И на мене ми писна...Vermic написа:Аз също съм се отказал от тази педалска работа ;с
Lockerz.com - всички са доволни !
Re: Lockerz.com - всички са доволни !
Така вече събрах точките за PSP и няколко игри за него но искам да знам когато го поръчам трябва ли да плащам нещо ?
Ми чети. Трябва да платиш мито, около 20% от цената на продукта, което за PSP-то + Ratchet & Clank е около 50 долара.NjOyYy написа:Така вече събрах точките за PSP и няколко игри за него но искам да знам когато го поръчам трябва ли да плащам нещо ?
- maximalniq
Ма как говориш,все едно си сигурен в това.Ти плаща ли 20% от наградата,че си толкова сигурен...joar написа:Ми чети. Трябва да платиш мито, около 20% от цената на продукта, което за PSP-то + Ratchet & Clank е около 50 долара.NjOyYy написа:Така вече събрах точките за PSP и няколко игри за него но искам да знам когато го поръчам трябва ли да плащам нещо ?
Първо, чети тук. Тоя форум не ти е сложен за украса. Второ, законите на България като държава изискват плащане на мито за продукти над 60 долара. И трето, след като ми се е налагало да плащам мито от големи магазини като Amazon и Ebay, мислиш ли, че точно Lockerz ще намерят начин да го премахнат? Но си прав - не съм взимал награда досега. И не мисля да го правя, между другото.maximalniq написа:Ма как говориш,все едно си сигурен в това.Ти плаща ли 20% от наградата,че си толкова сигурен...
PS: Оставяй разстояние между препинателните знаци.
- maximalniq
"Every package sent internationally will be labeled as a "gift." This should eliminate or significantly reduce any import duty or tax in the vast majority of countries."
Това е от FAQ в Lockerz.Пък и както съм казал в първия си пост,мой приятел си взе PSP и не плати нищо,когато му дойде колета.Може и теглото да има значение,но съм сигурен ,че за PSP няма да платите нищо.Ако искате да сте още по сигурни ,че няма да платите нищо.Взимайте paypal пари.
Това е от FAQ в Lockerz.Пък и както съм казал в първия си пост,мой приятел си взе PSP и не плати нищо,когато му дойде колета.Може и теглото да има значение,но съм сигурен ,че за PSP няма да платите нищо.Ако искате да сте още по сигурни ,че няма да платите нищо.Взимайте paypal пари.
Здравейте, искам да попитам някой знае ли какъв модел е PSP-то в lockerz.com става въпрос за Ratchet & Clank Bundle - PSP. Понеже реших този месец да си го поръчам но искам да знам какъв му е модела тоест дали може да се хакне и да се изключва PSP-то, че в раздела за конзоли четох, че на някой модели след като се хакнат PSP-то трябва да стой включено постоянно.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Модела е точно от тези
демек 3000. Старите вече не се произвеждат.някои модели след като се хакнат PSP-то трябва да стой включено постоянно.
TheChosen1 написа:даджайците
Ако някой иска покана да пише 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Vermic написа:Аз също съм се отказал от тази педалска работа ;с
АХХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!! КАЗАХ ЛИ ТИ ВЕЕЕЕ РОФЛЛЛЛЛ
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
На мен ми докараха тениската и се отказах и аз.