Изтеглих си Rome Total War от Zamunda, инсталирах я и си тръгва нормално с изключение на един "малък" проблем.Когато стартирам играта и началната страница зареди остава отпечатък и от страницата за зареждане също така и курсора на мишката оставя следи които не изчезват и всяко следващо меню оставя отпечатъци.При пускане на кампанията тя върви почти нормално но постоянно ми прескача картината.Бях си инсталирал играта и преди и ми вървеше просто супер дайте някакви идеи как да оправя тея проблеми.
Spiridon
Заглавие: Re: Rome Total War
Публикувано на: 25 Фев 2010 00:53
Тва ти е от компа.
novak
Публикувано на: 25 Фев 2010 01:13
То че е от компа, от компа е... .Въпроса ми беше как да го оправя.
Да ти кажа и аз съм n00b Не съм особенно голям хардуерен специалист и нямам много опит.Плесио е сайт за хардуер и компютри.Споменах го защото може би, машината ти е за подменяне.
novak
Публикувано на: 26 Фев 2010 00:27
Eeeee стига де.... преди 2 години го взех .Не ми се дават пари за нов толкова скоро.Виж преинсталация може да му направя
radi_bomb
Публикувано на: 26 Фев 2010 10:46
novak написа:
Eeeee стига де.... преди 2 години го взех .Не ми се дават пари за нов толкова скоро.Виж преинсталация може да му направя
Какво съвпадение Моя лаптоп също е на две години и наскоро го преинсталираха и му сменяха вентилатора.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения