Автор |
Съобщение |
vanmx
|
![Аватар](https://t3.ftcdn.net/jpg/02/01/94/24/240_F_201942474_mp8XuKGtg0qW5BtOSsfwK2FlvzUSCTfo.jpg) |
|
|
Заглавие: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 23 Яну 2010 01:16
Отскоро посещавам този сайт и ми прави неприятно впечатление едно нещо. Ровейки се из страниците на форума забелязвам че всеки втори пост е изпълнен с обиди и ругатни. Повечето хора в този форум пишат изречения които звучат... детински. Незнам точно как да се изкажа. Малко хора уважават вас, хората които правеха най-доброто геймърско списание в България, а в сайта няма модератори които да трият неприличните постове. Наистина, и аз съм писал глупости в тези форуми, но това го правех от любопитство какво ще стане и съжалявам за това, защото по принцип се въждържам от тези работи. Печатното издание на вашето списание беше наистина респектиращо - статиите бяха написани на високо ниво, качествена хартия, абе въобще беше радост за окото и показваше класа. Постепенно нещата взеха да се развалят - статиите станаха по-кратки, списанието стана по-скъпо, докато най-накрая заприлича на рекламна брошура. Списанието ви внушаваше авторитет сред другите списания на рафта на будката, докато сега е просто една малка капка от морето. Сега остана само този сайт в който пишат само дечица, чиито родители са им купили преди два месеца компютър от Каулфланд и си мислят че са открили топлата вода. Мислех си че в България има истински геймъри, но явно съм бил в грешка. Много хора ме сравняват с първокласниците заради моята страст към игрите. По света игрите отдавна не са простто занимавка направена от 4-5 човека и предвидена просто за малко разпускане или невръстни. Преди 20 или повече години може би е било така, но вече това е индустрия за милиони - това го знаете. Лошото е че явно в нашата родина сме точно около 20 години назад в това отношение. Явно повечето фенове на електронните забавления са малолетни безделници. Незнам, прословутата световна икономическа криза ли ви удари или просто хартията стана много скъпа. Все пак аз уважавам PCmania и ви пожелавам да се върнете отново с пълния си блясък. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dexter
|
Футболен разбирач |
![Аватар](http://38.media.tumblr.com/avatar_40e1ed1fadb0_96.png) |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 23 Яну 2010 20:15
Забрави правописните грешки Ся не ме карайте да се правя на идиот.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Daath
|
He who devoures cookies |
![Аватар](http://forplay.bg/forums/avs/avatar_623_1333834529.png) |
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 24 Яну 2010 00:19
НeЩyyYy tАкоVa lи?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
vanmx
|
![Аватар](https://t3.ftcdn.net/jpg/02/01/94/24/240_F_201942474_mp8XuKGtg0qW5BtOSsfwK2FlvzUSCTfo.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 24 Яну 2010 14:00
Не исках да обиждам никой че е малък. Исках да постигна следните 4 неща: - да кажа че форумаът не се поддържа и сайта не е това което ми се иска да бъде. - да изкажа съжаление че няма геймъри а само "разбирачи". - Че ме е жал за списанието. - Да си поразгрея малко клавиатурата, затото нямаше какво да правя. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 24 Яну 2010 17:51
vanmx написа: Не исках да обиждам никой че е малък. Исках да постигна следните 4 неща: - да кажа че форумаът не се поддържа и сайта не е това което ми се иска да бъде. - да изкажа съжаление че няма геймъри а само "разбирачи". - Че ме е жал за списанието. - Да си поразгрея малко клавиатурата, затото нямаше какво да правя. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) В този форум по гореизброените неща няма да ги видиш и след края на света Едно е какво ти се иска да бъде, а съвсем друго, какво е в действителност. Но какво да се прави-кога анархията е била полезна?!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Маце Борко
|
![Аватар](https://i.imgur.com/mJrEGOv.png) |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 25 Яну 2010 10:23
Този форум е вечен не въпреки простотията, а заради нея. В момента, в който се въведе някакъв ред, той ще погине.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 27 Яну 2010 19:10
vanmx написа: Отскоро посещавам този сайт и ми прави неприятно впечатление едно нещо. Ровейки се из страниците на форума забелязвам че всеки втори пост е изпълнен с обиди и ругатни. Повечето хора в този форум пишат изречения които звучат... детински. Незнам точно как да се изкажа. Малко хора уважават вас, хората които правеха най-доброто геймърско списание в България, а в сайта няма модератори които да трият неприличните постове. Наистина, и аз съм писал глупости в тези форуми, но това го правех от любопитство какво ще стане и съжалявам за това, защото по принцип се въждържам от тези работи. Печатното издание на вашето списание беше наистина респектиращо - статиите бяха написани на високо ниво, качествена хартия, абе въобще беше радост за окото и показваше класа. Постепенно нещата взеха да се развалят - статиите станаха по-кратки, списанието стана по-скъпо, докато най-накрая заприлича на рекламна брошура. Списанието ви внушаваше авторитет сред другите списания на рафта на будката, докато сега е просто една малка капка от