Де-що 3Д игри имам на компа, всичките ми замръзват няма и минута след loading екрана и трябва да рестартирам. Gothic 1/2, Prince of Persia, Rune и WoW забиват окончателно, а преди 2 седмици ги подкарвах без проблем. С 2Д-та като Diablo и Baldur's Gate нямам никакви проблеми. Да не е нещо от хардуера?
Проблем със "замръзване"
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Проблем със "замръзване"
Тъй като проблемът ми е свързан единствено с игри, реших да пусна темата в този раздел.
Де-що 3Д игри имам на компа, всичките ми замръзват няма и минута след loading екрана и трябва да рестартирам. Gothic 1/2, Prince of Persia, Rune и WoW забиват окончателно, а преди 2 седмици ги подкарвах без проблем. С 2Д-та като Diablo и Baldur's Gate нямам никакви проблеми. Да не е нещо от хардуера?
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- StubbsZombie
Re: Проблем със "замръзване"
Първо виж дали температурите са ти нормални.
От кога прави този проблем?
Какъв е хардуера?
Скоро преинсталирал ли си?
От кога прави този проблем?
Какъв е хардуера?
Скоро преинсталирал ли си?
- R@Z0R
- Обратна връзка:
Не знам кои са програмите, които проверяват температурата.
Ако може да ми дадеш линк, ще проверя и ще кажа.
Замръзването е от 2-3 седмици, а за последно преинсталирах преди 2 месеца.
Честно казано, пълен абориген съм по отношение на хардуера и разните му там характеристики.
AMD Sempron 2800+ 1.60 GHz 512 RAM(антика, отпреди 3 години)
NVIDIA GForce 7300 GS(с последните драйвери)
...и само толкова знам за компа си.
Замръзването е от 2-3 седмици, а за последно преинсталирах преди 2 месеца.
Честно казано, пълен абориген съм по отношение на хардуера и разните му там характеристики.
AMD Sempron 2800+ 1.60 GHz 512 RAM(антика, отпреди 3 години)
NVIDIA GForce 7300 GS(с последните драйвери)
...и само толкова знам за компа си.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
И на моя комп беше станало тва преди година, носих го на поправка и казаха че е изгоряло нещо си по видео картата....
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Значи проблема ти може да е от много неща.От прегряване (вземи го почисти от прахоляк и тн.) Изтелги си Everest Ultimate Edition от там може да си направиш пълен мониторинг на компютъра (температури,волтажи и прочие).Друго което може да е причина за проблема ти е здухана видео карта.(за тва оправия няма освен да си купиш нова).И третата причина може да е подути кондензатори на дъното.(Старият ми компютър беше с подути кондензатори който са за напрежението към процесора и саответно не фонкционираха правилно и при стартиране на дадена игра която има нужда от малко повече ресурс забиваше.Отначало беше на 2 часа игра после падна на 30тина мин накрая само при стартиране на играта и така).
Надявам се да съм ти полезен с нещо.
П.П Извинявам се за правописните грешки
Надявам се да съм ти полезен с нещо.
П.П Извинявам се за правописните грешки
Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
- R@Z0R
- Обратна връзка:
Благодаря на всички.
Евереста отчита 45-50 градуса на процесора/дънната платка етц., и само 4 на графичната карта. Май наистина там е проблема и ще я сменям. То целият компютър е за смяна...
Евереста отчита 45-50 градуса на процесора/дънната платка етц., и само 4 на графичната карта. Май наистина там е проблема и ще я сменям. То целият компютър е за смяна...
хахахах човек ти в сибир ли живееш само 4 градуса
съмнява ме да е толкова малко това значи че в стаята ти е 0 градуса
колкото и малко да грее една карта винаги отделя топлина сега няма смисъл да ти обяснявам физични явления
по-добре не прави такива бързи заключения, а вземи го занеси на сервиз там ще ти кажат къде по точно ти е проблема.
Where tHere is Light,There isdarkness..
- R@Z0R
- Обратна връзка:
Аз казвам колко ми отчита Евереста, много ясно, че не е толкова.
Сервиз it is.
Странно, с друг комп, който след 2 седмици прави 8 години, нямам такива проблеми...
Сервиз it is.
Странно, с друг комп, който след 2 седмици прави 8 години, нямам такива проблеми...
Принципно ако даунгрейднеш видеото няма да загрява толкова и това е едно добро временно решение. Можеш и да отвориш кутията, освен ако нямаш система от вентилатори вътре това доста ще повиши охлаждането. Или просто изчисти проклетата перка от прахуляци и космаци, които непременно ще е пленила в живота си.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.