Автор |
Съобщение |
Kaizerkiel
|
|
В момента играе: NFS
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 06 Фев 2010 23:57
WidowmakeR написа: НИКОГА!!! няма да надмине TrackMania! На бас,че ще е по фън от TrackMania.
___________________________________ Need for speed Junkie
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 07 Фев 2010 00:01
{SuPa-1337-Killa} написа: Drovage написа: Ще има,видях че пише във форума им един от екипа казва всички стари видове състезания са в играта.Бтв и с двете нямаш шанс.С мойта машина бях доста време в топа на драга на про стрийт за бокс 360.Прави на 1км драг за 9.7 секунди.Beat that,ако паднеш под 11 ще те призная Tuners в никой случай не са за драг,въртящия момент печели състезанието а те го нямат. о мамооооо мога да ти кажа че точно в про стрит с поршето гт2 1000+ коня на драг завършвах с над 400км/ч ся точните цифри не си ги спомням трябва да си я сваля пак ама поршето в про стриит май беше бъгаво та после се преместих на супрата също голяма лудница ставаше за това че не си мислете че американските стероидни "мускули" дето харчатат 25 на 100 са най-добри в драг съзтезания те са като Митьо Крика на колите Конете не са въртящ момент м8 И не не е бъгаво,аз с Доджа си правя 415,420 без проблем.Трябва да си поиграеш със скоростите и другите настройки.А такива супри се ядат като нищо с 2-3 секунди разлика.Единствената равностойна кола е Камарото,първия в класацията на времето беше с него.Какво значение има колко горят,това е игра ффс...С тунер на рали ще ги биеш,на драг са големите коли :kek:
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 07 Фев 2010 00:10
Kaizerkiel написа: WidowmakeR написа: НИКОГА!!! няма да надмине TrackMania! На бас,че ще е по фън от TrackMania. pffffffahahahahaahahhahah
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 07 Фев 2010 14:24
Drovage написа: Ще има,видях че пише във форума им един от екипа казва всички стари видове състезания са в играта.Бтв и с двете нямаш шанс.С мойта машина бях доста време в топа на драга на про стрийт за бокс 360.Прави на 1км драг за 9.7 секунди.Beat that,ако паднеш под 11 ще те призная Tuners в никой случай не са за драг,въртящия момент печели състезанието а те го нямат. Правил съм 8.5 сек. на 1км. с Пагани Зонда... @Supa-Killa, завършвал съм с точно 403 км в час!
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 07 Фев 2010 15:08
WidowmakeR написа: НИКОГА!!! няма да надмине TrackMania!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 07 Фев 2010 16:45
Cyber-X написа: Drovage написа: Ще има,видях че пише във форума им един от екипа казва всички стари видове състезания са в играта.Бтв и с двете нямаш шанс.С мойта машина бях доста време в топа на драга на про стрийт за бокс 360.Прави на 1км драг за 9.7 секунди.Beat that,ако паднеш под 11 ще те призная Tuners в никой случай не са за драг,въртящия момент печели състезанието а те го нямат. Правил съм 8.5 сек. на 1км. с Пагани Зонда... @Supa-Killa, завършвал съм с точно 403 км в час! Онлайн който е с пагани зонда веднага го кикват,независимо дали е драг,рейс,спийд и тн.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 07 Фев 2010 17:24
Kaizerkiel написа: maximalniq написа: Реактивен глупак... Това ми хареса. Нищо лошо няма да си кажа мнението нали? Лошо няма, само че е добре да се обосновеш. Мнение без аргументи не е мнение. As you say master
dismissed написа: 6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
|
|
|
|
|
Kaizerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 14:51
WidowmakeR написа: pffffffahahahahaahahhahah Който се смее последен,се смее най добре(не,не че най-бавно загрява ,не изопачавайте поговорката). Хвърчи си там с тъпите колички и мълчи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 16:53
Даже не сте я играли. Обзалагам се... ТМ е най-голямата онлайн рейсър игра и е една от най-забавните такива. Видяното до сега от този NFS не е нито по-забавно нито по-мащабно. Тракманиа печели с 2 на 0. Ол има 6 рекорда в Гинес - 8 на 0. И може да играете чрез прокси - 9 на 0. МНОГО е евтина - 10 на 0. Еми резултата е ясен... Определено NFS World печели с нейните 0 точки.