морето. Сега остана само този сайт в който пишат само дечица, чиито родители са им купили преди два месеца компютър от Каулфланд и си мислят че са открили топлата вода. Мислех си че в България има истински геймъри, но явно съм бил в грешка. Много хора ме сравняват с първокласниците заради моята страст към игрите. По света игрите отдавна не са простто занимавка направена от 4-5 човека и предвидена просто за малко разпускане или невръстни. Преди 20 или повече години може би е било така, но вече това е индустрия за милиони - това го знаете. Лошото е че явно в нашата родина сме точно около 20 години назад в това отношение. Явно повечето фенове на електронните забавления са малолетни безделници. Незнам, прословутата световна икономическа криза ли ви удари или просто хартията стана много скъпа. Все пак аз уважавам PCmania и ви пожелавам да се върнете отново с пълния си блясък. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) btw. списанието е може би единствения български продукт на една съща цена от 1998 до 2009, качество и обем също не сме намаляли може да погледнеш тези материали по темата хартия vs онлайн, публикувани при старирането на сайта преди около 10 месеца: http://www.pcmania.bg/?go=opinion&p=det ... 371&type=0http://www.pcmania.bg/?go=themes&p=deta ... 392&type=0За аудиоторията и постовете не си прав, ето няколко факта: - по-малко от 20% от посетителите на сайта са под 18 години (по данни на Gemius). Съвсем естествено тази аудитория е по-активна в писането. - простотията не зависи от възрастта. За сравнение виж коментарите под статиите в който и да е друг посещаван сайт с новини. - във връзка с горното, смея да твърдя, че коментарите под нашите статии и материали са едни от най-хубавите и смислените в българското интернет пространство. За съжаление, както и навсякъде - без значение дали в мрежата или в живота, в Общия форум може да прочетеш и простотии. Това от една страна се дължи на факта, че много от посетителите комуникират по междуси отдавна - предпологам при всички е така - като се съберем на по бира със стари приятели разговорите едва ли са академични ![[Wink] ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 09 Фев 2010 15:53
Boby написа: - простотията не зависи от възрастта. За сравнение виж коментарите под статиите в който и да е друг посещаван сайт с новини. Но може да се контролира и най-вече - НАМАЛЯВА, съгласно правилата. Нещо, което през същите тези години, когато го има форумът, нещо е ... убягнало. Boby написа: - във връзка с горното, смея да твърдя, че коментарите под нашите статии и материали са едни от най-хубавите и смислените в българското интернет пространство. Не се и съмнявам, че е така. Ако не беше, хората нямаше да правят такава тема примерно. Boby написа: ...в Общия форум може да прочетеш и простотии. ... и не само там, а навсякъде, но айде. Boby написа: Това от една страна се дължи на факта, че много от посетителите комуникират по междуси отдавна - предпологам при всички е така - като се съберем на по бира със стари приятели разговорите едва ли са академични ![[Wink] ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) Да, ама една ли се ПСУВАМЕ със "старите приятели", обиждаме, ПЛЮЕМ, ГАВРИМ, нарушаваме Конституцията на Република България и т.н., нали !? Е, ето това Е разликата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 09 Фев 2010 17:55
Шерифа ист BACK!!1 По-силен от всякога Епа евала-каза им го...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 11 Фев 2010 23:09
Шерифа не е стар приятел на никого, за това него свободно си го обиждаме, ПЛЮЕМ, ГАВРИМ, нарушаваме Конституцията на Република България и т.н., нали !? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 11 Фев 2010 23:15
Нещо се лИжеш яката.
Навремето ( 2002-2003г. ) тук имаше доста свестни хора. Един от които - PCM Rado от Плевен. Не му знам nick-а, ама бая се застоявахме и в #pcm в IRC, aquadark също беше там, и още там "възпитаници", с които ставаше чата. А не сегашната помия, която се сипва ли съпва всеки ден ( и нощ ) из кой да е от подфорумите, в кой да е пост, в която и да е тема, от който и да е от 90% от потребителите ( които denik ги описа в клипа ми като "лекета" - дословен 1:1 цитат ).
Т'ка че стар, не стар, нарушенията са си НАРУШЕНИЯ и се преследват от закона ( на територията на България ) и Interpol ( извън ).
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 15 Фев 2010 19:22
¦•••SHERIFA•••¦ написа: нарушаваме Конституцията на Република България и т.н., нали !? Е, ето това Е разликата. Не е в нашата компетенция. За нарушения на конституцията може да репортнеш на Конституционния съд: http://www.constcourt.bg![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 16 Фев 2010 20:45
Радо е жив и здрав и учи в унсс-то
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Изход
|
![Аватар](http://www.eigenspace.net/wot/wheel.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Каква е средната възраст на хората посещаващи pcmania.bg?! Публикувано на: 16 Фев 2010 22:10
Boby написа: Не е в нашата компетенция. За нарушения на конституцията може да репортнеш на Конституционния съд: http://www.constcourt.bg![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Owned ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|