Имало българско изпълнение в Аватар

Нещата от живота
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Имало българско изпълнение в Аватар

Мнение от denik »

http://www.youtube.com/watch?v=o3jsZ0jx ... re=related

Пее на оня фалшивия език де и не мога да разбера точно от коя сцена е парчето, но е култово!

Ето и инфо за изпълнителката:
http://www.hotnews.bg/news.php?id=19738
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Re: Имало българско изпълнение в Аватар

Мнение от Vermic »

И това заслужава отделна тема?Не мисля че е нещо голямо :С
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

АВАТАР МОЖЕ ДА МИ ЛИГАВИ БАБАНЯКА!
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Голямо е, защото филма независимо от качествата му, се превърна в най-големия филм за всички времена или докато не дойде момент някой друг да го измести.

Пък ти Дади си шибаняк - с всеки свой пост ставаш по-тъп и по-тъп, отколкото беше преди години :?
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

denik написа: Пък ти Дади си шибаняк - с всеки свой пост ставаш по-тъп и по-тъп, отколкото беше преди години :?
:cry:

Srsly, though, Avatar е овърхайпната боза. Шерлок Холмс е хиляда пъти по-добър филм, да го еба. Ебаси, Ледена епоха 3 е по-добър филм от аватар :roll:

Едит:
Добре, де, все пак похвално за другарката българка, ама еби го. В смисъл, върло важно, че имало българка дет', видите ли, пяла за ОСТ-а на аватар. Ебаси гордото постижение за нацията ни, сеш'те ли се. Радвам се за нея, просто ме боли фара, нали.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Споко, Дади, аз още те обичам ( нищо, че не пишеш почти вече ) :shy:

Аватар още не съм го гледал, нз и кога ще го гледам.. :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
the_presator
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Обратна връзка:

Мнение от the_presator »

На мен не ми харесват грозните сини извънземни. Даже Хищника е по-красив от тях...
TheChosen1 написа:даджайците
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Филмът си е някакъв среден филм и не ме ебе за това. Въпросът е, че направи огромен удар по едни или други причини, ще спечели ПОНЕ 5 оскара (от 9 номинации), бие всички рекорди по приходи и разходи, и трябва да се чувстваме горди, че има българско участие в него (и то представено по този начин)
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Удар в тясно пространство :icq20: [cannabis]
Изход

Мнение от Изход »

denik написа:Голямо е, защото филма се превърна в
филмът трябва да е :x
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Dante написа:@ Дади

Това, че не харесваш Аватар не те прави нити по-готин, нито различен и интересен, нали знаеш?
Просто ме прави човек, който не харесва аватар. Никога не съм претендирал, че съм нещо повече, щот' не ми харесва, т'ва си е моето виждане.

Dante написа:Би ми било интересно да се обосновеш защо точно не харесваш филма.
Самият филм е гледаем и не дразни, въпреки че е единсственият филм, на чиято прожекция съм заспивал в киносалон. Дразни ме просто начина, по който хората се превъзнасят по него и как едва ли не било второто пришествие на Иисус и каква революция било и т.н. На ниво ефекти едните "Междузвездни войни" от '99 ("Невидима заплаха") са много по-ground-braking за времето си. Да не говорим, че на ниво сюжет е по-добро, но за това - след малко. Та, ефектите - Final Fanasy Advent Children е за мен филмът, който по ниво и качество на CGI си остава недостижим. А Industrial Light and Magic изобщо не ги коментирам, защото тия хора са измислили всичкото това и продължават, да са най-добрите в областта, ама никой не точи лиги по тях.

Другото - сюжетът. Сериозно ? 20 година работа от великия Камерън и това е най-доброто, което може да измисли? Ок, хубаво, то кой ли филм напоследък може да се похвали с готина история, но за мен един банален филм, който още от трейлъра можеш да го преразкажеш дословно не струва.

Трето - хайпът. Всичко останало мога да го преживея, щот' нямам нищо против леките неангажиращи летни екшънчета, но шибаният хайп ме изкарва извън всякакви нерви. "Аууу, революция, ауууу колко е велик, ауууу, аватар". Еми, не, съжалявам, филмът не е най-великото нещо сред нарязания хляб, стига сте се правили. Какво толкова видяхте вътре не мога да ви разбера? Ефекти? Ебал съм ви в разбирането за качествено забавление, визията на едно нещо за мен винаги е бил последният критерий, по който го съдя. Историята е покрихме, актьорската игра май-тотално не си заслужава да се обсъжда (srsly, лудия сержант, колко по-клиширан образ можехте да измислите ?!?). Невероятната оригиналност на извънземната планета? Кое й беше оригиналното ? Нощните елфи? Или летящите камъни? Или ония медузи ?

ПП
И все пак наистина е редно да се признае, че саундракът е приятен.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Да обобщим ти си заспал на филма( с очилата) , хванало те е яд, че си си пропилял парите, но сънен си накарал аверчетата да ти преразкажат случващото се и ето те тук.
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

DJ Cat написа:Да обобщим ти си заспал на филма( с очилата) , хванало те е яд, че си си пропилял парите, но сънен си накарал аверчетата да ти преразкажат случващото се и ето те тук.
Изображение
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Абсолютно на 101% съм съгласен с Дади. Даже се чудя как не заспах на филма :) А тия сини човечета са мега противни :x
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

denik написа:Голямо е, защото филма независимо от качествата му, се превърна в най-големия филм за всички времена или докато не дойде момент някой друг да го измести.
?
AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA. Не.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Vermic
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Той Дилдо само бисери ги ръси...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Дади написа: Трето - хайпът. Всичко останало мога да го преживея, щот' нямам нищо против леките неангажиращи летни екшънчета, но шибаният хайп ме изкарва извън всякакви нерви. "Аууу, революция, ауууу колко е велик, ауууу, аватар".
Е ти очевидно не знаеш кво е хайп. И как така рецензираш филм при положение, че дори не си го гледал? (сам казваш че си заспал) Секи си има мнение и като не ти е харесал просто кажи, че не ти е харесал и толкоз. Нито ще ме накараш да повярвам, че шерлок холмс е по добър, нито че е оувърхайпната боза (което очевидно не знаеш дори кво значи).

А по темата - боли ме уя. Колкото и да е добър филма, тва че няква българка е изпяла 5 изречения в него не е повод за гордост...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

И деник очевидно е имал предвид най-касовия филм на всички времена и не виждам що трябва 15 човека да му се изсмеете като пълни ботове...
Аватар
Kaizerkiel
В момента играе: NFS
Обратна връзка:

Мнение от Kaizerkiel »

Голям праз, имало българско участие в Аватар...

Какво ще се гордея?

Все едно ще оправи лайната в които живеем :lol: . Как да се гордееш като народа ти затъва в провал повече от 600 години? :roll:
Need for speed Junkie
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

еми аз точно събота ходих в пловдив в мола да го гледам ем не е толкова зле откъм ефекти е най-доброто нещо което има просто е яко да го гледаш и накрая последното меле също е яко ама историята е пълен боклук :x ако направят междузвезни войни на 3д е тва верно ще е филма(те) на всички времена няма просто по добър филм от тва па ако е 3д няма и да има :D
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Публикувай отговор