Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 11 Фев 2010 21:37

Да, Дади, но по комикси. Бронята на Лиара от комикса по Mass Effect sъщо е безумно цветна, и добре че не е включена в играта.

Когато гледам персонаж в компютърна игра, винаги искам вида му да съвпада с атмосферата. Ако в Сталкер бяха направили панаирни одежди, щеше ли да има човек, който да вземе насериозно заглавието?

В конкретния случай, когато видя Ситски Лорд, бих желал или да потъна в благоговение пред мощта му (ако съм на негова страна), или да напълня потурите от страх. Не да се смазвам от див кикот при вида му на "раздърпан прошляк".

Защото играта е на BioWare, и като такава трябва да се стреми да ни позволи да се потопим максимално в атмосферата й, мамка му. Не съм я закопал категорично, да, но странните прищевки на авторите ме карат да вдигам вежди.

Пак ще се играе. С пълна пара при това. Но имам съмнението, че ще стане като в Lineage 2, в която реалистичните брони и роби свършват до C-Grade. След това става изложение на карнавал. Особено от S-Grade нататък.

Както казах по-нагоре, прекаленото си е прекалено. "Keep it simple, make it special".

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2010 21:45

На мен ми харесва как са реализирани дрехите в The Chronicles of Spellborn и Phantasy Star Universe. Там дрехите действително нямат никакви характеристики, а са направени само за цвят и разнообразие и можеш да си облечеш героя както ти е кеф като се получават някои много уникални и приятни за окото образи. В Spellborn оценките на екипировката се дават от различни камъни, които се вграждат в дрехите. Във Phantasy Star Universe пък броните от различните нива просто оцветяват в различен светещ цвят по някои определени орнаменти от дрехите или пък дават някакъв странен ефект, който се вижда ясно, но не пречи да се виждат дрехите(примерно сияние около героя или пушек, който излиза от него).

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2010 21:50

Sentry написа:
Във Phantasy Star Universe броните от различните нива просто оцветяват в различен светещ цвят по някои определени орнаменти от дрехите или пък дават някакъв странен ефект, който се вижда ясно, но не пречи да се виждат дрехите(примерно сияние около героя или пушек, който излиза от него).

А, само това ни липсваше...

Не стига, че героят ми ще мяза на клоун от панаира, ами и около него ще се вихри пушек. Че то да му сложим рога и опашка и да го превърнем в ембодимънт на Дявола направо!

Така и така сме започнали, поне да стигнем докрай.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2010 21:56

Всъщност е добре направено, не е натрапчиво, просто си личи, че има нещо, но като цяло вида е нормален. Не казвам, че в SWTOR пушек или сияние би било добро, по-скоро бих искал оценките на бронята да не определя как точно изглежда героя, а да добавя някакъв детайл, който въпреки, че е малък и не определя цялостния вид, да е ясно забележим.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Фев 2010 21:58

Като заговорихме за външния вид, много би ми харесало външния вид на героя да НЕ СЕ определя от alignment-а му. Това с червените очи и сивата кожа е чиста идиотия, да не говорим, че още не е канонично обосновано.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2010 23:10

Имам въпрос с повишена трудност към аудиториата.Кой от двамата е сит лорда?
а)http://media.photobucket.com/image/dr.doom/bolluhhh/Renders/DrDoom.png
б)http://www.swtor.com/info/holonet/classes/sith-inquisitor

Иначе никага не сам бил фен на крещящите цветове в игрите и прекалените орнаменти
едно от нещата които не харесвам в уоу.За ТОР орнаментите трябва да подвертават
и допълват външният вид на героя не да го правят да прилича на паун.Същото е мнението ми за цветовата гама на предметите,естесвено ако някой иска героя му да прилича на др.Стреиндж нека да може.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2010 23:19

Мисля, че дрехите трябва да са няколко общи типа всеки от които може да се кустомизира за промяна във външният вид и характеристиките/бонусите които да дава.Ако някой играч реши да прилича на клоуните от снимките да си вземе някоя от лилавите брони и да разпилее кредитите си за украшения сякаш взети от ромският барон Асмашаващакаша.Които иска да прилича на сит да си вземе роба да я украси с най-много 1, 2 украшения и да сложи няколко с практична полза.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re:
Публикувано на: 13 Фев 2010 15:53

Minotaur King написа:
разни неща

Бронята му пак е кичозна и има НОКТИ по себе си. Дрешките на Рагнос са с рога. И т.н., и т.н. И пак казвам - т'ва са консепти, в геймплей клипчетата си изглежда съвсем нормално, просто малко по-шаренко, както е и всичко останало в играта ;- )

Драксис, те комиксите пак са си канон, нали? ;- ) Щом Садоу у комиксите е бил облечен тъй, значи наистина тъй е бил облечен.

Днешният ъпдейт е Tарис! Мен много ми харесва, обвханатите от джунгла руини са радващи :- )

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 13 Фев 2010 17:51

Дади написа:
Minotaur King написа:
разни неща

Днешният ъпдейт е Tарис! Мен много ми харесва, обвханатите от джунгла руини са радващи :- )

Като стана дума за Тарис ,чудя се дали ще се разкрие каква е била съдбата на outcast-натите - намерили ли са тяхната "Promised Land" ,или са загинали при бомбардировката ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Фев 2010 18:25

Цитат:
Като стана дума за Тарис ,чудя се дали ще се разкрие каква е била съдбата на outcast-натите - намерили ли са тяхната "Promised Land" ,или са загинали при бомбардировката ?

