Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 14 Яну 2010 21:45
demona написа: гледах го миналата семдица филам в Мол-а в Пловдив... мисля тази седмица да отида да го гледам и във Фламинго.... филма уникален както и озвучението към него... Яко си се прецакал както мен самия... Гледах го повторно вчера но този път в IMAX-а усещането откъм звук и картина е съвсем друго ... Препоръчвам ти и ти да го гледаш там. 3D-то в Пловдивския Мол не струва...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 09 Фев 2010 12:45
Най-накрая го гледах вчера в аймакса в София и останах възхитен!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 09 Фев 2010 19:02
Аз го гледах 2 пъти Веднъж на ImaX и още един път на Арена. Размазах се и двата пъти от кеф
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
kycito
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 10 Фев 2010 04:16
Филмчето ми хареса но му се обръща прекалено много внимание.Не е нещо особенно
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 10 Фев 2010 10:45
Horst Fuchs написа: Най-накрая го гледах вчера в аймакса в София и останах възхитен! Копелдак Завиждам ти :С Иначе още не съм го гледал на компа :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 10 Фев 2010 16:32
Vermic написа: Horst Fuchs написа: Най-накрая го гледах вчера в аймакса в София и останах възхитен! Копелдак Завиждам ти :С Иначе още не съм го гледал на компа :Д Айде ако ще ходим с теб към сф на 19-20, мога да те изведа на кино ама после ще трябва да ми пуснеш.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 10 Фев 2010 18:44
Еее супер Стига да го дават до тогава филма
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 25 Дек 2010 23:32
Ебати. Тъпият. Филм.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Dragon-Marti
|
|
В момента играе: GoW & DMC forever!!!
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 26 Дек 2010 00:35
Хубаво си беше филмчето. Историята не е нищо ново под слънцето но въпреки това ми хареса. Мисля, че Камарън се справи добре. Конкретно за играта искам да убия създателите за дето е само за PS3...
___________________________________ Intel Core i5-750 2,66Ghz /ASRock P55 pro/4GB RAM KIngston Hyper X DDR3/Palit GTX460 1Gb DDR5/Hitachi 1TB/Fan:CM Silent pro M600/Case:CM Elite 335 black
Dragons FTW!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 28 Дек 2010 00:49
Абе не знам,филма се появи миналата година по това време а играта я има както за ps3 така и за PC,Xbox и така нататък ! Нещо не си час май а ?
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 29 Дек 2010 13:44
Аз като го гледах преди година останах с леко горчив вкус в устата. Не че беше лош де. Имаше си ефекти, що-годе приличен сюжет (като изключим многото дупки в него) ала-бала... Ама като че ли не останах впечатлен особено. Абе нищо кой знае какво...
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Dragon-Marti
|
|
В момента играе: GoW & DMC forever!!!
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 30 Дек 2010 00:29
UnKnown написа: Абе не знам,филма се появи миналата година по това време а играта я има както за ps3 така и за PC,Xbox и така нататък ! Нещо не си час май а ? Моя грешка и недоглеждане има си я
___________________________________ Intel Core i5-750 2,66Ghz /ASRock P55 pro/4GB RAM KIngston Hyper X DDR3/Palit GTX460 1Gb DDR5/Hitachi 1TB/Fan:CM Silent pro M600/Case:CM Elite 335 black
Dragons FTW!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 30 Дек 2010 09:57
Дади натроли и вие обаче продължихте с глупостите.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 30 Дек 2010 19:26
Точно тъй, натролил съм бил. Камерън цялото човечество натроли с най-овърхайнътата и надценена боза, имаща наглостта да се нарече "кино", излизала някога. АВАТАР. СМУЧЕ. ТОПКИ !
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 30 Дек 2010 22:02
Дади написа: Точно тъй, натролил съм бил. Камерън цялото човечество натроли с най-овърхайнътата и надценена боза, имаща наглостта да се нарече "кино", излизала някога. АВАТАР. СМУЧЕ. ТОПКИ ! +1 Ако не беше целия тоя хайп никой нямаше да плюе Аватар, тъй като тъпи филми с лопата да ги ринеш (че и по-тъпи даже). Защо никой не плюе бозата 2012? Защото не беше толкова хайпвана. Проблема е точно в шибания хайп, който супер много ме дразни. Просто хайпа много влияе на голяма част от хората. Ако рандом друга бозичка имаше същия хайп като Аватар вместо него, нещата щяха да са коренно различни. Просто масовия зрител гледа това, което "те" му кажат (същото важи и за музиката - слуша се това, което мтв пуснат). Аз например дето уж плюя аватар всъщност съм напълнил джоба на Камерън и това никога нямаше да стане ако не беше хайпа. А най се дразня на това, че се хайпват предимно филми с много ефекти, които са за сметка на сюжета. Явно днешните зрители ценят повече ефектите от сюжета, но при мен е обратното - един хубав сюжет е в пъти по-ценен и от най-добрите ефекти.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 31 Дек 2010 00:36
Добре дошъл в Холивуд Аре пай да си направим сметките - 250 милиона бюджет, 250 за маркетинг, и по слухове м/у 300 и 500 милиона за разработка на камерите и 3D-то. До момента приходите са около 2.3 милиарда.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 01 Яну 2011 14:05
Ъъъ някъде видях сравнение между филма 2012 и Аватар. Защо покрай 2012 нямаше хайп? Защото беше болезнено тъп филм, според мен. Защо покрай Аватар имаше толкова много хайп? Защото е достатъчно добър филм, че да се хареса на повечето хора, които са го гледали. Редно е, преди да говорите, да се замислите. Хората не дават мнение за филма, преди да са го гледали, а след като са го гледали. Съответно мнението/оценката им няма как да дойде наизуст. А пък да твърдиш, че някой е харесал филма, защото повечето други го харесват е нещо доста наивно. Съобразяваме се с доста неща - местожителство, обкръжение, финанси... обаче човек е напълно свободен да мисли и мечтае. В това число и да харесва/ не харесва дадено нещо. Вие не сте харесали филма и поради тази причина смятате, че останалите, които са го харесали са сляпи, глупави, подвели са се от хайпа. И тук ви е грешката, защото хората са се изкефили на филма и до там, а вие пък не сте се изкефили и сте започнали с хейта . Освен това подозирам, че нямате представа какво означава хайп, използвате го за щяло и нещяло. А в случая и неправилно . Момчета, да гледаш филм и той да ти хареса - това е нещо, което няма абсолютно нищо общо с хайп'а.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 01 Яну 2011 14:33
Когато решиш да вложиш мисъл, все си прав : )
+1.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 01 Яну 2011 17:31
Гипо, аз не съм казвал, че харесването на филма означава хайп. Просто мисля, че хайпа влияе дори в оценката на част от хората. То ако не беше така нямаше на челните места в IMDB да са предимно хайпвани филми. А покрай 2012 също си имаше хайп, просто не беше толкова голям, но не защото е тъп, а защото не са имали толкова кинти. Хайпа няма общо с качеството на филма, парите имат. Има кинти - има хайп, няма кинти няма хайп. А кинтите не са единственото условие за качествен филм. Кой знае колко хубави не-холивудски (а и не само) филми има, за които не знаем, но тъпия Аватар всички сме гледали заради шибания хайп. Разбира се уважам мнението на хората, които са харесали филма без да се влияят от хайпа, въпреки че ако са над 12 години не мога да проумея какво точно толкова им е харесало.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: AVATAR на James Cameron Публикувано на: 02 Яну 2011 10:22
Май някои хора много обичат да са на контра на всичко, просто за да са на контра и готини.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|