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 17:26
1) Нищо не си видял от това NFS , освен клипчета и снимки в нета. 2) Не можеш определяш, че един НЕИЗЛЯЗЪЛ рейсър (NFS) е по-малък и по-НЕзаbавен от друг, който вече се е наложил като такъв (ТМ). 3) При положение че реално играта не е излезнала във финалния й вид, къде си тръгнал да слагаш примери за Гинес и проче ? 4) наясно ли си въоbще , че NFS World ще bъде free 2 play MMORG ?
Сигурно игричката , за която толко силно спориш е много заbавна. Aз хич не го оспорвам този факт, но определено NFSW има какво да покаже и с какво да постави някой друг рекорд, и да съbере повечеко почитатели от ТМ.
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 17:34
А нима TrackMania Nations Forever не е free 2 play MMORG? И пак съдържа нещата изброени от мен. Иначе съм съгласен да спорим като излезе, макар че и тогава ще се окажа прав.
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 17:44
Тогава като е f 2 play къде наbута "ЦЕНАТА" измежду точките ? За какво въоbще създаваме bаза за сравнение между две неща, едно от които дори не е излязло още ? Сигурен съм, че приказваш така въз основа на това, че многократно много хора bяха разочаровани от ЕА. Въпреки това аз оставам фен на поредицата и тая големи надежди за този upcoming проект
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
Kaizerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 21:36
WidowmakeR написа: Даже не сте я играли. Обзалагам се...
Аз съм я играл. Играх Отворената бета на Азиатската версия. Даже пуснах 3-4 видеота в ютубата. макар че половината неща бяха орязани си личеше ,че играта е доста по комплексна - в състезанията има трафик, имаш "abilities" на разположение и т.н. Само може да гадаем какво ни очаква във финалният продукт. Иначе съм съгласен,че ще трябва да я коментираме след като излезе. Фенбойски изпълнения от типа " това ще е най-якото НФС" или "това ще е ебаси боклука" са излишни.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 21:44
Kaizerkiel написа: WidowmakeR написа: Даже не сте я играли. Обзалагам се...
Аз съм я играл. Играх Отворената бета на Азиатската версия. Даже пуснах 3-4 видеота в ютубата. макар че половината неща бяха орязани си личеше ,че играта е доста по комплексна - в състезанията има трафик, имаш "abilities" на разположение и т.н. Само може да гадаем какво ни очаква във финалният продукт. Иначе съм съгласен,че ще трябва да я коментираме след като излезе. Фенбойски изпълнения от типа " това ще е най-якото НФС" или "това ще е ебаси боклука" са излишни. але чудех се от каде ми е познат тоя ник ти из форумите много се ровиш там те виждам а и аз бях първия дет ти писа на последното клипче в ютуб
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Kaizerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 21:50
Аз от доста време следя играта. Даже по някаква случайност бях избълскал един от дивелопърите в една стена в едно от видеотата ми,че даже и старши продуцента на NFS WORLD ми прати своите комплименти за видеотата . Предполагам,че имам високи шансове да съм един от първите в затворената бета,но нищо не се знае.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 21:59
едва ли ще е по-добра от project torque по отношение на управлението...
|
|
|
|
|
Kaizerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 22:16
trenti написа: едва ли ще е по-добра от project torque по отношение на управлението... Това пък кой го играе? Последно като я играх играта,сървърите бяха доста замрели. Управлението ще е микс между NFSMW и NFSC driving engine. И сега ако кажеш,че управлението в PT е по яко от това на MW ,ще ме накараш да падна от стола,смеейки се
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 23:04
Kaizerkiel написа: trenti написа: едва ли ще е по-добра от project torque по отношение на управлението... Това пък кой го играе? Последно като я играх играта,сървърите бяха доста замрели. Управлението ще е микс между NFSMW и NFSC driving engine. И сега ако кажеш,че управлението в PT е по яко от това на MW ,ще ме накараш да падна от стола,смеейки се за мен е в пъти по-добро
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 09 Фев 2010 23:05
Нали не искаш да кажеш че MW е реална? оО А мен дрифта най ме кефи в Картона,там е много зрелищен
|
|
|
|
|
Kaizerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS WORLD Closed Beta Регистрации Публикувано на: 10 Фев 2010 17:18
trenti написа: за мен е в пъти по-добро Аха,значи казваш,че игра с 16 милиона продадени копия, много високи оценки от ревюта и все още обичана и играна от много геймъри има по кофти управление от vaporware ,който е на косъм от умиране и едвам-едвам драпа? Разбирам . @ Hudson NFSMW не е реална в пълният смисъл на думата. Това е аркадна игра с реалистичен физически енджин.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|