Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 12:15
Кире_Гръчата написа: Абе, какво стана с MORTAL Online ? Май от 1-ви почна някаква бета, ама имах изпити и пропуснах да тегля и да се занимавам. Някой нещо ? Според тоя клип е отворена бета вече http://www.gametrailers.com/video/open- ... line/61674
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 12:45
Sentry написа: Бих ти я препоръчал, но сега е в последната си closed beta, която свършва съвсем скоро и ще има character wipe, така че по-добре да изчакаш малко, Сигурен ли си че ще wipe-ват,че много ми се цъка ?
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 13:10
Wannabe написа: Sentry написа: Бих ти я препоръчал, но сега е в последната си closed beta, която свършва съвсем скоро и ще има character wipe, така че по-добре да изчакаш малко, Сигурен ли си че ще wipe-ват,че много ми се цъка ? Ще wipe-ват, за съжаление. Хич не ми се пуска тоя лвл 20 Summoner, който между другото е в доста голяма гилдия и е видял много арена PvP, ама все едно.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 15:58
Аз спрях да цъкам някъде около началото на третата бета, защото нямаше как просто да се размине wipe. Иначе мисля, че само една-две седмици ще има между края на затворената и началото на отворената бета. Аз лично мисля да играя League на американската версия и Empire на европейската като я пуснат окончателно.
joar, 20 lvl се стига сравнително бързичко като си играл веднъж през местностите - знаеш кое къде е, знаеш бързите пътища до там и знаеш къде са съкровищата. Аз за два-три дена стигнах 16 lvl с mage към края на втората бета.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 16:12
Определено мисля да си давам още повече зор на отворената бета, а като слушам как целия гилд мислят да вдигат заедно, ще има в пъти повече игра в парти и инстанси. Засега играта се очертава страхотна, само ме дразни как GM-ите още от сега почнаха да говорят за FoD. То всъщност и затова направиха остатъка от бетата отворена де, да видят как ще реагират играчите.
|
|
|
|
|
isummon
|
|
В момента играе: Halo:Combat Evolved,Team Fortress 2.
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 17:52
Пф.Безплатна и хубава игра няма..щом не искаш УоУ не видях дали има Гилд Уорс. Ама и тя не е безплатна..сори но в тая тема само с тва можех да "помогна".
___________________________________ Бум..бабата!
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 06 Фев 2010 17:58
isummon написа: Пф.Безплатна и хубава игра няма..щом не искаш УоУ не видях дали има Гилд Уорс. Ама и тя не е безплатна..сори но в тая тема само с тва можех да "помогна". guild wars ги имам всичките, но не ми се играе. Като поразгледах аллодс взе да ми харесва (гледах клипчета в youtube ) и се чудя какъв mage да си направя (елф или човек). Та ако некой може да помогне да ме посаветва
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 07 Фев 2010 22:57
Sentry написа: Аз лично мисля да играя League на американската версия и Empire на европейската като я пуснат окончателно. А европеиската имаш ли идея до кога е затворената бета?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 07 Фев 2010 23:15
Нямам представа. По принцип ги правят по две седмици, но в момента gaia са станали малко непредсказуеми.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 07 Фев 2010 23:22
isummon написа: Пф.Безплатна и хубава игра няма. Има,GunZ The Duel например.Бтв чакам 2ката : )
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 09:28
Ей така за спорта, че не ми се прави нова тема - обявиха Open Beta-та на Allods за 16ти Февруари.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 09:40
Sentry написа: Ей така за спорта, че не ми се прави нова тема - обявиха Open Beta-та на Allods за 16ти Февруари. некой от фор Ум У ше я играе ли?
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 09:49
Аз със сигурност ще я играя...
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 09:53
от империята или от лигата?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 09:54
Колебая се. Мисля на US server-а да играя с leaguе, а на EU - Empire.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 09:55
wtf!? защо ще играеш на два сървара?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:03
Щото има faction lock, а и двете страни са интересни. При лигата усещането е повече за типично fantasy, вдъхновено от имперска Русия(иронично, тъй като другата страна се казва Империя) и могат да се видят образи както от приказки, така и препратки към средновековната история. При Империята пък има препратки от по-модерната история и архитектурата е базирана на нея и също има много хумор в образите и събитията. При нея усещането е повече клонящо към steam punk, отколкото към типично fantasy. И двете страни предлагат уникални истории, които те карат да се чувстваш въвлечен в света, а не просто някой, който играе игра и ходи насам-натам и бие гадове. И честно казано не мога да пропусна нито идиотските куестове на Arisen-ите да ходя да им търся стоманени болтове за роботските части, нито да пренебрегна дебилните истории с gibberling-ите и политическите игри на елфите. Просто играта от двете страни е различна и затова мисля, че е най-добре да се подходи към играта точно така - да се играе цялата, а не само половината.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:08
имах предвид защо ще играеш в Американската и Европейския сървар. В първия вероятно ще имаш голям лаг, докато просто може да си направиш нов акаунт в европейския/
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:12
Имам акаунти и в двата сървъра и съм играл и в двата и няма лаг нито в единия нито в другия. Плюс това версията, която идва първа е американската, така че нъцки
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: MMORPG Публикувано на: 10 Фев 2010 10:14
Sentry написа: Имам акаунти и в двата сървъра и съм играл и в двата и няма лаг нито в единия нито в другия. Плюс това версията, която идва първа е американската, така че нъцки я ми прати линк от къде да се регна в американската и да я дръпна
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|