Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:03
Днеска говорехме с един приятел и той ми каза, че в някво село Пчеларово имало библиотека и аз естествено много се учудих, защото дори не знаех, че хората по селата могат да четат. Сми, знаех, че там живеят някакви примитивни общества и че са открили огъня, но и представа си нямах, че тези хора могат и да четат! Така че се чудя на какъв език говорят хората в селата, позната ли им е топлата вода, в колиби по дърветата ли живеят или в вкопани в земята къщи?В кои божества вярват, открили ли са барута или ловуват с лъкове и стрели? Моля кажете ми.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:07
Мога да ти кажа, че дядо ми, който от 20 години живее в село Стрелци, е прочел повече книги, отколкото цялата ти рода е виждала през живота си.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:10
Алми, много си прост, но ние си го знаем...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:12
Warbringer написа: Мога да ти кажа, че дядо ми, който от 20 години живее в село Стрелци, е прочел повече книги, отколкото цялата ти рода е виждала през живота си. А дядо ти може ли да чете?
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:12
Винаги ме е радвал как ви ебава и как му се напичате
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:15
Алмито не е тъп ,той просто троли ....май .
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:37
Не ти се е получило троленето, следващия път пробвай нещо тип София-провинция и дали хората в провинцията се къпят. По-яко ще е и ще има повече ругатни.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:39
В широката му душа и обемно сърце всеки селяк е равен на 10 градски. Гражданчетата във френдс листа ми да не се ядосват, просто така ми се е случило в живота до момента.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Marv
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:47
Алминатора е The Puppet Master. Признал съм го.
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 21:50
fear4 написа: Meчтая да съм килар В зелено да си лягам С пищов да заспивам
Мечтая да съм килар От мен всеки да бяга Жените по мен да падат А мъжете да се напикават
Мечтая да съм килар Да бягам по сред нощ В ресторант луксозен анархия да правя
Мечтая да съм килар Жена ми по косата да ме гали и нежни думи да пали
Мечтая да съм килар Всички чингизи на рождения да ми танцуват и слугуват
Мечтая да съм килар Всичко за мен да е без посока да живея и дълго да се гордея
Мечтая да съм килар Стар да умра и в рая Господ да ме покани Сатаната свещ да ми запали и тамян ми прикади .....
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 22:25
Nigga Nogga написа: Майка ти деба педалче алминаторско!! По селата си живеем много по добре от вас, по градовете...ти може да не знаеш какво е ток, щото си мършав циганин, но ние по селата си имаме всичко!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 23:11
Алминатора е много ама много тъп!
Лошото е че той не се прави на тъп!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 18 Фев 2010 23:37
Kaizerkiel написа: TROLL TROLL TROLL
точка. къв трол бе мен - тъп е, че и троленето му е тъпо и безинтересно
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 19 Фев 2010 00:04
Sirius написа: Винаги ме е радвал как ви ебава и как му се напичате Мене па винаги ме е радвало какъв е малоумник. Толко е тъп, че дори не можеш да разбереш ебава ли се
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 19 Фев 2010 00:08
Много як стил на тролене има дрънчи на китара, а жените се кефят на такива типове
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 19 Фев 2010 02:18
Wannabe написа: Sirius написа: Винаги ме е радвал как ви ебава и как му се напичате Мене па винаги ме е радвало какъв е малоумник. Толко е тъп, че дори не можеш да разбереш ебава ли се Ахахахаха... На някои може и да им е трудно, да.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 19 Фев 2010 10:47
ние вчера му се скарахме в прайвит чата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 19 Фев 2010 10:50
Horst Fuchs написа: ние вчера му се скарахме в прайвит чата Аз го напсувах.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 19 Фев 2010 14:03
Алми трябва да бъде изнасилен!СЕСКОВЕ СЕКСОВЕ!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Няколко върпоса относно хората дето живеят по селата! Публикувано на: 20 Фев 2010 01:00
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|