Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 17:08
Заргът осакатен?! Roach-овете и Banelings са такава имба, че в момента играта със зерг е направо безинтересна. Като добавиш Mutas, които вече са по-силни, и умението на кралиците да увеличават ларвите и картинката става ясна.
Eстествено, при beta не може да се очаква перфектен баланс, но последното нещо, което може да се каже за зерга е, че е осакатен...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 17:25
Аз не знам, играя само теран, но до колкото слушам зерга верно е най-имба в момента
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 17:33
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 22:14
Абе, не е толкова имбав зерга. По-скоро протоса прави свинщини с тия Immortal-и Супер доволен съм от играта, за сега. Нямам търпение да се пукаме мулти !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 22:29
Още не съм пробвал 5.1 АИ-то, щото с тоя Бета Лончър и се бъгват нещата  Изобщо няма да се занимавам с него повече... Иначе, компютрите са все още прекалено слаби, изнасям с 20-тина зелота, примерно.. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 22:55
Много ме кефи играта.... :С Ще пиша на близ!Ще им се скарам защо до сега не са ми пратили бета кей!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 23:25
The Chameleon написа: Иначе, компютрите са все още прекалено слаби, изнасям с 20-тина зелота, примерно.. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Става и с 5 зилота, 4 дарка и 2 имортала. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 00:31
с новото AI нещата стават по-сериозни ... има голям напредък 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 12:01
Кире_Гръчата написа: Абе, не е толкова имбав зерга. По-скоро протоса прави свинщини с тия Immortal-и Супер доволен съм от играта, за сега. Нямам търпение да се пукаме мулти ! ако си терран ти трябват точно 3 гоуста с мана и им махаш щитовете... Имморталите са безполезни според мен 
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 12:31
Маната брат  Да те еба в смешкото не е мана а енергия бе 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 13:31
Vermic написа: Маната брат  Да те еба в смешкото не е мана а енергия бе  тихо 
|
 |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 17:03
К'во го играете този боклук, не мога да разбера... 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 17:13
Draksis написа: К'во го играете този боклук, не мога да разбера...  Ти сериозно ли ?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 18:17
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 22:14
Защо Mothership-a са го направили толкова тъп? Сега е много голд за нищо... А на онези видеота имаше някакви светкавици, огромни черни дупки и голяма хроносфера. Сега нищо не е както трябва...
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 23:01
the_presator написа: Защо Mothership-a са го направили толкова тъп? Сега е много голд за нищо... А на онези видеота имаше някакви светкавици, огромни черни дупки и голяма хроносфера. Сега нищо не е както трябва... Ти добре ли си? Много " голд " за нищо? Прави всички единици около нея невидими; телепорта до нея е адски имба, да не казвам, че черната дупка е адско преимущество, стига да знаеш как да я използваш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 02 Мар 2010 23:51
Беше скука днеска по Програмиране и реших да се изгавря с вази, ама много малко хора се вързаха... 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 03 Мар 2010 04:06
Като закоравял Зерг от единицата, първоначално доста се бях подтиснал от конкретно зергските промени, но колкото повече играя, толкова повече се убеждавам, че точно както Blizzard казват "Easy to learn, hard to master". И все пак махането на lurker-ите е престъпление!
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 03 Мар 2010 11:01
Не мога да отрека, че са малко неприятни за игра, ама.. заради тая куинка вече дори не се налага да правиш една купчина хачерита, ебати. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|