Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
Shapeshifting-а определено го сметнах за безполезен.Мориган беше помага повече с други магии.
Shapeshifting-a е полезен единствено и само в началото, когато нямаш Лириум колби и превключиш в животинска форма тогава, когато маната на Мориган е на привършване и ти трябва да нанася съвсем малко повече щети. Тоест, само в Лотъринг.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Гледал съм филмчета приемрно превръща се в паяк в анчалото на битка, ухапва дракона и го поизва и после може пак да си стане човек.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Има ли начин (дори да е с лек чийт) да запазя Алистър и да присъединя Логейн?
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Draksis, кога ще постваш масовия супер-дупер гайд?
Граматика от злато да това ти е познато.
Ами наистина се забавих с него и помислих, че всички вече са я врътнали играта поне по два пъти, правейки гайда ми безполезен. Мислех да го постна Март, когато интересът към Awakening отново ще повдигне темата.
Както и да е, ако смяташ за наложително да го публикувам, ще го прегледам довечера, ще го пооправя тук-таме и ще го ви го лепна на мониторите.
Както и да е, ако смяташ за наложително да го публикувам, ще го прегледам довечера, ще го пооправя тук-таме и ще го ви го лепна на мониторите.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Не смятам за наложително
, но ще му се зарадвам много ако го видя довечера, защото още не съм превъртял играта(малко късно я почнах, а и напоследък не играя всеки ден), а и имам чуството, че съм си оакал героя.Та въпросния гайд ще ми дойде ,както сега, така и за в бъдещете, ясно е че тая игра ще се превърта повече от един път.
Ако се постараеш с оформлението може да накраш екипа на пцм да го качат в сайта.
И няколко въпрса, съдържащи спойлери.
Откаазах на мориган да пренесе душата на арчдемона в, ъ..бъдещото й дете, което се пада на алистър. Тя ми напусна партито и май или аз или алистър трябва да умрем. Има ли друг начин или да пускам сейфа и да й приема сделката. защото искам максимален брой къмпаниъни за експанжъна
И няколко въпрса, съдържащи спойлери.
Откаазах на мориган да пренесе душата на арчдемона в, ъ..бъдещото й дете, което се пада на алистър. Тя ми напусна партито и май или аз или алистър трябва да умрем. Има ли друг начин или да пускам сейфа и да й приема сделката. защото искам максимален брой къмпаниъни за експанжъна
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Драксис, бате, моля те, публикувай го ТАЗИ вечер-03.02.2010. г.
Ох, няма да е тая вечер, щото досега съм писал по История и Анализ и съм пребит. Лягам да спя, утре ще го постна.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
И аз ся превъртях
Много приятно изживяване
След време може да я превъртя пак, този път потапяйки се напълно в играта, наслаждавайки се на всеки момент. Ще видим
Благодаря на всички, които ми помогнаха, и най-вече на Дракс, който е основната причина да се върна към играта въпреки лошото си начално впечатление
След време може да я превъртя пак, този път потапяйки се напълно в играта, наслаждавайки се на всеки момент. Ще видим
Благодаря на всички, които ми помогнаха, и най-вече на Дракс, който е основната причина да се върна към играта въпреки лошото си начално впечатление
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
Евала един полезен геймър да има тука. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Не разбирам какво правите, след като си има официален гайд, който е много подробен! И като казвам много подробен имам в предвид, че е обърнато внимание на всеки един детайл от куестовете и всеки един по-важен предмет.
Dragon Age + DLC
Return to Ostagar
Dragon Age + DLC
Return to Ostagar
Доколкото видях, гайдът, който ти си дал, засяга само куестовете. Моят се базира основно върху билдовете за различните персонажи, без да разкрива почти нищо от историята.
Мисля, че хората биха искали гайд, написан от приятел на български, който им казва какво точно да вдигнат, за да са максимално полезни в групата.
Така че да, моят гайд си е валиден.
П.С. Ти дори видя ли го, преди да почнеш да критикуваш?
Мисля, че хората биха искали гайд, написан от приятел на български, който им казва какво точно да вдигнат, за да са максимално полезни в групата.
Така че да, моят гайд си е валиден.
П.С. Ти дори видя ли го, преди да почнеш да критикуваш?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Не, само отворих линка и му видях името.
Хм, не очаквах да си буден... Мислех, че само аз съм ненормалния сомнамбул наоколо. 
Та да, гайдът, който ти си дал, е изключително полезен, не отричам... но ако хората не могат да развият персонажите си както трябва, и умират от едно огре, няма да е от голяма полза.
Пък и ме радва как съм пуснал една-две шеги измежду съветите си. Колкото да ви е интересно да четете.
Та да, гайдът, който ти си дал, е изключително полезен, не отричам... но ако хората не могат да развият персонажите си както трябва, и умират от едно огре, няма да е от голяма полза.
Пък и ме радва как съм пуснал една-две шеги измежду съветите си. Колкото да ви е интересно да четете.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Ета аз се наспах, легнах си в 10.
Мен името ме подведе, то май билдовете не са гайдове - нз.
Мен името ме подведе, то май билдовете не са гайдове - нз.
Браво Драксис, но шегите наистина не са смешни.