Това е енергиина напитка!

ииии идва един момент в който без такова нещо не можеш да се събудиш и си преебан якоHigh_voltage написа:Пиете ли? Палят ли ви двигателя? Предпочитани марки?
Лично аз доскоро напълно ги игнорирах. "Каква файда?", си мислех. Просто захаросана и оцветена вода, която едва ли енергизира повече от кока-колата, да речем.
При едно скорошно пазаруване, обаче, вниманието ми бе привлечено от това:
Готиният дизайн на кутията, шрифтът и всичко, ме впечатли. Определено от външният й вид и готиния девиз струеше доста солидна доза attitude. Казах си "ето така трябва да се представя един продукт!" и си я сложих в количката. Вкъщи открих, че отзад на кутията има, написан с дребен шрифт, цитат от известен британски литератор*, което допринася още към фактора "якост". (*различен за всяка разновидност)
Та, ей така, с "преценяване на книгата по корицата" се реших да пробвам напитката. Е, оттогава определено мога да кажа, че започвам деня по-мощно и достатъчно бодър за лекции. Може би става дума за игри на мозъка, не знам, ама действа!
Та, да... Това стана полу-пост за енергийни напитки, и полу-възхвала на готиното представяне на продукта, на фона на скучните, клиширани и отчуждаващи рекламни методи, които преобладават.
Share. :Р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Ей това е!Каменицата да ми яде хуя!WidowmakeR написа:
Това е енергиина напитка!
Yes, please!Енергийни напитки
кофеин, гуарана и витамин B12?THE KING OF TIME написа:Най-добрата енергийна напитка е едно мощно кафе. Зърна сорт робуста най-добре. Тия химии изобщо не пия, кафенцето си ми е фаворит
Sturm написа: къв ханс бе...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
IF GOD GIVES YOU LEMONS, FIND A NEW GOD!