!! Никога нямаше да се сетим!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми кофти че трябва да чакаш :С Иначе играта си е пак в стария стилDraksis написа:Стига, че трябва да чакам до утре, бе!!!
Не се спряхте да го хвалите.
И аз такаКире_Гръчата написа:аз па съм до понеделник на враца и на тоя комп нема да можем да я цъкам, а днес едвам се отлепих да ставам да си пътувам
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Хубаво е сам да си избирашFenrir написа:Как по дяволите го правят тия от Bioware?!20 минути и вече съм пристрастен. >.<
Btw, отдавна не съм играл RPG, та ми се иска някакъв гайд или полезни съвети, ако има, за развитие на героя.Уориър съм.
Ето ти гайд, писан от мен. Игнорирай шегите ако не ти харесват, смей се, ако ти допадат. Бях сънен като го писах.Draksis написа:Enjoy, meatbags.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Мисля че не то нали отначало си избираш селата града или крепостаPêŞħ0™ написа:Имали начин да запазя Vigil's Keep и Amaranthine от атаката на darkspawn-ните ? И къде да намеря Мaster Lyrium Poition
В мазето на на vigil's keep има една гробница, която иска 4ри ключа, за да влезеш (които се взимат след второто разкопаване).PêŞħ0™ написа:Имали начин да запазя Vigil's Keep и Amaranthine от атаката на darkspawn-ните ? И къде да намеря Мaster Lyrium Poition
Няма нищо за спойлване. Самите Bioware казват, че става просто така и, ако играчите нямат проблем с това, значи и те нямат.Кире_Гръчата написа:абе, понеже ми е любопитно - ако си се жертвал и си убил Archdemon-а, как почва експанжъна ?![]()
за да няма спойлери, който знае - на ЛС може
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.