Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: dante's infernal
Публикувано на: 03 Мар 2010 20:10

Жалки сте вие недорасляци. Има много по-велики игри в МОМЕНТА, не много, а ужасно много игри, които са по-добри от Бога на Войната. Играта заслужава спокойно 9тка, но такива игри излизат по 5-6 на година. Каквото се превъзнасяте ще кажеш излиза нещо кой знае какво. Направо не ми побира акъла, как може да има такива олигофрени, които да свършват на грозната мутра на Крейтъс, само като го видят. Ви еба в заслепените фенове.

Геймъра, аз като съм играл игри на компютъра ти си си редял легото мършо.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 03 Мар 2010 21:55

DJ Cat написа:
Жалки сте вие недорасляци. Има много по-велики игри в МОМЕНТА, не много, а ужасно много игри, които са по-добри от Бога на Войната. Играта заслужава спокойно 9тка, но такива игри излизат по 5-6 на година. Каквото се превъзнасяте ще кажеш излиза нещо кой знае какво. Направо не ми побира акъла, как може да има такива олигофрени, които да свършват на грозната мутра на Крейтъс, само като го видят. Ви еба в заслепените фенове.

Геймъра, аз като съм играл игри на компютъра ти си си редял легото мършо.

много обичам като някой се пали така :lol:
Все пак всеки има право на любима игра/franchise нали?
И много се лъжеш ако мислиш че излизат 5-6 такива игри на година... 3 да се съберат ще е чудо(тази година са си точно 2- SC2:WoW(ironic ain't it?) & GoW3)
колкото до iddqd продължавай със затапките от 2ри клас, щом не можеш един свестен comeback да изкараш.
А да и не ми отговаряйте не ми се занимава в момента с вас...
@иддяд крейтос ще разпори master chief 'кат консервна кутия

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2010 23:31

Паля се на олигофрена, който пише, че в Bayonetta най-якото било гъза на вещицата, а нищи не споменава, за невероятната бойна система и останалите качества на играта, която за мен си остава една от най-добрите в жанра. GoW 2.5 ще е добра игра, но нищо повече. Да не говорим, че ще изнамеря плейстейшън и ще я превъртя с кеф, но след 1 ден съм я забравил, заради самия и жанр, който е една безкрайна тупалка, примесена с плоска история. Със сигурност играта ще продаде злобно, но накрая винаги ще дойдат Mass Effect 3, Dragon Age, Uncharted 3 и нещата са гг.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 12:20

дижей котка, никой не те кара да издигаш в култ играта, така че можеш да млъкнеш. Факт е, че за страшно много хора това е царят на игрите, както е и факт, че никой от феновете не го ебе за твоето мнение.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 14:11

Мога да пиша в която тема искам, каквото си искам, защото това е форум и мога да изкажа свободно мнението си. На когото искам ще отговарям и с когото поискам ще споря, защото това целта на интернет форума. Това не е тема за играта да кажеш, че съм влязал да ви разваля ордалъка. Никой не го ебе за феновете на ГОУ, затова си отворете тема и си обсъждайте или направо променете името на тая. Мен примерно въобще не ми пука дали си играл демото на Гоу или не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 15:18

Гоу никога няма да има комбосите и геймплй като Баионета. Той си е за по - големите маси геймъри кото са слаби и неква игра с яки комбоси и геимплей немогат да я асимилират понеже са много бавни. Гоу си е така по бавничак като за тях.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 15:51

iddqd написа:
Гоу никога няма да има комбосите и геймплй като Баионета. Той си е за по - големите маси геймъри кото са слаби и неква игра с яки комбоси и геимплей немогат да я асимилират понеже са много бавни. Гоу си е така по бавничак като за тях.

само едно мога да кажа
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
П.С.Ако още не си загрял имам напредвид "кой го казва"
Бавна.... :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 04 Мар 2010 16:24

pcultimate
ти си мои човек

Профил Skype

Публикувано на: 04 Мар 2010 16:27

zip0 написа:
дижей котка, никой не те кара да издигаш в култ играта, така че можеш да млъкнеш. Факт е, че за страшно много хора това е царят на игрите, както е и факт, че никой от феновете не го ебе за твоето мнение.

добре казано

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 16:48

Точно тва имам предвид. Неси виждаш героинята ако си бавен в мозакак каъвто си ти явно. Або беше малко по-схватлив щеше да се сетиш че има еидн бутон на коментарите, а нямаше да пишеш 3 коментара един под друг ламер бавен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 21:13

iddqd написа:
Неси виждаш героинята ако си бавен в мозакак каъвто си ти явно.

Аз пък си мислех, че е от това, че на всяка втора секунда биваш хипнотизиран от всякакви светлинни ефекти и шаренийки. Извини ме, но мен едни светлинки не могат да ме излъжат. Истината си е че играта е доста плоска и това че бойната система е толкова добра не оправдава напушеността и цялостното безсмислие на играта, арт стила и историята...
А да и @ DJ Cat добре тогава нека е плоска тупалка с невероятен арт стил, оригинална история( Само да си казал, че Bayonetta има оригинална история...ще цитирам "that's not originality that's the makings of a madman") и като цяло е НАЙ-ДОБРАТА безкрайна тупалка. А повярвай ми ще помниш крейтос доста по-дулго от байонета най-малкото, защото това е края на трилогията и ако си играл поредицата знаеш че може да се очаква грандиозен и запомнящ се финал.
А да и е доста по-красива.
А относно иддяд на тебе явно пръстите са ти по-бързи от мозъка, защото смисъла и граматиката упорито ти убягват. Пробвай да спираш след всяка буква тогава може и да догони. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 23:08

Bayonetta е най-добрата тупалка, която съм играл, това надали ще се промени скоро. Историята в една такава екшън игра ми е през кура, защото повечето RPG, а и не само, слагат тези игри в малкия си джоб. Следователно за мен най-важното в една такава игра са разнообразието, екшъна да е на ниво и левъл дизайна. Байонета има всичко това, полирано до съвършенство. Когато играя Bayonetta се чувствам мега могъщия, който всеки момент може да сгази с невероятен комбо удар, специално умение и т.н. В Гоу го няма това усещане.... А и това ли е великия Зевс в края на 2ката -.-

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Мар 2010 04:18

Абе най мощен меймпей има Байонета. но след 3 тото певъртане неискам повече да я играя понеже ми се изкъртига пръстите от помпна на комбоси. Мисля че сега бих поиграл малко мулти на Хао ричес, но съм баннат от хбос лайв за жалост.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com