Какво бихте направили с 2 542 лева?
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: Какво бихте направили с 2 542 лева?
1300 Евро... Ще прекарам повече време в Япония от заплануваното. 
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Е за 2542лв в БИАД може да си купиш 20 бутилки уиски или 12 бутилки черно джони.Не че нещо, ама за да ги изпиеш за 5-6 вечери трябва да черпиш всичките си приятели.Което не, че е лошо...Но 5 вечери си е прекаленоPennуwise написа:в биад ма
Аз лично в момента бих
1.Си купил акумулатор - 140лв
2.Обслужил напълно колата - 400лв
3.Бих си купил нов гюрук - ~ 1000лв
4.Бих направил КАСКО - 400лв
5.Бих си платил таксата за университета - 236лв
Остават 300лв за БИАД или за дрехи
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Скуиз и аз в колата бих ги вложил - за нова врата, преден калник, китване и пълно пребоядисване 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ти направо в нова кола ги вложи
И аз сега това лято ще видя за немско жигули 318ис 
a.k.a Frosty
Веднага си купувам един Nikon D90 и две лещи.
Ще си ги завра отзад!
Еми аз бих ги инвестирал в нещо,а единственото в което може да се инвестира такава сума е образование,тъй че бих се записал за един курс за .NET Framework примерно,останалото за общежитие да кажем
- Intercessia
- Обратна връзка:
ако иде с майка ти може и по-скъпо да му излезе, даPennуwise написа:в биад ма
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Аве ей, нема да й говориш на "ма", да не си докараш на главата гнева на боговете, щото тя е под егидата на "МЕЧА" CORP. Ltd. Inc. AД ЕООД ЕТ, и ше го БАРАШ. Ръзбириш'и?Pennуwise написа:в биад ма
И ей, нема да разпраате колко малко били теа пари, докат' не пораснете и не видите за колко време се изработват
Ша ядете дедовия, ей!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Е кой е казал, че са малко?Освен warbringer с малоумната изцепка, че стигали единствено за 5 вечери в някои бар...Spoonkiller написа:
И ей, нема да разпраате колко малко били теа пари, докат' не пораснете и не видите за колко време се изработват![]()
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
http://hotrf.eu/product.php?ProductID=3784 + http://www.musicworld.bg/bg/c_426/i_206 ... e_112.html
Останалите пари ще дам на дом за сираци![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Останалите пари ще дам на дом за сираци
Ако съм в момент, в който мога да си позволя разхищаване бих си направил басейн на вилата или бих поканил някоя свърх добра мадама на едноседмична екскурзия на някоя екзотична дистианция.
Ако съм в криза бих ги инвестирал в нещо по-сериозно, което да ми носи доход. В момента дори имам няколко бизнес идеи и изчаквам един малко по-сериозен капитал от този, за да се опитам да ги развия.
Иначе Ерик е прав - това не са малка сума пари, която един пълнолетен и отговорен човек може да пръсне на вятъра, макар че както е казано "всяка жаба да си знае гьола" - имам колеги, които подобна четирицифрена сума профукват за около седмица единствено за нощен живот и разхищения. Тук по-скоро говорим за повече за някаква условност в дереджето на индивида, а не толкова за универсални варианти и идеи.
Аз бих те посъветвал да го обърнеш в някоя стабилна валута и да ги повериш на надеждна банка - никога не се знае за какво ще ти потрябват в бъдеще, а че ще ти потрябват - това е 100% сигурно.
Я кажи - на Еврофутбол ли ги чукна или баба ти е ударила добрата пенсия? Щото ако ги беше изработил, със сигурност щеше да знаеш какво да ги правиш
Ако съм в криза бих ги инвестирал в нещо по-сериозно, което да ми носи доход. В момента дори имам няколко бизнес идеи и изчаквам един малко по-сериозен капитал от този, за да се опитам да ги развия.
Иначе Ерик е прав - това не са малка сума пари, която един пълнолетен и отговорен човек може да пръсне на вятъра, макар че както е казано "всяка жаба да си знае гьола" - имам колеги, които подобна четирицифрена сума профукват за около седмица единствено за нощен живот и разхищения. Тук по-скоро говорим за повече за някаква условност в дереджето на индивида, а не толкова за универсални варианти и идеи.
Аз бих те посъветвал да го обърнеш в някоя стабилна валута и да ги повериш на надеждна банка - никога не се знае за какво ще ти потрябват в бъдеще, а че ще ти потрябват - това е 100% сигурно.
Я кажи - на Еврофутбол ли ги чукна или баба ти е ударила добрата пенсия? Щото ако ги беше изработил, със сигурност щеше да знаеш какво да ги правиш
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
И да си купи НОСОРОГVermic написа:В тежки времена на криза пари не се харчат.Може да се инвестират в неща като кола апартамент но не и да се харчат.
dismissed написа:6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Инвестицията е добра идея, но като цяло парите се на кой знае колко и трябва да имаш много ясна представа как да ги похарчиш, защото допълнителни разходи прекалено често изникват...
На мен лично ми трябват около 3000лв за едната ми идея, но нямам и 10 в момента 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Хърфордиан
- В момента играе: Дзверене в монитор.
Bushmills.
Едит: Хърф имаше впредвид "Една бутикла, остналото не е важно".
Едит: Хърф имаше впредвид "Една бутикла, остналото не е важно".
От Fa имат рекламни ЦИЦИ! 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ми не знам, не съм чел темата. Даже не съм чел и той какво е казал. От толко цъкане на Mass Effect 2 нямам време за вас! Дръжте си реалността, аз си имам Шепърд. И го любяWannabe написа:Е кой е казал, че са малко?Освен warbringer с малоумната изцепка, че стигали единствено за 5 вечери в някои бар...Spoonkiller написа:
И ей, нема да разпраате колко малко били теа пари, докат' не пораснете и не видите за колко време се изработват![]()
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ще си спретна Fear and Loathing вечер с Omega-x ^^
и КУРВИ !
и КУРВИ !