Най-вероятно са открили "Promised Land" ама на ракгулите не хората.Докато четох
прегледа за Тарис останах с подобно впечатление.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2010 13:33

2 gameplay клипчета: http://news.mmosite.com/content/2010-02 ... tion.shtml

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2010 20:56

Дади написа:
Бронята му пак е кичозна и има НОКТИ по себе си. Дрешките на Рагнос са с рога. И т.н., и т.н. И пак казвам - т'ва са консепти, в геймплей клипчетата си изглежда съвсем нормално, просто малко по-шаренко, както е и всичко останало в играта ;- )

Драксис, те комиксите пак са си канон, нали? ;- ) Щом Садоу у комиксите е бил облечен тъй, значи наистина тъй е бил облечен.

Какви нокти бе? Бронята, както и всичко друго от Тейлс комиксите, си е съвсем точна реплика на средновековна самурайска мода. Рагнос няма "рога", той просто носи маска. Вгледай се по-добре в илюстрацията.

И не, в клипчетата персонажите не изглежда по-добре. Прегледай ги отново и виж "скромните" джедаи с техните обшити със злато роби. Сиктир.

* * *

Тарис... не знам откъде да започна. Ще пробвам така: Това е най-тъпата, безлична и неизползваема планета разкрита досега.

Ситите вилнеят из Галактиката. Хиляди светове са под техен контрол. Хиляди други треперят пред мощта им. И какво прави Републиката? Оказва хуманитарна помощ на закъсалите планети като Балмора? Не, тя влива средства... в Тарис.

Тарис е безлюдна, опустошена планета, която дори по времето на KOTOR беше западнала до немай-къде. Тя няма абсолютно никакво стратегическо, политическо или икономическо значение. С други думи, Републиката налива финансов и човешки ресурс в черна дупка. Ресурс, който би могъл да бъде употребен по много по-добри начини - например да помогне на тези, които са загубили всичко през войната.

Тарис била "a symbol of hope and redemption in the face of the Sith conquerors". Айде бе? Мислите ли, че след 300 г. на някой му пука? Дали въобще хората са чували за тази невзрачна планета, унищожена преди векове? Какво я прави различна от другите стотици планети, които ситите са унищожили?

Това е все едно ние да построим отново унищожената крепост в Полски Тръмбеш и да се радваме, че с това сме показали пръст на Османската империя.

(Трябва също да напомним, че Републиката е пред банкрут. С други думи - нямаме средства, ама ги използваме.)

Дали на средностатистическия гражданин на Балмора ще му стане по-леко от факта, че някаква си мизерна планета в ъгъла на Галактиката е реставрирана? Дали това ще му даде надежда за свобода, при положение, че дори не е чувал името Тарис? Какъв е тоя символ, дето никой не го знай?

Мани, дори не ми се дискутира. Колкото повече разкриват около тая игра, толкова по-малко ми се играе.

Има само една логична причина за включването на Тарис - обирането на паричките на още няколко хиляди KOTOR-ултраси, които ще се зарадват, че любимата им планета я има в играта. Няма друг отговор. Дори като PvP - а това ще е основната й роля - тя е много под равнището на Родия (примерно).

Аз обаче искам да видя TOR, не KOTOR 3. А в момента братушките правят именно второто.

Dixit.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2010 21:41

Интерес какво е станало с Телос вазтановиха ли я или не,и ако не защо да не вложат пари там ами в Тарис ,защо да хвърляш пари на вятара като реално можеш да свършиш
нещо,от още по странното защо ситовете им се връзват на въдицата.Явно и на двете фракции им липсват добри управленски кадри...Междузвезни варианти на Станишев
:D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2010 21:50

То едно, че Републиката е изпростяла и е възстановила "символа"... ама как пък ситите им се вързали на въдицата? Какво въобще им пука на тях за Тарис?

Бахмааму, поне комиксът е добър...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2010 22:00

Следващото което очаквам е програма на републиката за интегриране в обществото на ракгулите :D ,иначе комикса за 3-и старанички е доста интересен жялко ,че е кам края си,ама пак има още бая други неща да ни покажят или поне така са ни обещали...

Профил

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2010 23:11

Minotaur King написа:
[...]

Да обощим: Републиката харчи пари, които няма, в преследване на цел без смисъл, за да впечатли хора, на които не им пука, чрез средства неправилно вложени.

Как да не се присъедини човек към Империята?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2010 23:25

Цитат:
Как да не се присъедини човек към Империята?

Която пак от своя страна прави всичко възможно да попречи на гениалните планове на републиката? :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2010 14:20

Bqssa написа:
Която пак от своя страна прави всичко възможно да попречи на гениалните планове на републиката? :lol: :lol: :lol:

Blame the developers...

Иначе, въпреки идиотската идея, concept art-ът не е лош. Остава да видим как ще изглежда планетата в действителност.

Само някой да ми обясни откъде са се взели тези дървета...

Профил Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 04 Мар 2010 18:54

Нали в КОТОР 2 се помагаше на някакви Иторианци(?!), които разработваха технология за възастановяването на планети...?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2010 18:56

Omega-x написа:
Нали в КОТОР 2 се помагаше на някакви Иторианци(?!), които разработваха технология за възастановяването на планети...?

Това беше Телос, не Тарис.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com