Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Форуме, няма заглавие за вас. Това е празно пространство.
Деник, към 22/22:30 ше съм в русе, аре бири! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Битчез, днес ми е 8ми ден у болницата, 13ти (засега до понеделник ще стоя), ако не броим двудневната почивка. Имам те такава глупост http://www.medicine.bg/medicinski-rechnik/absces след операция от апендисит. И да знаете, че 2 седмици без мастурбиране не е живот ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Направо изтръпвам при мисълта за две седмици без чекии ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Бързо оздравяване![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Бързо оздравяване
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Днес гледах Тексаския Ренджър
Чък го клаха биха стреляха но той не може да умре! : 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- VALEN7INVS
- Цар
Tо тука вали сняг.The Chameleon написа:Деник, към 22/22:30 ше съм в русе, аре бири!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Да ве голям ташак,аз таман се зарадвах на хубавото време и пак студове 
a.k.a Frosty
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Аха. Направо си е ебало майкатаFrosty The Pyro написа:Да ве голям ташак,аз таман се зарадвах на хубавото време и пак студове
WeAreGettingClose
Гошо, утре съм първа смяна и по-рано ще излизам днес, но тия дни ще се видимThe Chameleon написа:Деник, към 22/22:30 ше съм в русе, аре бири!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Пайнер станали глобални играчи вече
. Може да им се купува музика през itunes 
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Пайнер!!!!
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
zOMG, бря!THE KING OF TIME написа:Пайнер станали глобални играчи вече. Може да им се купува музика през itunes
WeAreGettingClose
Ако имаш абсцес, имаш вътрешна кухина, пълна с гной (левкоцити). Може да придобие големи размери и понякога след време пак да се образува. Това обаче е т.нар. "добра гной" - тоест има конкретно разположение, а не е дифузно разположена на голяма област.
Гледахме на една лекция как се лекуват абсцесите - бият ти местно обезболяващо (напр. лидокаин), отварят кухината (под кожата, под мускул, където е) и евакуират гнойта. После зашиват, стоиш с разни марли, като не знам дали не вкарват и дренове.
Рутинно, ще живееш, просто никога не съм срещал такъв случай (понеже съм още келешче). Оправяй се.
P.S. Днес получих покана за сватба от един колега. Вълнуващо е, ще купувам микровълнова
Интересното , че след неговата сватба, няма и 7-8 дни и съм пак на сватба на братовчед ми. Да сме живи и здрави, ще пием и ще играем хоро върху плоскост над земята.
Гледахме на една лекция как се лекуват абсцесите - бият ти местно обезболяващо (напр. лидокаин), отварят кухината (под кожата, под мускул, където е) и евакуират гнойта. После зашиват, стоиш с разни марли, като не знам дали не вкарват и дренове.
Рутинно, ще живееш, просто никога не съм срещал такъв случай (понеже съм още келешче). Оправяй се.
P.S. Днес получих покана за сватба от един колега. Вълнуващо е, ще купувам микровълнова
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Сватбите са хубаво нещо - аз съм присъствал на такива ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Хубаво, хубаво, стига да не се жениш ти 
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Аз съм за по-топлите страни ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Аз па по-мразя да ми е топло, че се потя и мириша и се чувствам супер много неприятно, а като ми е студено винаги мога да се увия с одеялото и да си пия чай докато гледам любимия филм. Просто от жегата нема спасение.
Всяка крайност си е кофти
Иначе и аз се потя здраво и мириша, което е кофти ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
WidowmakeR написа:Аз па по-мразя да ми е топло, че се потя и мириша и се чувствам супер много неприятно, а като ми е студено винаги мога да се увия с одеялото и да си пия чай докато гледам любимия филм. Просто от жегата нема спасение.
Климатик батка...туй му е цаката